Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Игри с чипове

Уважаеми потребители,

Считано от днес 29.03.2018г. всички игри с изключение на Шише стават с чипове вместо досегашните точки.

Основната разлика между чиповете и точките е, че както VIP така и не VIP потребителите вече ще губят чипове при загуба. До момента ако един VIP потребител играе с друг не VIP потребител, не VIP потребителите не губиха нищо в случай, че загубят, което не се харесваше на много от вас.

Всички точки които сте имали са вече превърнати в чипове.

Ако сте имали 1,000 или по-малко точки, всеки един от вас вече е с 5,000 чипове.
Ако сте имали над 1,000 точки, чиповете които имате в момента са равни на вашите точки x 5 (например 3600 точки = 3600x5 = 18,000 чипове)

За игрите: Табла, Билярд. Хавайско Парти, Бесеница, Генерал (Зарове), Дама, Кой си ти, Blast Zone, Морски Шах, Бойни Кораби точките които сте получили ще са x7 вместо x5, освен това дневния бонус за изброените игри ще бъде 7,000 чипове, а за всички останали игри по 5,000.

Не забравяйте, че за всяка игра има дневен бонус който ще допълва вашите чиповете до 5 или 7 хиляди, като дневния бонус може да се вземе 1 път на всеки 24 часа. Всеки дневен бонус си е индивидуален за всяка игра.

Залога на всяка игра ще бъде 500 чипове, а наградата ще се определя в зависимост от броя играчи на маса по формула

награда = залог * брой играчи * 0,9

Тъй като има игри за трима или четирима души, в таблиците по-долу можете да видите в зависимост от това на кое място сте завършили колко чипове ще спечелите/загубите.

 

**Добавено

Ограничението за купуване на чипове с минимум 10 кредита е премахнато. Всеки един от вас може да си закупи чипове дори с 1 кредит.

Екипът на djagi.com ви пожелава приятна игра!