Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Има ли желаещи да се върнат старите правила на играта Реми (които са си оригиналните)?

Има ли желаещи да се върнат старите правила на играта Реми (които са си оригиналните)?

SavataIvanov 09 септември 2021

Предложението ми е да се върнат истинските правила на играта Реми , както бяха 2014 когато за пръв път посетих сайта и се запалих именно заради тази игра . Не се играеха 3 раздавания (освен когато се наложи ) , играта свършва ако някой играч натрупа 51 или повече точки . Също така имаш право да вземеш отдолу карта независимо дали ще сваляш или ти е просто удобна , не като сега да е задължително да свалиш ...... Не знам дали играчите на реми ще прочетат темата , нито колко от тях знаят истинските правила . Също така е под въпрос на кой как му харесва - истинската игра или тази модифицирана версия . Благодаря за вниманието .


princesa lea 09 септември 2021

Версията в момента е най-адекватна.Щом си запознат с истинските правила трябва да си наясно,че се слиза с 41,което означава,че една игра чожем да я играем по половин час.Аз не съм съгласна правилата да се променят.

SavataIvanov 12 септември 2021

Да се слиза с 31 нека остане ... емотикона

STOYAN-ST 16 май 2022

Здравейте играта Реми не е сантасе,минималният брой на играчите според правилата е трима.Моля направете необходимите корекции в Реми ,така че играта да не може да започне с двама играчи.

karry 16 май 2022

_Thor_, на този етап промени в играта Реми няма да се правят!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата