Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   да се смъкне времето за ход в игрите

да се смъкне времето за ход в игрите

angel_6 09 декември 2018

тъй като често се злоупотребява с времето за ход е крайно време да се вземат мерки


Виж по-стари
misho12345652 07 февруари 2019

На пет секунди.да се намалят игрите на белот.

22 март 2019

Предлагам да се смъкне времето ,поне в турнирите,тъй като умишлено бавят!Например играта UNO DJAGI този който е с по малко точки бави да последната минута!

SecretTime 25 юли 2020

Не еднократно са правени предложения за намаляване на хода на игрите, но мерки не взимате. Нека както предлагат потребителите по-горе, да се намали времето поне в елиминациите. От доста време играя елиминациите на белота, ами не съм срещала човек на който нета да не му е добре. Умишлено се бави и то до последната секунда. Дразнещо и изнервящо е. Не разбирам с каква цел го правят, но ти убиват желанието за игра. Намалете го поне на 10 сек., ще е по-приемливо. Затова и не могат да се съберат достатъчно двойки за игра. Заради определени потребители останалите се отказваме да играем.
Дано обърнете внимание на постовете, не само да си драскаме ей така за нищо. Благодаря Ви!

Ashckroft 25 юли 2020

За това забавяне съм съгласен със Сикрет, да! С нея редовно играем на тези елиминации, майнете това, че има скайпъри. Тях поне бързо ги наказвате, но тези бавения ти съсипват нервната система. И то време от 20 секунди за ход? Извинявам се, но аз за това време ще мога и да сготвя в нас. Реално погледнато, на всеки играч не са му нужни повече от 4-5 секунди за да реагира на ход. Ние, които играем по-често белот нали, отогваряме за секунда, не се бавим никога. Но говорим за ситуация, в която ще се замислиш за момент. Така, че максимум 4-5 секунди. Но време от 20 секунди? Извинявам се, ужким тези елиминации, бяха за отбори, които са добри, не бавноразвиващи се, че да имат време от 20 секунди. Нали така? И не виждам за какво не се наказват играчи, които видно бавят постоянно, през цялото време? Ако някой е забавил за 2-3 хода малко повече - ок нали, случва се. Но всеки един ход, от началото до края на играта? Моля ви се! Много двойки се отказват, точно заради тези бавеници. Ако не желаете да наказвате тези, които нарочно бавят. То молим поне да бъде смъкнато времето на 10 секунди. Хората губят желание да играят, не случайно отборите са по-малко вече... Благодаря ви предварително, всичко хубаво!

No_thanks 26 юли 2020

И аз съм за намаляне на времето,не дразнещо ,ами е супер дразнещо!

HOMEP1 17 септември 2020

Абсолютно съм за, една секунда за ход ми изглежда доста резонно емотикона

Потребител_3513431 02 януари 2023

Подкрепям, за лимит!

Bruno27 05 януари 2023

ПОДКРЕПЯМ. ЩЕ СПЕСТИ НЕРВИ.

intrigantka 02 февруари 2023

пиша отново,защото предишното ми мнение беше изтрито!!!!! За бинго всяка маса да има отделен джакпот! Не е ок ние да купуваме чипове, а други с дневния бонус да печелят милиони на маси от 100 и 500. Това въобще обезмисля да си купуваме чипове!!!! На големите маси- 5х и 10 х да се играе само с по 6 картона по същата причина!!!!

karry 02 февруари 2023

intrigantka,
подобна дискриминация на този етап няма да има на територията на сайта!
Всеки има правото да играе с колкото талона пожелае и всеки има правото да си пробва късмета на която маса пожелае!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 799 Мнения: 21039
Премахни рекламата