Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Според мен е редно в случаите, когато даден играч напусне играта и остави на своето място робот да играе, изходът от игрите да не се зачита и да не бъде вписван в статистиката на играчите, тъй като по начало играта става доста неравностойна. Има играчи, които влизат, изчакват играта да започне и на момента излизат, оставяйки партньора си да играе с робот. Играта в повечето случаи е обречена.
седнали сте като някои цветарки и пишете,пишете,абе алооооооооооо кога живеете бе,освен тук друго какво ви вълнува бе,има жени които са тук по цял ден и вечер и освен това друго незнаят да правят.не ви е срам мариновани наденички
,дано земете пенсии от тук по духане на супите.

В нито една тема след коментар на zarina132,темата не е останала спокойна.Тая жена защо винаги бърка темите.Примерно темата е за роботите,тя намесва турнита.Темата е за баба Пена,тя намесва пак турнира.А бе жена,когато темата не намесва турнирите,не я намесвай и ти.Колко хиляди човека трябва да ти кажат,"Темата не е за турнира по белот".

Сега по темата!
В един коментар както спомена и tishou78,аз бях написал за какво е направен РОБОТ.
Робота е направен да те замести, поради някаква причина по време на игра.На всеки се е случвало да стане за малко.Не вярвам да има хора като седнат да играят белот, и не са станали за вода.
Да отидат по малка нужда ,че не може да устиска.Има хора с малки и големи...
Да отвори на някой вратата.
Да си вземи цигарите.
Детето му паднало и си одраскало коляното.
Разпадане на интернет връзката.
Тока угаснал,че жената на някой е включила 3 печки и 1 пералня.
И още много причини има, всеки да стане за малко.Белота не е игра за кой е най-добрия,а за развлечение и губене на време.
За турнира по белот,съм съгласен да няма робот.За това е турнир.Там всеки си отговаря за действията.И си прави сметка дали ще устиска докато свърши играта или ще намокри гащите.
За раздаването!
Ако zarina132 и другите и профили не бяха писали за промяна на раздаването,може би нямаше да го бутнат.Но вече е факт,променен е и много дразнещо това раздаване.
Ако не видя надписа PASS,не мога да разбера кой е под ръка.
Предлагам да се върне старото раздаване.Знаем че е бързо и удобно да видим кой е под ръка,без надписа PASS.
zarina132 Не вярвам че заради теб ,ще направят такива глупави промени.Един път ги подведи,стига ти толкова!
X-team Tука не е написано нищо по темата турнир.Ако ще четеш чети ,както би подобавало и не говори по инерция.
Аз предложих само да се направи анкета(референдум) за или против робота.Не ми преписвай свои си измислици.Само подчертах,че не трябва да има разлика в двата вида белот.Защото в турнира няма робот,а картите се раздава не на този който е под ръка.Извън турнирния е обратно.
Няма май кои да чете,но щом е Зарина ясно.
Аз също не съм доволна и от раздаването ,защото трябваше картите да се обръщат първо 3 после 2,а не да се анимира и раздаването да е пак цопване на 5 карти.
karry Колкото повече се изказваш,толкова повече ми навява надежда,че робота трябва да се махне и играта да стане ,както в действителността..Трябва да е както на състезание.Няма такива някои му звъннал, друг му се пишкало и после играта се бавела.Тя не се бави от раздаването ,а точно от робота.А много хора го ползват и за подсказване,като в това число се включва и скайпа.
Колкото и да ме мразите.Това е истината и тези които уж искат промени ще я поддържат .
Благодаря на феновете и на екипа за промените ,които направиха и предстои да направят.
Заре, ма мноо ми е смешно казвам ти осообенно след прочитане на твойте "блясъци".
И като си регната на 18 март 2009 да вземем ти оплетем шушонки ли,кво?
Те тогава на мен трее ми плетат пуловер че съм преди теб ли?
И не ми задавай в ответния ти пост въпрос КОГА съм регнат,дори не ми споменавай ника ми плиииЗ,ОК?
madrilenio уж си против робота а сега се чудиш ,какво да кажеш.Проблема си е твой.Робот не трябва да има,които иска ,да има , да има опция и да си играй с робот.Робота бави играта и се ползва от играчи ,които не знаят ,какво да играят или за да си подсказват.
zarina132 -Дали ви харесва или не-робот ще има!!!

За целта екипа работи по-подобряването играта на робота-няма как да се премахне и да се прекрати дадена игра!
Вини -благодаря-все си е някакъв напредък.Остана да оправите раздаването на картите в турнира белот да започва от този които е под ръка.Мисля,че не е сложно.
до програмистите в екипа: барали сте белота, ама той стана мн зле. робота вика боя без вале, без нищо и ги играе яко дървено. наливацията е абсолютна. дългите бои само в един играч също. никво удоволствие от играта. от два дена яко дърпам със загуби. след няколко дена това ще се случва с други. не се имам за Играч, но да те дънят заради това че им е наляло до козирката вс асаци, валета и да не мислят като играят е некъв цирк не игра Белот. направете го така, че не три дена да губиш не заради друго, а защото на противника им налива като за световно и после тва да се случва при мен. мога да ви дам записи на две изключителни игри за пример доказващи това.
Принципно хората винаги си оплакват от нещо, когато е в техен ущърб.

И от много оплаквания сега действително белота не е нещо, което всеки е свикнал да играе на маса с приятели.
Какви ли не сложни схеми на бъркане, цепене и месене на картите са били принудени колегите да извършат през годините...
А и бота не е пипан и аз не знам от кога, не и през последната половин година.
Наливане на карти... ами не е невъзможно. Но не е в следствие на последната корекция.
ако бях егоист и човек който мисли само за задните си части, ехеееееее колко неща нямаше да направя...

бота пък явно иска да се пипне, защото самичък взе да си играе както му е кеф - един път така, друг път иначе и все некво шантаво такова, че да ти е кеф да играеш с него. ама поне е много смел и тва не може да се отрече.
в коя корекция е станало наливането ми идва нещо като студио Х, досиетата Х, намеса на UFO, но не съм я направил аз.
повече няма се оплаквам от бота и белота. всичко е 6.