Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Опция за удвояване на залога в играта табла

Опция за удвояване на залога в играта табла

admin 28 май 2023

Уважаеми потребители,

Въведохме нова опция в играта табла "удвоявана на залога" с която се надяваме да увеличим още повече тръпката от играта.

Механизъм на удвояване: След като играч избере опция "удвояване на залога", противникът има 10 секунди да приеме или откаже. Ако приеме удвояването, залогът се увеличава два пъти. Ако противникът откаже удвояването, играта продължава със стария залог

Правила за удвояване.
Възможността за удвояване на залога може да се използва само в определени моменти по време на играта:
- след определено време от започване на играта
- когато играчът е на ход

Резултат от удвояването: Удвояването на залога може да доведе до по-високи печалби или загуби за играчите. Ако играчът, който удвоява залога, спечели играта, той получава два пъти повече от първоначалния залог. Ако загуби, той губи два пъти повече от първоначалния залог. Това допълнително повишава риска и вълнението в играта, като същевременно осигурява по-големи награди за успешните играчи.

С уважение,
Екипът на Djagi.com


Виж по-стари
larinka 29 май 2023

Браузър microsoft edge . В началото х2 временно е сив цвят . Към средата на играта х2 светва в бяло . А щом дойде ред на опонента да играе мойто пак угасва в сиво и като ми дойде пак ред аз да местя пуловете пак светва х2 в бял цвят . На всяко хвърляне на зарчетата ту светне ту угасне . И за това казвам че е като мигане . Е ама като се цъкне върху бялото х2 и ако опонента приеме залога тогава светва в жълто и така до края си седи без да мига между хвърлянията на зарчетата .

Magitta 29 май 2023

larinka-След като ти прочетох коментара и реших да изиграя една игра ,да видя къде свети и премигва?Никъде не свети и никъде не премигва, проблема си е при теб , актуализирай си Chrome https://bg.wizcase.com/download/google-chrome/.
Аз също имах проблеми, но след като обнових Chrome, проблемите изчезнаха.Чисти си и кеша...

analitik99999 29 май 2023

Не видях да свети , а когато пожелах удвояване , горе , появи се каре е червен надпис. Разбира се , опонента отказа. Така сте решили , не ми пречи , но кой , при положение , че губи , ще разреши това?

shadowdancer 29 май 2023

Опцията е супер като идея. Преди много време бях писал за такъв бутон. Но, какъв е смисълът му в сегашния формат, при положение, че противника има опцията да откаже и играта да продължи по старо му? Според мен, ако противникът ти откаже би следвало да губи автоматично играта. При спортната табла това е така наречения "куб". Там може да се вдига залога до 64. Тук това не е ок, защото залогът ще се вдигне страшно много. До 2 е достатъчно, но поне направете така, че при отказ играта да се прекратява и отказалият да губи нормалния залог. Например играем на 500, предлагат ми куб, преценям че ще загубя, отказвам и губя веднага, а противникът печели 400 чипа. Защото както каза analitik99999, никой играч не би приел удвояване на залога, ако изостава в играта. Поне аз не бих го направил. Ако остане в сегашния вариант, според мен бутонът ще изгуби смисъла си.
Хубава вечер на всички!

admin 30 май 2023

shadowdancer,

Благодаря за коментара. Мислехме го първоначално така, но решихме първо да тестваме как ще се приеме и след това да променим.
На дневен ред е да обсъдим с екипа дали това ще се въведе.

dReam_ 30 май 2023

Е хайде това да не става. Ще откажа и ще губя автоматично. Откъде накъде?

winner23 30 май 2023

Подкрепям dReam_ на 100%!!Откажа ли да губя автоматично.Това да не е сайт за спортни залози?!?

Сирена 31 май 2023

Аз също подкрепям dReam_ и winner23.Познавам тази опция в спортната табла,лично съм играла с куб и бобър и разбирам желанието на екипа да направи играта по-интересна,но се опасявам,че в сайта това може да постигне обратен ефект.Често пъти се е случвало да се обърне играта в последния момент,а с тази опция ,особенно при голям залог ще се загуби тръпката да се бориш до край и да съумееш да направиш правилния ход за победа.Аз лично бих редуцирала играта си на табла при тези условия.

-ASIA- 01 юни 2023

Привет,имам предложение по темата.За да не се обезсмисля въвеждането на този бутон,който си е интересен,а същевременно да се удоволетвори желанието на потребителите,които не искат да играят с куб,защо не направите още едно подразделение при тапа,гюлбара и комбинирана,а именно''спортна табла''.Така хората,които играят за удоволствие няма да се оплакват,че играта им понякога би приключила за една минута и ще продължат да си играят в класическия стил,а любителите на риска също ще имат поле за изява.Дори тогава би било уместно да се направи до 64,както е в реалния вариант,защото хората ще знаят в какво се забъркват и не би било извиване на ръце,а надцакване и тръпка.

admin 02 юни 2023

-ASIA-,

Благодаря за предложението. Ще го обсъдим с колегите. Няма да се въвежда задължително приемане или губене на играта в съществуващите маси.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 799 Мнения: 21039
Премахни рекламата