Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Запитване и евентуално предложение

Запитване и евентуално предложение

kameliq95_ 09 февруари 2019

Възможно ли е да се въведе опция "гледай играта на дадена маса"? И примерно ако не искаш да влизат да гледат да го забраниш.


Виж по-стари
igra4le 24 април 2023

Възможно ли е тук да се въведе обозначение,с което доказани потребители в белота да се именуват като "Даскали"?

karry 25 април 2023

igra4le,
на този етап подобно предложение не се приема.

_No_ONE_ 28 април 2023

Може ли да се облекчи играта на Билярд. Заради тази приставка, играта почти не се играе! А преди толкова много се играеше. Благодаря!

intrigantka 02 юни 2023

възможно ли е на 5000 на бинго де се обособи маса на която да се играе само с 6 картона? предложението ми е свързано и със зачестилите случай да се играе от два профила, като от единия се закупува само 1-2 картона, за да могат да ги следят. от друга страна ние които играем с 6 трябва да седим и да чакаме някой който играе с 1 да му паднат чиповете на 30х и да стане от масата.

Соня 02 юни 2023

Подкрепям напълно intrigantka! Доста пъти редовните играчи сме обсъждали ,че така е най -добре , тъй като хем потребители играещи с 6 талона знаят защо са на масата ,хем останалите ще могат да играят с по колкото си преценят талони на масата. Тези с 6 доволни , тези с по -малко също.

-svetlinka- 04 юни 2023

Подкепям предложението,нека на голяма маса да се взимат само по 6 билета,за да сме колегиални!

intrigantka 14 юни 2023

отново мислено, но недоизмислено!!!! От Вас поискахме маса на 5хиляди, на която всички да играят САМО И ЕДИНСТВЕНО с 6 картона!!!!!!!!!!!!!!. и като сумите за картоните са големи пак джака е същия като на 2х и на 5х ?!?!? логика има ли - НЕ. какво значи персонална маса, като този които я създава не може да контролира кой да влиза и кой да не влиза?!?! тази маса не е персонална, а е с оглед отново на цената на картона. ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!! емотикона емотикона емотикона емотикона емотикона

easy 31 юли 2023

Здравейте.Искам да попитам дали е възможно да се пуска турнир по табла през деня?

OHa3u_TaM 12 август 2023

Имам два въпроса и ще помоля да ми се отговори. Защо в белота залагаш повече, а печелиш по-малко и защо в сварата дневния бонус е 5 пъти на ден по 10к, а в другите игри не е така???

karry 13 август 2023

OHa3u_TaM<
има подробно описани теми във форума и по двата въпроса!
Форума не е място за подобни въпроси! Има си работеща тект система! https://www.djagi.com/helpdesk/

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 799 Мнения: 21039
Премахни рекламата