Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Промени в играта Табла!

Промени в играта Табла!

admin 21 ноември 2022

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да ви информираме, че за играта Табла сме въвели новости с които се надяваме, че ще допринесем за по-приятна игра и забавни моменти.

От днес, ще имате опция сами да си завъртате зара с времетраене 4 секунди за завъртане, 20 секунди за ход и 25 секунди за ход при чифт.

Специално за вас сме добавили и звук към играта който можете да пуснете от иконата горе в дясно (икона говорител).

Напомняме ви, че сме добавили опция с която можете да спрете времето за ход на зара и автоматично да се завърта! Опцията се намира най долу в дясно.



Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
MFilipova 24 ноември 2022

.Кошмар-Няма абсолютно никакво значение колко игри сте изиграла , важното е да Ви допада, на мен ми харесват тези подобрения, затова ще ги използвам .Вдигна се тупурдия до небесата, .за нещо, което има възможност да не използвате по избор.
емотикона
Аз също имам забележки по отношение на баланс и алгоритъм ,но според мен мястото не е тук в тази тема.

Mari.O 24 ноември 2022

Браво. емотикона

merrydineva 24 ноември 2022

Не ми харесват тези летящи зарове-дразнещо и разсейващо е за хора,които играят много игри,иначе е ефектно.

Кошмар 24 ноември 2022

M.Fiñipova, Благодаря, че сте се впечатлили от моя коментар! Имам право да коментирам - правя го! Приветствам и подкрепям усилията на екипа за подобрения в игрите, но не изпадам в излишна еуфория, когато те са декоративни и не променят качеството на играта. Тук съм за играта и в името на играта споделих мнението си. Доколкото забелязвам още 6 коментара са в подкрепа на моя и само Вие и още една дама харесвате нововъведенията. Няма лошо - всеки има право на мнение и отношение, но моля не влизайте отново в диалог с мен - няма смисъл...

mitko7900 25 ноември 2022

Тотално ПРОТИВ. Губене на време дори и да пуснете автоматично хвърляне пак се губи време, а да не говорим че някои хора бавят по 5 секунди хвърляне на зара и е адски изнервящо.

karry 25 ноември 2022

Уважаеми потребители,
след зачитане на споделените мнения, ще добавим още една опция за ваше улеснение.
Другата седмица, ще оповестим наложените корекции.

Благодарим ви за търпението и споделените коментари.


Екипът на djagi.com ви пожелава приятна игра!

the_Quest 27 ноември 2022

Здравейте,

запознах се с нововъведението в табла, а именно анимацията на хвърляне на заровете и опцията on/off дали сам да хвърляш зара или да е автоматично. Доколкото разбирам няма опция on/off, тоест да включваш или изключваш самата анимация на хвърлянето, а точно нея намирам за затормозяваща за зрението. Мисля, че с нововъведението й става доста трудно да се изиграят повече от една - две игри - натоварва зрението. Затова предложението ми е да въведете и бутон или опция, с който самата анимация да не се появява. Ще се радвам ако е възможно, мисля, че редовните играчи на табла ще го оценят.

Поздрави,

karry 27 ноември 2022

the_Quest,
в предходен мой коментар съм обяснила, ще през новата седмица, ще въведен подобрение на зара с опция да избирате как да се завърта зара!

Успех

cvdimova 27 ноември 2022

тотален ужас , бавене и бавене на играта

Потребител_3513431 02 януари 2023

Много интересен алгоритъм за тази игра. Няма случаен зар за тези с по висок ранк.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата