Всички категории: 26
Теми: 879
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
защо ми вземахте чипове и наказание за белот без причина бе курви мръсни ??? казах ви 100 пъти че сте направили грешка ония профили не са мои изобщо не знам локо моко и там другите какви са никога не съм провалял игри
да ви еба путката майчина на всичките семействата ви да измрат до крак , ти който четеш това курва ли си педераст ли си цялата ти рода ше шибам и теб също мамка ви да еба скапана умрела един жев да не остане от вашите близки копелдаци и боклуци курви мръсни ебани само бой по тъпите в кратуни олигофренски ...