Форум     Регистрация с SMS

Регистрация с SMS

_transformer_ 14 август 2011

Здравейте на всички потребители и членове на екипа.
Забелязвам че се получава доста голямо разделение между ВИП и неВИП потребителите,дори се е стигнало до озлобяване едни към други.Мисля че всеки има право на коментар в сайта и към игрите в него но не и да изисква щом му е предоставено безплатно.Сайта може и да е безплатен и влизането в него да е свободно,но има доста хора с по десетки никове които използват с най различни цели.При нова регистрация най вероятно ще изпише че си 700000-я потребител което е смешно,не виждам и ползата на сайта от такива потребители все пак разчитате на тези 2,40лв.,за това и предложението ми е следното плащаш си за да имаш достъп до сайта така всички ще са равни и никой няма да се чувства с нещо ощетен.А колко ника ще има даден играч си е негова работа ,платил си е регистрирал се е щом може да си го позволиемотикона,до това дали ще има ВИП при това положение то той може да е допълнителна екстра.Разбира се чрез символично заплащанеемотиконаемотикона

_ZloboMiR_ 14 август 2011

Предложението ти е с извинение глупаво. емотикона Никой разумен човек няма да плати било и 2.40 лв, за да ползва ресурс, разположен на интернет - ресурс за който вече плаща, а ще предпочете да ползва друг сайт с безплатна регистрация. Ще останат много по-малко хора, които вече ще се замислят дали другия месец да платят. Затова и в България едва ли има и 1% сайтове с платена регистрация, не се опитвай да откриеш топлата вода. Все едно не мога да си купя 10 предплатени карти за 10 акаунта. емотикона А това, което предлагаш, може да стане много по-просто - просто при регистрация да се изисква ГСМ номер, и на нещо да се получава потвърждаващ код, който да се въвежда за активация на акаунта.

Сейди 14 август 2011

Хубаво даваш идей, но сайта с всеки изминал ден пропада надоло!То скайпери ли е, какво е незнам.Сега получавам някакъв БАН да не чатя (за 1 седмица) поради незнайни причини!Никой не съм обиждал...казах му на скорпо, че ще ям БАН за това което му писах, но просто казах замрялата истина, която не я признават, защото нямат достатъчно хора в Екипа си....
Админи, разберете, че с всеки изминал ден ще губите хора!Заради простотиите който правите.Поздрави (cake)(cake)(cake)

Move_me 14 август 2011

Интересно предложение...Има разделение да,но мога от личен опит да споделя,че дискриманацията е спрямо неВИП потребителите,а не обратното и това предложение пак е насочено към неВИП потребителите.Мога да кажа,че не неВИП потребителите си придават важност и имат много претенции,а е обратното.И не мисля,че след като някой е дал 2,4лв има право да псува да обижда,да провокира и дразни играта от 5тата минута като например nezabravima77,на която това е редовна практика.Такива потребители се мислят за много ВИП след като са дали 2,4лв...цитирам: ти си социално слаб индивид...когато отговорих ми поясни,че за разлика от мен тя си плаща за да играе...това значи ли,че има право да псува и да се заяжда,заради 2,4лв...пращах доклад за обида,глас в пустиня...това значи ли че е в правото си,само защото са я бутнали в играта Не се сърди човече...Аз лично не бих платила нито стотинка за бъгави игри,както последно време виждаме всички.Предложението може да е интересно,но не мисля,че сайта ще се оправи така.Вече почти на нищо не може да се играе спокойно,а ВИПА се заяжда пожене е дал 2,4лв...голямо чудо 2,4лв...Успех с предложението!Като ще плащаме,поне да получаваме качествен продукт!

_transformer_ 14 август 2011

Не виждам кое му е глупавото на предложението ми,не виждам и за кое си си платил.Плащаш за да си ВИП,вместо за него ще си плащаш за регистрация а не да ми щъкат ник след ник всяка секундаемотикона

dReam_ 14 август 2011

С едни от последните промени, които бяха направени - ВИП - потребители да могат да играят свободно срещу такива, които не са, започнаха да се случват и хубави, и лоши неща. Хайде да спрем да слагаме всички ВИП-персони и не-ВИП такива под един знаменател. И при едните и при другите има проблеми с възпитанието и морала. Обаче става така, че хем си плащаш, хем този, който не дава и стотинка, за да играе тук те мами, или обижда.
Регистрацията с СМС може и да е на стойност от порядъка на 0.80 - 0.90 лв./що толкова не знамемотикона/, а това дали да си ВИП ще си решиш после и съответно ще си платиш.
Има много случаи в които потребители си правят по няколко акаунта, само за да напсува, обиди, разпитва, води следствени действияемотикона.
Както знаем потребителите, които не плащат не могат да гласуват в анкетите. Много пъти резултатите от тях са ... ох, няма да напиша какви. Поне да се даде възможност, да гласуват.
И сред не-ВИП-потребителите има добри и стойностни хора, не ги подценявайте.

-Your-Life- 14 август 2011

Аз също споделям мнението на_transformer_ и dReam_, за да активириш акаунт ,трябва да си заплатиш някаква сума.Тук стана анархия с по 101 ника.За да ме обиди някой ми пише от няколко ника едно и също.А колко си играят с никовете за парт няма да ви кажа.Има си админи да следят тия неща и щом виждат и не правят нищо-значи им харесва!Надявам се в скоро време пак да има потвърждения на акаунтите и тогава тия с по 100 ника ще се чудят как беше Е-мейла.емотикона

_ZloboMiR_ 15 август 2011

Възпитанието е нещо, което не може да се купи, но простотията се продава. емотикона Ако един човек направи няколко безплатни акаунта, може да се изтрият. Ако един човек си направи няколко платени акаунта, няма да могат да се изтрият, защото си е платил. Но сайтове много, какво ще стане е без значение.

rockstar 15 август 2011

Нека бъде прекратена тази политика за ВИП срещу НЕВИП. Незнам как си я измислихте. Предполагам от поканите на белота, но беше спешна мярка заради много нахалници и некоректни играчи(това не значи, че проблема е решен). Това са глупости за смс и регистрацията. Вярно е, че трябва да печелим но не е и да ви изнудваме!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 858 Мнения: 22343