Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Свара на мобилни устройства

   Уважаеми играчи,

 Имаме удоволствието да обявим, че от днес можете да играете Свара от мобилни устройства! Новата версия е по-бърза и не изисква Flash player на браузъра Ви! За момента старата версия също ще може да се играе и ако имате проблем, просто можете да презаредите страницата и да стартирате нея. Молим Ви да докладвате проблеми, ако срещнете такива, на Обратна връзка. 

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Белот и Морски шах на мобилни устройства

 Уважаеми играчи,

 Имаме удоволствието да обявим, че вече можете да играете Белот и Морски шах от мобилни устройства! Новата версия е по-бърза и не изисква Flash player на браузъра Ви! За момента старата версия също ще може да се играе и ако имате проблем, просто можете да презаредите страницата и да стартирате нея. Молим Ви да докладвате проблеми, ако срещнете такива, на Обратна връзка. 

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


ВАЖНО за вашата сигурност!

ВАЖНО!

Сигурност и удоволствие в djagi.com

Уважаеми потребители,

Екипът на djagi.com обръща сериозно внимание на Вашата сигурност и опазването на Вашите лични данни. Членовете на нашия екип НИКОГА няма да поискат паролата ви! Молим Ви да бъдете особено внимателни и да не предоставяте паролата си на никой, тъй като има недоброжелателни хора, които ще се опитат да откраднат акаунта Ви. Съществува риск и когато предоставяте паролата си на приятели и познати, при евентуално наказание, Вашият акаунт да бъде наказан заедно с техните. Предоставянето на паролата Ви на трети лица е на Ваш собствен риск и ние не носим отговорност за това. Предупреждаваме Ви, че наказания, наложени на множество акаунти, няма да бъдат премахвани на основание, че са на различни хора.  


Нововъведения в Табла и Сантасе

Уважаеми потребители,

От днес 04.04.2018г. са направени промени по играта Табла касаещи разновидностите на играта - Комбинирана, Гюлбара и Тапа.

От днес всеки един от вас ще може да играе любимия си вариант без да се налага задължително да си търси и кани опонент. Вече ще можете да си намирате противник от списъците от маси които сме добавили, като започналите игри от там ще участват в класациите тъй като те не са с покана.

За всяка една от разновидностите е добавен класическия вариант със залог 500 и един допълнителен със залог 1000 в случай, че искате да играете на маса с по-голям залог.

За играта Сантасе също е добавен списък от маси с два залога 500 и 1000.

Екипът на djagi.com ви пожелава приятна игра и весели празници!


Игри с чипове

Уважаеми потребители,

Считано от днес 29.03.2018г. всички игри с изключение на Шише стават с чипове вместо досегашните точки.

Основната разлика между чиповете и точките е, че както VIP така и не VIP потребителите вече ще губят чипове при загуба. До момента ако един VIP потребител играе с друг не VIP потребител, не VIP потребителите не губиха нищо в случай, че загубят, което не се...


Виж още