Всички категории: 26
Теми: 858
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Уважаеми потребители,
От днес стартираме Викторина в Общия чат с избрани специално за вас категории с различни въпроси.
Категориите са 6 и във всяка категория, ще има по 5 въпроса на които трябва да отговарят 2 отбора.
Отборите, ще са мъже срещу жени. Като всеки отговорил първи с верен отговор печели 1 точка.
След края на викторината сборът от верни отговори, ще оглави отбора като краен победител.
Спечелилият отбор, ще бъде награден индивидуално, а потребителя с най много верни отговори, ще спечели специална награда.
-Участниците от спечелилия отбор с верни отговори печелят по 10 кредита.
-Участникът с най много дадени верни отговори печели 20 кредита.
Отпадналият отбор печели виртуално потупване и усмивка в Общия чат!
Викторината, ще стартира всяка събота от 19:00 часа и ще приключва до изчерпване на въпросите.
Призоваваме ви за честна и спортсменска игра без да използвате допълнителни източници. Разчитаме на знания и коректно отношение.
Екипът на djagi.com ви желае успех!
Този час не може ли да се промени да не е 19:00 часа примерно да е 21:00 часа защото в 7 часа не ми е удобно и изтървам цялата игра
Нормалните хора по това време са на маса и се веселят със семейството си. А по-късно едва ли ще са адекватни след консумация на алкохол. Може да се направи компромис да е от 17:00 до 18:30.
Успех и усмихнат ден!
svirep_amatior ти да не стана ясновидец че знаеш че хората са на масата
Какъвто и да е часът, все ще е неудобен за някого. Може би анкета с 5-6 опции - 17, 18, 19, 20, и 21 часа?
Аз имам забележка към половинчати отговори от типа на : Радославов,Майкъл или маргарет някоя си.
Мисля,че не е правилно.
Свърши ли вече викторината?
_ZloboMiR_ ми да ще има и такива хора който не им е удобед часът на Викторина
Аз също имам изискване отговорът да е пълен, а не от типа на Майкъл, лос и подобни. Кой Майкъл, кои лос?
Подкрепям Feel_Good_Inc
Как се записва за участие във викторината?
Не се записваш. В общия чат четеш в 19.00 часа. Мъже срещу жени сме. Задават въпрос и се отговаря.