Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Гласово обявяване в белот

Гласово обявяване в белот

admin 28 май 2021

Уважаеми потребители,

От днес обявяването в белот е вече и гласово. За да изпозлвате тази опция, звука на масата Ви трябва да е включен

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!

mitkOF 28 май 2021

усещане за игра наживо, много амбициозно начинание. ще ме спечелите, ако дадете няколко тестета на доброволци - нека раздават както дойде. и пак да фърляме онлайн. а, дано, ама надали.

Владо 28 май 2021

Това добре,а телефонистите какво ги правиме емотикона

bulvaiful 28 май 2021

Това е супер с гласовото обявяване но човека не си е свършил работата до край и сега е някак си дразнещо с еднаквия глас на обявяване на пас и обявяване на боя с женски глас супер тъпо. Трябва да имаш избор на глас женски или мъжки като можеш да избираш между 4 гласови различни тембъра тогава нещата ще станат истински. Мога да дам линк към сайт за да видите как е направено там преди има няма повечко от 10 год. и да поправите тази боза, че ме подлужда като пусна звука.

admin 28 май 2021

bulvaiful,

Ако се хареса, ще инвестираме още време в добавяне на екстрите към гласовото обявяване. Само белот, терца, кварта и квинта се обявяват с женски глас, а не боите. емотикона

dReam_ 28 май 2021

При валат може да се озвучи с кукуригане. Например. емотикона

-Black-Crow- 28 май 2021

Като идея ,не е зле ,но този флегматичен мъжки глас ,направо кърти и паса и белота или го подобрете или по добре и без гласова обява,дразни ,ама ЯКО емотикона

29 май 2021

dReam_ ми то във всяка игра ми се случва да кукуригат по 4.... 5 пъти странно сървъра ли налива на другите или скайпа им е по силен от моя хахахахахаа
емотикона емотикона емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 867 Мнения: 22433