Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Нов турнир с елиминации по Белот

Уважаеми потребители,

Днес 24.10.2017г. ще се проведе първият турнир с елиминации по Белот за който споменахме в предната статия в нашия блог.

Това е напълно нов турнир който има различен начин на провеждане, като за него ще е нужно да си поканите избран от вас партньор с който ще участвате. Турнира е с директна елиминация, което означава, че ако загубите една от вашите игри по пътя към финала, вие отпадате, а напред продължава победителя. За момента турнира е както за...


Белот с нова схема за игра

Уважаеми потребители,

С радост ви информираме, че от днес 16.10.2017г. въвеждаме голяма промяна касаеща играта Белот. Надяваме се, че чрез тази промяна играта да стане много по-динамична и интересна.

Традиционните точки са заменени с чипове, които всеки един от вас вече притежава. Добавен е бутон със списък от маси с различен залог. В зависимост от масата, при започване на игра вие залагате определен брой чипове, като двойката победители взимат заложените чипове на...


Играчи на масите в Свара

Уважаеми потребители,

От днес заедно с промените на Белот въвеждаме нова екстра и в Свара. Всеки един от вас ще може да вижда кои са играчите на съответните маси. 

Активирана е промоция за закупуване на чипове x3

Екипът на djagi.com ви пожелава късмет и приятни моменти.


Нова система за обслужване на потребители

Уважаеми потребители,

От днес е налична нова система за обслужване, която ще замени сегашното задаване на въпрос.

Целта на тази система е да се установи едно основно място от което да се изпращат всички сигнали, проблеми, въпроси, предложения и оплаквания. Препоръчваме ви да използвате системата за обслужване вместо да пишете директно на човек от екипа с цел по-качествено обслужване.

Системата работи под формата на "тикети", които всеки един от вас може да...