Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нова Опция за Скриване на Рейтинг Скалата - Само за VIP Потребители

Нова Опция за Скриване на Рейтинг Скалата - Само за VIP Потребители

karry 09 октомври

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да ви информираме за нова опция, която ще направи вашето игрово изживяване още по-приятно и персонализирано. От днес нататък, рейтинг скалата в игрите Белот, Сантасе, Реми, Табла и 358 (Блато) може да бъде скрита. Тази опция е достъпна само за наши VIP потребители.
Потребителите, които скрият своята рейтинг скала, ще могат да я виждат в своя профил, но тя няма да бъде видима за останалите играчи. Това ще ви позволи да контролирате каква информация споделяте с другите участници в игрите.

За да активирате тази възможност, моля следвайте следните стъпки:
1. Влезте в своя профил.
2. Отидете в секцията "Настройки".
3. Изберете "VIP екстри".
4. В подменюто "Настройки за видимост на твоята рейтинг скала от всички играчи" изберете за коя игра желаете да скриете рейтинг скалата.
5. Запазете промените.

Тази новост е част от нашите усилия да предоставим най-доброто възможно изживяване за нашите VIP потребители. Благодарим ви, че сте част от djagi.com и се надяваме, че ще се насладите на новата функционалност!

С уважение,
Екипът на djagi.com

Виж по-стари
Прана 10 октомври

Именно!

Още от самото начало не ставаше въпрос просто за скриване на оцветяването (чертите). Цялата дискусия беше с цел дали бихме одобрили да останем в пълно неведение, за да може всеки да играе с всеки, но не като платена опция (както сега), а изцяло без никакъв ориентир.

Ръководството успя да угоди с един ход на всички. Вип потребителите имат възможността да скрият скалата и баланса си. От друга страна, остава персонално решението дали всеки играч би седнал с друг такъв, със скрит рейтинг.

zzccgg 10 октомври

Точно за скриването на чертата ставаше въпрос, защото всеки нов потребител е с идеята, че или те си подсказват или са безумно добри,защото са червени.

Liter_Djak 10 октомври

Подкрепям zzccgg за изписването на броя:победи -загуби.

BOLSTEG 10 октомври

Напълно излишна опция,която облагодетелства единствено некоректните играчи и тези които се срамуват от резултатите си!

Прана 10 октомври

Идеята, според мен, не беше какво ще си помисли новият потребител, а старите да са без резерви към него.

Нямам претенции за запазване на оцветяването или "пас" показателя, интересува ме да имам някакъв ориентир, какъвто и да е.

Смятам, че сега всички би трябяло да са доволни. Едни, че са с покрита скала и статистика, а за другите (с риск да се повторя) остава решението, доколко това е фактор при избор на партньор.

Radka_Mih 10 октомври

Определено тези,които си крият рейтинга,трудно ще си намират партньори.Аз лично не бих седнала с такъв играч.Това показва,че нещо в него е съмнително.
И тези проценти за ,,пас,, какъв е смисъла? Естествено,че ако няма добра карта,ще си пас. Това,че обявяваш често не те прави играч,а разумните обяви!

____Destiny 10 октомври

емотикона Този път ще се съглася с Прана... И отново бях напълно права относно черти и статистики... Е сега играйте без черти и гадайте емотикона

DJORDJI_G 14 октомври

Мога да добавя ,че скриването на тая опция е , като да се наметнат с овча кожа Вълците, вайбърджии! да могат по лесно да примамят честните играчи да седнат на масата им!

Kavarna999 01 ноември

И да се крие и да не се крие... Вайбъриститв или там тия дето си подсказват ще продължат да го правят.... То сега е влизаш... да играеш и се почва с едни скачащи от маса на маса играчи... Обаче иначе отбора си седи и си чака клети овчици да се вържат да играят..... Така или иначе не е важно кой колко победи или загуби има, а да се играе честно... Никой не иска да играе с "новак" и съответно новака играе на която маса му падне...бърза трупа загуби... И съответно губи интерес от играта...

LOVER_82 12 ноември

Скриването на рейтинга не е добра идея и мисля да не играя докато това не отпадне.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 858 Мнения: 22306