Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Сантасе на мобилни устройства

 

   Уважаеми играчи,

 Имаме удоволствието да обявим, че от днес можете да играете Сантасе от мобилни устройства! Новата версия е по-бърза и не изисква Flash player на браузъра Ви! За момента старата версия също ще може да се играе и ако имате проблем, просто можете да презаредите страницата и да стартирате нея. Молим Ви да докладвате проблеми, ако срещнете такива, на Обратна връзка. 

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Техническа профилактика на сайта на 24.02 (неделя)

Уважаеми потребители,
Екипът на djagi.com винаги се стреми да предостави най-качествената услуга за вас! Искаме да ви информираме, че в неделя, 24.02, ще се извърши планирана профилактика и сайта няма да бъде достъпен или ще има прекъсвания в периода от 06:00ч. до 12:00ч.
Благодарим ви за търпението!
Екипът на djagi.com ви желае приятна игра!


Техническа профилактика на сайта

Уважаеми потребители,
Екипът на djagi.com винаги се стреми да предостави най-качествената услуга за вас! Искаме да ви информираме, че в събота, 23.02, ще се извърши планирана профилактика и сайта няма да бъде достъпен или ще има прекъсвания в периода от 06:00ч. до 12:00ч.
Благодарим ви за търпението!
Екипът на djagi.com ви желае приятна игра!


Свара на мобилни устройства

   Уважаеми играчи,

 Имаме удоволствието да обявим, че от днес можете да играете Свара от мобилни устройства! Новата версия е по-бърза и не изисква Flash player на браузъра Ви! За момента старата версия също ще може да се играе и ако имате проблем, просто можете да презаредите страницата и да стартирате нея. Молим Ви да докладвате проблеми, ако срещнете такива, на Обратна връзка. 

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Белот и Морски шах на мобилни устройства

 Уважаеми играчи,

 Имаме удоволствието да обявим, че вече можете да играете Белот и Морски шах от мобилни устройства! Новата версия е по-бърза и не изисква Flash player на браузъра Ви! За момента старата версия също ще може да се играе и ако имате проблем, просто можете да презаредите страницата и да стартирате нея. Молим Ви да докладвате проблеми, ако срещнете такива, на Обратна връзка. 

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж още