Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Ретроспектива на промените през 2021

Ретроспектива на промените през 2021

admin 27 май 2021

Уважаеми потребители,
Имаме удоволствието да Ви запознаем с промените, които въведохме от началото на тази година.
Тези промени са свързани с необходимостта за осигуряване на по-добри условия за игра и забавление в сайта.

Януари месец:
- Увеличихме дневния бонус:
Табла, билярд, хавайско парти, бойни кораби, дама, морски шах, генерал (зарове), blastzone, кой съм аз, бесеница - 4000 чипа дневен бонус!
Белот, Сантасе, Свара и останалите игри - 3000 чипа дневен бонус!

- Добавихме възможност да виждате победите и загубите на играчите, преди да влезете в масата.
- Намалихме времето, което всеки играч има за ход с цел да избегнем излишно чакане и губене на време
-Променихме времето за излизане от игра на 10 секунди

Февруари месец:
-За доброто настроение добавихме „Музикални картички“, обновихме подаръците и картичките, добавихме нови фонове за маса и гръб на карти.
-Добавихме нови стикери и пакети с емотикони.
- в играта ШИШЕ добавихме възможността да се каните на затворена маса само с покана и няма да се допускат потребители на нея от системното търсене.

Март месец:
Пуснаха се маси с по-голям залог от 5000 на сантасе, табла, реми, ябълкова градина, хавайско парти и 358(блато)
-Възможност за закупуването на чипове през мобилната версия

Април месец:
-Пусна се нова екстра за нашите ВИП потребители, които вече могат да избират минималния рейтинг на партньорите, с които искат да играят белот.
-Променихме часа на нощния турнир по белот от 00:00 часа на 22:00 часа
-Промяна в игра Бинго -заключване на масата след 15 топка.
-Премахна се в играта Белот опцията за вдигане на рейтинг след игра с роботи.
-Премахнахме отчитането на победи и вдигане на рейтинг ако сте с еднакво IP, без значение дали е игра с покана или игра на случайна маса.
-Променихме условията за Турнира за игра Хавайско парти. В турнирната игра грешен ход и пропуснат ход, ще се считат за едно и също и при сбор от два такива хода, ще се губи играта автоматично . При грешен или пропуснат ход, ще се губят вече -6 ягоди.
-Роботите в Бинго бяха премахнати. Броят на играчи необходим за стартиране на игра също е променен от 8 на 5
-Промени в ТУРНИР "ЯБЪЛКОВА ГРАДИНА" И "ГЕНЕРАЛ (ЗАРОВЕ)
За играта Генерал, при второ заместване от робот, автоматично, ще се губи играта. За играта Ябълкова градина, при грешен ход или пропуснат ход, ще се счита за 2 грешни хода и автоматично, ще се губи играта. При пропуснат ход и грешен ход вече, ще се губят -6 ябълки.
-Въведохме нова опция с която можете да докладвате с десен бутон върху играча, който искате да докладвате некоректна игра или провалена игра
-Добави се елиминация на играта Генерал
-Добавихме нова опция „затвори чат“ с възможността да се спре чата по време на игра, без да е нужно да се спира от настройките в профила.

Май месец:
-Увеличихме наградите в Колелото на Късмета
-Дневния бонус на играта Свара е увеличен от 3 000 чипа на 10 000 чипа
-Увеличихме с 20% повече чипове за 10 и 30 кредита за играта Свара
-Добавихме маси с различен залог за играта Генерал
-Стартираме елиминация на играта Хавайско парти от 12:00 часа.
-Пуснахме играта Бесеница е с обновена версия, която може да се играе през всички браузъри.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра и повече забавни моменти.

Виж по-стари
Berta-Escobar 31 май 2021

стикеркак ще махате шишето после къде ще получаваме клюки ,интриги и фалшива слава на сварата нямаме много време а в другите игри още по трудно стикер

Magitta 31 май 2021

i_ganchev-Във всяка тема се коментира играта "шише" и там където се коментира тази игра, винаги има скандали и нападки.Не съм визирала персонално предишният екип, а като цяло от създаването на сайта.Къде споменавам , че тази игра/ако това изобщо е игра/ ме натоварва?В последно време само за тази игра се направиха "чудеса" и пак има недоволни."в играта ШИШЕ добавихме възможността да се каните на затворена маса само с покана и няма да се допускат потребители на нея от системното търсене." И на мен ми се иска в Хавайско парти такава екстра като в Шише .С какво тази игра е по-важна от всички останали?С най-приятелски чувства...нищо лично.
_Flower_-Ако във Вашата представа определен коментар е "злобен" , означава , че Вие също коментирате със злоба.Преди да се представяте за говорител на всички потребители, се поразходете из форума и тогава пишете небивалици.С най-добри чувства...
Нямам нищо против нито една игра в сайта , както се казва "За всеки влак си има пътници".
Ще ми се , да не се нападаме с такава злоба, нали _Flower_?Лично Вие само чакате удобен момент да ме нападнете персонално, защо ли?
С този коментар спирам!Успешна седмица и бъдете здрави.

31 май 2021

Играта-шише е прекалено ограничена вече от към достъп и показваме хората, които обичаме да я играем,че искаме свободно да се влиза,независимо дали ще се изисква Вип.
Относно,злостните коментари,които отправят някои потребители:Защо не си гледат своите игри ,, гьолове"",където се чувстват добре и не коментират игра, в която те трудно явно се котират и затова не я разбират?!
Що се отнася до думите,,клюки,интрига и фалшива слава""-то се вижда,каквито сте тук,такива сте и там!
Моля,спрете,коментари за игри в които не искате да участвате!!!
Коментирайте вашите игри и нейните плюсове и минуси и запазете мнението си за игри,които не играете!

добър ден един приятел пита от колко до колко часа са турнирите по шише и защо не му излиза известие за тях ?

_Flower_ 31 май 2021

MaggieF3N от моя страна също с добри чувства,но първо моите нападки не са злобни,второ не съм говорител на всички потребители .Както Вие самата коментирате,така и аз бих могла.Отново вашето изказване за играта шише(ако това изобщо е игра-това са ваши думи) не е уместно.Всеки си избира към коя игра да се насочи,не е необходимо да се определя една игра за по -нисше стояща.Хубав ден и много здраве!

31 май 2021

Защо не си отворите тема свързана с прословутото ШИШЕ и не си драскате там?

стикер а какви са наградите в турнира по шише ?

futbolista88 01 юни 2021

За първи път си позволявам да пиша в форум,може би защото навлязох в Христовата възраст, както знаете то е приломен момент от живота ни поради мъдростта и смелостта,които би следвало да сме придобили стикер)). Не мога да остана безразличен и да не похваля решението на играта в шише ,че е направен с Вип и в същото време имаме възможност да каним само приятелите на маса.От както е напревена тази трансформация да го кажа, намаляха значително много профили създадени изкуствено само с една цел и не само... спряха нападките от играчите един към друг.Показахте също,че в тази игра трябва да има толератност и сърдечност.Искам да пратя поздрави на господата с многото профили,свърши вашето време стикер

Диана 01 юни 2021

futbolista88
Сърдечно благодарим, че оценявате взетите от нас решения спрямо играта Шише. Ние също можем да кажем, че усещаме обстановката там много по- спокойна. Надяваме се да става все по- добре и по- приятно за всички играчи!

dobrichliata 30 юни 2021

А кога ще направите всички игри безплатни, както е написано във визитната картичка на сайта?

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 878 Мнения: 22823