Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Универсална валута

Универсална валута

Алфа 18 август 2022

Предлагам да продължим поредицата положителни промени в сайта с въвеждането на един тип чип, който да се залага във всички игри. Защо ли ? Когато седнем да пием кафе - плащаме в левове, но допие ли ни се уиски - пак плащаме в левове. Малко като тук в момента, но с една разлика: Играе ли ни се белот - залагаме чипове за белот. Ако ни се доиграе свара, но нямаме чипове - разменяме чиповете за белот за чипове за свара с други потребители с 10% "комисионна" за транзакцията. А защо да не улесните потребителите като въведете един тип чип за всички игри, като цената му е сегашната цена на чиповете + тези 10% които се губят при търгуването с други играчи. Ето и примерна идея как да се заменят вече съществуващите чипове по профилите - събират се от всичките игри и се махат 20% от крайния резултат. Оставащите 80% е универсалната валута.


zzccgg 19 август 2022

Чипове така или иначе се разменят между потребителите,така че идеята не е лоша срещу същия рейк да си ги разменяме сами.

EleksiR_ 23 август 2022

Алфа - много добро предложение, което напълно подкрепям. емотикона

Кошмар 06 септември 2022

Прав си, трупаме от колелото ненужни чипове за игри, които не играем, а можем да ги вкараме в любимите си игри.

EKSPLOZIQ 07 септември 2022

Одобрявам-страхотно предложение, дано има развитие в бъдеще!!!

rere2 12 септември 2022

И аз съм за. Ако не всички, то поне тези които сме закупили за определени игри

BlooMinG_ 14 септември 2022

Подкрепям напълно

Schnapsen 08 октомври 2022

За универсална валута не знам, но мисля, че печалбите от Бинго трябва да могат да се харчат за чипове за която игра пожелаеш.

Потребител_3513431 02 януари 2023

Най сетне! Алфа, благодарим за хубавото предложение… няма логика всяка игра да си има различни чипове. Това възпира потребителя да пробва нови игри. Подкрепям предложението!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата