Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Промяна на правилата на общите чатове към лобитата на игрите

Уважаеми потребители, 

Моля запознайте се с промените на правилата на общите чатове към лобитата на игрите:

1. Общите чатове са създадени за комуникация между повече от двама души или за паралелни разговори между две или повече групи потребители.
2. В общите чатове е задължително спазването на добрия тон, взаимното уважение и зачитане на изказано мнение.

3. Всякакви форми на подбудителство (обидни епитети, критични забележки, целящи унижаването на дадена личност, намеци, изнасяне на недоказана информация относно нечий личен живот и т.н. ) към конфликт , ще бъдат наказвани строго.
4. Забранени са разговори с порнографско съдържание и такива с дискриминация на религиозна, етническа, расова, полова или сексуална основа.
5. Всички участници във възникнали спорове, независимо от размера на участието им ще бъдат наказвани солидарно.
6. В общите чатове се пише на БЪЛГАРСКИ език! Забранени са спамът, флуудът, пускането на рекламни линкове, както и такива към сайтове, печелещи от кликания или с конкурсна насоченост. Забранено е писането с големи букви(caps lock)! В интернет пространството това се възприема като крещене!
7. Забранено е копирането и пускането в общите чатове на текстове от личната кореспонденция в сайта, скайп, електронната поща, публикации от форума, особено такивa, които са били написани с цел разпалване на конфликт и са били санкционирани в последствие.
8. Минималното наказание в общия чат е 1 час. По преценка на модератора, за по-тежки провинения се налагат и по-тежки наказания както следва -24 часа, 1 седмица, 1 месец . Ако бъде наложено наказание в общия чат то важи за същия срок във форума на сайта и чатовете в игрите. Ако някой потребител е наказан заради докладван чат по време на игра получава наказание и в общия чат.
9. За обида на модератор, неоснователен спор със същия, оспорване на решението му за наказание на потребител или друго негово решение също ще бъде налагано наказание.