Премахни рекламата
Форум   Белот   Наказания за провал в белота!!!!!!!!

Наказания за провал в белота!!!!!!!!

Аватар
  1185533
  6844
  4159
karry 24 ноември 2020

На "феноменални" наказания за провал станахме свидетели в последните 2 поста във форума.
И искам да попитам екипа на сайта с какво мерило се определя провала, при положение, че аз лично в последния наказан не видях провал. И държа да ми се отговори тук, а не на тикет, защото това касае хората играещи белот и искам яснота за в бъдеще.
Ще отворя и една скоба на моето възмущение и защо изобщо отварям тази тема.
Белота в сайта е един сглобен математически модул и хората играещи тук от години, знаят как се манипулира модула. А именно, когато не ти върви карта, се казва анонс дори с риск да паднеш, за да обърнеш модула. Или при обявена купа, сечеш на поп пика-пика и отдолу те налива с пики. Това го знае всеки потребител, които играе белот в сайта от малко по дълго време. Лично аз на обявен без коз съм секла на 2 9ки всичко коз, защото валата на без коз ми е гарантиран.
И на базата на горе споменатото искам екипа, които също играе белот, да ми отговори-вие не сте ли го правили?
VAL_RESNICK беше наказан за провал, при положение, че всеки от екипа е играл с него и знае, че играе на риск и беше наказан абсолютно безпочвено.
ivandraga, ivanrs , _pinokio_ този потребител е наказан също за провал и от качените три линка, само първия ми е съмнителен и бих го отчела като грешен клик. Но следващите два линка са лишени от всякаква логика за наказание. Даже на втория линк при обявен всичко коз, бих казала, че парта му вкарва играта с върната купа.
За това най учтиво моля екипа, да внесе разяснения относно наказанията за провал, защото такива няма и на каква база наказвате?!


Виж по-стари
Аватар
  1185533
  6844
  4159
karry 25 ноември 2020

Към двете персони, които се обръщат по един и същи начин към мен "Госпожо, автор на темата", здравейте.
Грам не ме вънува с какво мнение сте за даден потребител и дали ви харесва неговата игра, за да ми пишете поучително и с какви белот умения е.
Ако сте си направили труда да ме прочете, а не да се доверявате сляпо на външни коментари, нямаше и да ви седят коментарите толкова неадекватно.
Темата не се казва Вал Ресник, че да го коментирам него.
Коментрайте със същата всеотдайност, на базата на какво се наказва и какво се има за провал.
Иначе спама и личните нападки се наказват във форума и са за изтриване.
Ако пък толкова сте накърнени от даден потребител, спокойно можете да си отворите подобаваща тема и да си спамите там, защото аз до момента не вменявам мнение, а задавам конкретни въпроси.
Защото уважаема диана и магииика това са наболели въпроси, вас ако не ви касаят с танцувална стъпка сте свободни да се отправите към любимата ви игра.

Аватар
  35704357
  12360
  7233
Диана 25 ноември 2020

Аз не виждам някъде да споменавам, че съм накърнена от някой си. Нито давам мнение само за даден потребител- визирам наказанията за провал като цяло и просто вметнах пример с Вал Ресник. Мен също са ме наказвали, аз също съм губила милиони чипове и то заради грешки на други. Обърнах се към когото трябва, реших проблемите си докъдето можеше и така. Без драматизиране, без обиди към никой, без нападки! Изказах мнение по темата и нищо повече.... нали все пак един от наболялите проблеми беше липсата на дума от потребителите?

Аватар
  1185533
  6844
  4159
karry 25 ноември 2020

Diana, с риск да се повторя, в предохдния ви коментар, няма нищо градивно по темата освен разбор върху играта на Ресник. Също така съвет как да играем и ще ви цитирам "Когато седнеш с познат парт, играй на риск, мятай каквото искаш.... когато си със случаен партньор- внимавай!"
Аз съвети в тази тема, как да играя не съм търсила от никой, нито ми е тама за дебат. Аз диалог не ви търся, вие решихте, че трябва да го обърнете на искрено и лично.
Като ви се пише толкова, дайте идея и да я прочете екипа как за в бъдеще, ще се процедира с тези наказания за провал, защото очевидно ни се разминават вижданията.
И кой аджеба го измисли това наказание за провал и къде са правилата за енти път питам?

Аватар
  1363648
  4986
  3046
Алфа 26 ноември 2020

Редно е да се чуе мнение и на някой получил "съмнителен бан" за проваляне. Ето го : "на престрелка не се ходи с джобно ножче". Всички попаднали в подобна ситуация разбират точно къде, кога и как са сгрешили, а дали ще споделят всичко или само очевидното е въпрос на личен избор, както и Създаването на тази тема. Повечето решения се взимат на емоционална основа, не на рационална и понеже много от правилата, спазвани тук са неписани, ще добавя още едно : Когато търсите решение на проблем, първо предлагате два варианта, после питате за други.

Аватар
  542705
  11225
  7012
djakoto 26 ноември 2020

Здравейте,
критериите за провалена игра ги изброих в по-горен пост.
Това наказание се е въвело поради системни оплаквния.
Странното е друго.На ден получаваме над 5-6 доклада за проваляне.
Питам се къде са сега докладващите да споделят защо са пуснали доклад за проваляне?
Както сподели колежката, модераторите за белот не изгарят от желание да търсят игри за проваляне.
Не се и търсят, освен след доклад.
Хубав ден.

Аватар
  1185533
  6844
  4159
karry 26 ноември 2020

Мерси за отговора, но тези критерии никъде не са опоменати официално, за да се съобразим с тях. И след като и на вас не ви се занимава с тези доклади, нека да се обърне внимание за този род наказания и да се премахнат. Или пък ако ви се занимава, да се качат на видно място с точна формулировка и от тук на сетне да се съобразяваме с тях,.А не с докладите на някой си на когото му е щукнало, че е провал и е решил да докладва.
Защото и вие сте играли с рискови обяви и много лесно мога да си изкарам друг профил и да играя срещу вас и да ви докладвам. Вие ще се самонакажете ли след доклади?

Аватар
  688866
  938
  471
-Black-Swan- 26 ноември 2020

Не казваме,че не ни се занимава с доклади за проваляне, споменахме ,че никой от екипа целенасочено не търси играчи за наказание по тази причина.Преглед на игри за проваляне се прави след доклад и при установени 3 такива игри се пускат за вот.Няма как да се пренебрегнат потребители, при които това е целенасочено и системно.Наказанията за проваляне бяха въведени преди 6 години, когато започнаха оплаквания от потребители спрямо играчи, които с обяви и отигравания целяха загуба на играта.Решението за налагането на тази санкция беше съгласувано с тогавашното ръководство и одобрено като мярка .Още веднъж ще подчертая,че никой от екипа не преследва умишлено даден потребител, а това се предприема след доклад.Едно са рискови обяви, друго са обяви , които следват от самото начало на играта само и само да не се играе на анонса на противника.В никакъв случай не приемаме,че всеки докладвал е прав в мнението си ,че някой го проваля, защото за определени потребители и едно вкарване е проваляне.Стремим се наказанията в белота да се налагат на наистина некоректни играчи, а не защото приемаме,че трябва да се налагат санкции за норма.Лек ден!

Аватар
  2176600
  11554
  7282
VAL_RESNICK 26 ноември 2020

след като всеки мои пост се трие с оправданието,че не пиша по темата ,която е НАКАЗАНИЯ ЗА ПРОВАЛ В БЕЛОТА!!!!!!!! сега ще пиша по нея -лично за мен след като няма писани правила няма и нарушени както е и в съда ,следователно предлагам да се изясни по какви критерии ще се наказва за да знаят потребителите как да играя за да избягват наказания за в бъдеще.

Аватар
  555130
  12741
  7370
Борис 26 ноември 2020

Mоже ли да ти вкарам лека поправка ...говориш от свое име не от мое като потребител.Вземи се прекрасти на VAL Левски .Искаш да станеш запомнен в какво????? лови Жана дарк под ръка и изчакайте оше 6 години да се пробвате за сваляне на следващото правителство ,че не само вие сте от 2008 година тук,НЕ това не е спам а реална истинас факти ,лека вечер нема ти кажа а спокоен сън.

Аватар
  688866
  938
  471
Тази тема е заключена от администратор!
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21060
Премахни рекламата