Всички категории: 26
Теми: 858
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Темата не е за сериозни въпроси и дискусии, а за забавление. Има достатъчно други места, където може да правите предложения и задавате въпроси. Единственото правило тук е без обиди и спорове.
Може да пускате вицове, линкове към песни, "бисери" от други теми във форума, лентата и видео поздравите. Ще публикуваме и смешни питания и недоразумения от ЧЗВ, естествено без никовете на подателите.
3oP_3a_BaC Сантасе

Попе има ли работа? Чадо ни се женят,ни се плодят,че даже и не мрът
3oP_3a_BaCСантасе

една жена няма ли акаунт в джаги не ми я хвали
EEL_STEEL Snow fight

Авиокомпанията ке се казва =Блу РОЛС _РОЙС - с девиз извозваме до крайната дестинация зема да набирам ся стюардески
FEEL_STEEL Билярд
може ,ля да сложа котката в микровълновата
FEEL_STEEL Билярд

само ALF ,ме кефи у тъз тъжна комедия ,че все иска да разфръга пуканките
18:49
FEEL_STEEL Билярд
ех ,таман се разпръчих начи
FEEL_STEEL Билярд
хахахахах
FEEL_STEEL Билярд
и " критиката" ме подпука
18:50
FEEL_STEEL Билярд
18:50
FEEL_STEEL Билярд
некой за билярдец
18:51
FEEL_STEEL Билярд
че ,тия кеме фламбират ,за нищо ся
18:51
FEEL_STEEL Билярд
докарайте сичкия влак с критика бря
от форума
nagliat
_KOTE_и аз доведох в този сайт,Сашо Роман,Фики Стораро и Наско Ментата.но не съм тръгнал да се хваля като теб.
Ако темата се прекръсти на БИСЕРИ, ще има много по-висока активност
Авторите на поредните бисери, ще ги спестим
OT KOGA IGRITE V DGAGI SA ZADALJITELNO PLATENI POSTOENNO MI SAZDAVATE PROBLEMI NALI S SI PLACHTAM TAKSATA NA INTERNETA 4AKAM OBESNENIE
nqma6 nikakvo vazpitanie i ti dete kato mladite drugite si dne6nite ,ako vi se razmenqat obuvkite lqv na desen 6e gi obuete ni6to ne stava
11:31 браво
11:32 ама си зареди де
11:32 има бутон БУЙ ЧИПС
Виц за бабата и ябълките . - Аз го измислих .
На една бедна 85 годишна баба много и са прияли ябълки , ама нямала парички да си купи и за туй решила да си посади едно дръвче в нейната градинка за да си го бере . Грабнала мотиката и изкопала дупка 1 метър дълбока и 5 см широка . Взела пръта за брулене на орехи и го забила в дупката . Поляла го със вода от вазата с маргаритки и се покатерила с една кошница по пръта . Пръта бил доста висок цели 8 метра , които бабата майсторски изкачила за половин час с междинни спирки на всеки метър . Хванала се здраво на върха и там заспала зимен сън . На пролет пръта пуснал пъпки после листа след туй бабата като се събудила набрала цяла кошница с орехи .