Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Предложението ми е да се върнат истинските правила на играта Реми , както бяха 2014 когато за пръв път посетих сайта и се запалих именно заради тази игра . Не се играеха 3 раздавания (освен когато се наложи ) , играта свършва ако някой играч натрупа 51 или повече точки . Също така имаш право да вземеш отдолу карта независимо дали ще сваляш или ти е просто удобна , не като сега да е задължително да свалиш ...... Не знам дали играчите на реми ще прочетат темата , нито колко от тях знаят истинските правила . Също така е под въпрос на кой как му харесва - истинската игра или тази модифицирана версия . Благодаря за вниманието .
Версията в момента е най-адекватна.Щом си запознат с истинските правила трябва да си наясно,че се слиза с 41,което означава,че една игра чожем да я играем по половин час.Аз не съм съгласна правилата да се променят.
Да се слиза с 31 нека остане ...
Здравейте играта Реми не е сантасе,минималният брой на играчите според правилата е трима.Моля направете необходимите корекции в Реми ,така че играта да не може да започне с двама играчи.
_Thor_, на този етап промени в играта Реми няма да се правят!