Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Играйте отново флаш игри

Играйте отново флаш игри

ЦАР 07 май 2021

Уважаеми потребители,

Имаме прекрасни новини за тези от Вас, които все още не знаят за браузъра UC Browser. С него отново можете да играете всички флаш игри на PC. За целта следвайте стъпките по долу:

1. Изтеглете браузъра UC Browser от https://uc-browser-pc.en.uptodown.com/windows/download (UC Browser for PC)
2. Инсталирайте UC Browser-а
3. Стартирайте и посетете djagi.com.
4. Логнете се в сайта с потребителското си име и парола и се наслаждавайте отново на всички флаш игри

Нашият екип продължава усърдно да работи над създаването на версии за всички игри, които могат да се играят и през останалите браузъри, но тогава можете да използвате UC Browser.

Пишете ни ако имате въпроси

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
iiTRON 08 май 2021

Господин brane,
Изтрийте си антивирусната, понеже съм сигурен, че и без това не ви трябва.

ЦАР 08 май 2021

LostInTheDark,

Разбира се че може.

kkikkooo 08 май 2021

Перфектно! Благодарим за информацията. Играх току що - никакви забележки. Инсталира се веднага без никакви пречки, от линка на ЦАР. емотикона емотикона емотикона емотикона емотикона

08 май 2021

Здравейте,
ще опитам още веднъж да постна!
Браузерът работи в действителност е муден и понякога не намира страниците, както преди малко се случи с опитът ми да постна мнение.
В действителност се появява изискване за главно поддържаш браузер, но може да откажете.
Главното при самата инсталация е да се чете с какво се съгласявате, особено ако самата инсталация е на един език, Вие се намирате не в БГ и уиндосът Ви не е на български ез.
Странното при мен беше, че в самото начало на даунлоад ми изиска свързване с един от двата ми смартфона(със самите устройства). В последствие се появи прозорец с одобрение на покупка - естествено трябва да се внимава...какво се избира.
Отдадох всичко това на факта, че ползвам лаптоп, комбиниран с таблет(едно устройство), но естествено мога и да греша!
От флаш игричките пробвах да заредя Блек Джек и всичко е нормално...
Успех на всички решили да пробват с инсталацията на предлагания като решение браузер!
Така също дълбоко се надявам, че програмистите на сайта ще приключат скоро с разкодирането или заобикалянето* на тези ограничения от липсата на флаш плеъра!

larinka 08 май 2021

Имам една програма ccleaner . Преди 2 месеца изтрих браузъра uc browser и след една седмица го изтеглих пак . А в настройките му още си седяха цяла купчина над 200 страници от история на сърфирането . Май браузър не се трие лесно .

_ZloboMiR_ 08 май 2021

Някой пробвал ли е Brave браузър?

QueenOfSpades_ 09 май 2021

larinka, при деинсталиране е добре да изтриеш и папката на браузъра (програмата или каквото и да е там, което отстраняваш) в: My computer --> Local Disk C --> Program Files. Намираш папката с име на съответния браузър или програма, които изтриваш, като изтриваш цялата папка от С и от кошчето. Сcleaner има съвсем друга функция на действие, пак е изтриване, но е на бисквитки, на регистри, повредени файлове и т.н. Поне аз с такава цел я ползвам и се справя с М, ГХ и Е, които ползвам основно. UC Browser го ползвай само за флаш игри, чатът допълнително или друг отворен прозорец, освен този на Джаги.ком го дестабилизира.

11 май 2021

не става!! не може да се инсталира 5 опита правя и не става!!! емотикона

QueenOfSpades_ 13 май 2021

Manolete, може да се инсталира и още как. Обясних ти, ама... Първо виж дали не си инсталирал вече браузъра и се опитваш да го инсталираш отново, тогава ще е невъзможно да. Погледни в My computer--> Control panel --> Programs en Features, а там търсиш оранжевата иконка на UC Browser, обикновено най- долу, понеже подрежда по азбучен ред. Ако е инсталиран, самата инсталация си прави икона на десктопа или в лентата долу и влизаш. Може и от старт менюто --> All programs, търси браузъра по име. Ако не е инсталиран, това което ми показа от снимките, клик на инсталационния ти файл, изписва ти Run as administrator. Това означава, че си имаш име и парола на компютъра си и се изисква, като шеф на устройството да позволиш инсталацията на файла. Затова с десен бутон на мишката кликаш върху файла и избираш Run as administrator, излизат ти системни запитвания, даваш "да" или "run", пък ако ти иска админска парола си я пишеш. Това е и е елементарно, аз не знам как по- ясно от това да ти обясня.

OPIUM- 28 май 2021

uc browser....3 пъти се опитвам да го сваля, но се включва веднага антивирусната ми. Не знам какъв е проблема..моля за помощ

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата