Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Увеличен дневен бонус за игрите Свара и Бинго!

Уважаеми потребители,

екипът на сайта винаги се е стремял да подхожда с уважение и толеранс към своите потребители, за това от днес за игрите Свара и Бинго се пуска допълнителен дневен бонус.

За играта Свара можете да вземете дневен бонус до 5 пъти на ден по 10 000 чипа в рамките на 24 часа. Ако сте взели 4-тия си дневен бонус и желаете да вземете 5-тия последен за деня, ще трябва да изчакате в рамките на 30 минути.

За играта Бинго можете да вземете дневен бонус до 3 пъти на ден по  5 000 чипа в рамките на 24 часа. Ако сте взели 2-ия си дневен бонус и желаете да вземете последния 3-ти за деня, ще трябва да изчакате в рамките на 30 минути.

 

От днес масите на игра Бинго, ще са достъпни за игра по всяко време. Повече няма да има заключени маси след 15-та топка.

Успех на всички в игрите и Светли празници от екипа на djagi.com!


Благотворителна Коледна кампания “Нека бъдем по-добри”!


Уважаеми потребители,

С наближаването на Коледните празници екипът на djagi.com стартира благотворителна кампания със специално подготвени благотворителни картички и благотворителни подаръци.
Инициативата се състои в набиране на средства в помощ на нуждаещо се дете за лечение.

Събраните средства, ще бъдат преведени към специално подбрана кауза в помощ за лечението на Виолета. Ще ви бъде предоставен пълен отчет за постъпилите кредити от продажбата на картички и подаръци и окончателно събраната сума.
Всяка изпратена картичка или подарък, ще са на цена от 1 кредит.



Ще има специални награди от екипа на сайта “Скритото добро е сред нас”.
Всеки от Вас които желае да дари в помощ на Виолета срещу
представена дарителска разписка, ще бъде награден с бонус от сайта - VIP и чипове за любимата ви игра. Ако желаете анонимност, то ние ви я гарантираме.

Скъпи приятели, това е историята на тригодишната Виолета. Вили едва започва да живее и да опознава света около себе си, когато се сблъскала с коварна и смъртоносна диагноза – тумор на малкия мозък. Тя живеела с родителите си Йоана и Светлин, българи, в Гърция. От 2019 г. до момента е преживяла две операции за премахване на тумора, който е рецидивирал веднъж. Правила е курс химиотерапия. В момента се намира в болница в Гърция заедно с майка си, която е неотлъчно до нея. За съжаление, след последната операция, Вили е получила инфекция, която е наложила антибиотично лечение. Това лечение продължава вече втори месец с три катетъра в главата на детето. През последната седмица бяха махнати два от катетрите и оставен само един. Има надежда, че инфекцията ще бъде изчистена.

Какво предстои? Вили има оферта за лечение от болница Аджибадем в Истанбул, Турция на стойност 51 500 долара. Това са средства, с които родителите ѝ не разполагат. В същото време сметката за болничния престой в Гърция наближава 28 000 Евро, които Йоана и Светлин също нямат. За съжаление, лечение в България е отказано.

МОЛЯ ВИ, да се обединим и да помогнем на Вили да има шанс за живот!.
Средства за лечение се набира на следната банкова сметка и в ПейПал:

Банка: Уникредит Булбанк

Име: Светлин Машев Джамбазов

IBAN: BG15UNCR70001524582265

Pay Pal

Ел. поща: svetlin.jambazov@abv.bg

Работи се и по откриването на дарителска сметка на името на самата Вили, както и на DMS.


Подробности по нашата кауза можете да намерите в групата във facebook
https://www.facebook.com/groups/1064563684305259/


Екипа на djagi.com ви пожелава Светли празници.