Всички категории: 26
Теми: 858
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Играта Свара , любима за много играчи , за съжаление се оказа и поле за злоупотреби и измами от някои потребители.Отдавна обмисляме комплекс от мерки , с които донякъде да се опитаме да овладеем положението с кражбата на никове (която става посредством разбиването на пощите в абв.бг и използването на опцията Забравена парола тук) , кражбата ,прехвърлянето и търговията с чиповете . На никой няма да му харесат такива крайни мерки , като ограничението само за един акаунт в сайта , затова се налага да приложим други методи.
След период на наблюдение беше установено , че схемата , която се прилага след кражба на чипове или при нерагламентирано прехвърляне , е следната : Чиповете се разиграват и преминават през няколко профила , които не са ВИП , за да стигнат до крайния получател. Тъй като тези случаи нараснаха лавинообразно и проследяването на машинациите става изключително трудно и неефективно , екипът на сайта взе решение играта да бъде достъпна само за ВИП потребители.
Тази стъпка не е предприета с цел да ви изнудваме , както бяхме обвинени. Никой в крайна сметка не ви задължава да плащате ВИП , това е въпрос на желание и избор. Смятаме , че сумата от 2,40 лв за смс , от която след удръжката на мобилните оператори ние получаваме само половината , е съвсем поносима за 1 месец . Изхождаме обаче и от тезата , че за нашия стандарт в момента и положението на икономиката ни , е далеч по-трудно да се поддържа повече от един ник с ВИП статус и това ще доведе намаляване на злоупотребата с фиктивни никове , през които се извършват трансферите на чипове.Което от своя страна ще направи по-лесното проследяване им и санкционирането на нарушителите.
С времето ще въведем и други опции за ограничаване на щетите в свара , като тези бъдещи мерки са публикувани във форума.
mai da
Здравейте всички - и вие, "Админи"
Пиша винаги на кирилица. Вчера влязах в сайта, реших да играя Свара, но се оказа, че трябва да съм ВИП??? Реших да проверя защо... Проверих в секцията "Новини" на форума, но нямаше никаква информация от "Админите" - не си бяха направили труда да драснат и ред... Е това ли ви е коректността? Сега виждам, че са пуснали тема. Вчера, защото нямаше отворена тема, писах в друга, оная за вземане на 5 % данък от печалбата на чиповете... но коментарът ми беше изтрит. Днес видях, че имам съобщение от "Админите" и че коментарът ми е изтрит. Ето го и съобщението:
Your post was deleted. Your post in Надписа Rake: след всяко раздаване was deleted because it was considered Spam / Flood. Please read the <a href="http://djagi.sportal.bg/forum/thread/23061-pravila-za-pisane-vyv-foruma!">Forum rules</a>
А СЕГА МИ КАЖЕТЕ, КОЙ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА И КОЙ - НА МАЙМУНДЖИЛЪЦИ???
И как да разбирам написаното в съобщението от админчетата???
Регистриран съм още на 22 Ноември 2009
Обичам да играя табла и съм изиграл над 4900 игри - може да се види в профила ми.
Обаче, в един прекрасен миг, "Админите" промениха правилата за игра на табла. Почна игра с точки. Много, от тези които играехме за място в месечната класация, се отказахме. Спрях да играя табла... Случайно открих играта на Свара. Много ми вървеше в началото, но... фалирах. Почнах да пращам SMS -и, за да играя. Но... не върви. След разговори с много от играчите стигнах до извода, че целта е не да печелиш чипове, а сървъра отчита кой праща SMS -и и му дава слаби карти за да го занули до следващия SMS. Реших да играя само с 500 чипа "подарък" от сайта. Преди няколко дни пак изпратих SMS и стигнах до 300 000 чипа. Викам си - сега ще играя предпазливо, за да не фалирам и да не се налага пак да пращам SMS -и.
НО... ВЛИЗАМ ВЧЕРА В САЙТА ... И ЯДЕЦ - ТРЯБВА ДА СЪМ ВИП, ЗА ДА ИГРАЯ.
Иначе казано - прати SMS, дай 4.80 лв.
Това преля чашата и за това писах във форума, но не получих отговор, а бях ИЗТРИТ!!!
АДМИНЕ - АКО ИСКАШ, ИЗТРИЙ И ПРОФИЛА МИ!!!
Но - аз приемам действията ти като ДИСКРИМИНАЦИЯ - деление на ВИП и не ВИП. А това е подсъдно и, както писах, присъдата ми е - НИКОГА ПОВЕЧЕ SMS!!!
Напълно се присъединявам към мнението на потребителя dirk .....
rockstar, писал си на dirk следното:
"Дирк явно много четеш статий и нямаш грам представа за изкарването на пари от рекламата."
rockstar, ще ти кажа следното - ако той няма представа, аз имам. Занимавам се с РЕКЛАМА от 1996 г. и явно собствениците на този сайт не са в час с нея. И аз имам собствен сайт и собствена рекламна къща. Така само ще изгоните потребителите от сайта. Аз си тръгвам след месец, когато ми изтича ВИП -а /имах остатъчен кредит и с него станах ВИП/ Повече от мен SMS няма да видите.
Апелирам и към всички други. Подкрепете кампанията - "НИКОГА ВЕЧЕ SMS"
БРАВО АДМИНИ
САМО ТАКА,НАПРАВЕТЕ ТАКА ЧЕ ДА ИМА КОЛКО СЕ МОЖЕ ПО-МАЛКО ОГРАБЕНИ.(clap)
(clap)
karry АУУУУУУУ доказа на целия сайт колко си умна.Обиждайки на ляво и на дясно.Честито на админите с такива красавици като тебе сас въртящ се задник

Честно обираш точките по простотия,ама простено ти е все пак от самата ти профилна снимка става ясно колко имаш в главата толкова имаш и в по долната част дупето

Умница
Абе кражда на чипове, пароли... Мен ми се струва малко като крадеца вика - дръжте крадеца. Достъп имат най-вече Админите. А те имат интерес да нямате чипове и да пращате SMS- и.
Това е все едно да застреляш някой с газов пистолет със сигнални патрони на трибуната...
Вместо за се поразмърдат и да си потърсят пари от рекламни банери. А само рекламират един сайт за групово пазаруване, който 100 % е техен. Абе замислям се - каде са АНОНИМНИТЕ, да хакнат тези Джаги и да се приключи
Ми направете ако искате всички игри да не могат да се играят ако не си ВИП потребител...
К'ви са тея глупости....... Уж сте направили сайт за игри да се забавляваме , а почвате подред на номерата да слагате на всичко "Ако не си ВИП потребител не може да се използва" .. Извинявам се много , но това което правите с тоя ВИП е тъпо .. Не всички могат да си позволят ВИП и не всеки иска да дава пари за да играе игра!Когато почнах да влизам в този сайт бях много доволна от него и оплювах другите, но почна да ми пада в очите вече с тоя вашия ВИП за всяко едно приложение.
Ако някой краде акаунти може би проблема е във сайта ви . Сложете си по голяма защита , а не да слагате забрани и да искате всичките ви потребители да са ВИП персони.
melsinka - напълно съм съгласен с теб.
Аз не искам да съм ВИП и до сега не съм бил от 2009 год. Сега съм ПРИНУДЕН, за да играя Свара. А съм изпратил един куп SMS- и по 4.80 лв., но само за закупуване на чипове за игра.
Играе ми се - плащам си. Не искам да съм ВИП и не искам да плащам за това.
Подкрепете кампанията - "НИКОГА ВЕЧЕ SMS" (party)
Тук явно още ще продължава темата, до като не се заключи.Колко ли още ще трябва да Ви обесняват, защо са предприети тези мерки?
Но един коментар ми направи голямо впечатление,цитирам :
janjakrusoto5 22 Януари 12:13 ОК съгласен съм,нека се плаща,но защо за определен период(месец).
Нека бъде като системата като на ваучерите,плащаш 2,40 за 20 кредита,но играеш когато можеш,защото не всеки ден хората могат да си ползват кредитите.
А не искаш ли когато си платиш квартирата или наема на колата,да плащаш само когато си в къщата или само когато караш колата?!А през другото време да не плащаш нищо?
Хайде спрете се вече с тези тъпи коментари.Измислете нещо друго!(grin)
maketo024преди 21 часа
(clap)
2,603 4,362 14,977 maketo024 21 Януари 17:04 най голямата простотия която някога може да сътвори един АДМИН.
1 защо ме задължава да съм вип?, нали това е уж по желание?
2 толкова ли ниско падна админе че го правиш това, еми дай и чат и регистрация и всичко от самото начало да е вип, да видим колко потребитли ще останат тук?
3 никъде в условията на сайта, няма задължение за вип потребление?
още много мога да ви пиша,, но....... никой няма да обърне внимание?
абсолютно съм сигурен.
това е пълно безобразие от ваша страна, от позицията на по силния винаги е по лесно?
да, истина е че,,, никой на сила не го кара да закупува пакет вип?
но............. защо трябва да принуждавате масовия потребител, да закупува пакет, зада може да продължи да се забавлява?
нали уж саита е безплате, и тн и тн.
много сте жалки по тоя начин да приниждаваш потребителите си зада останат в сайта?
знаем за игрите и игричките които АДМИНА прави между потребителите и как наистина се краде и отнемат чипове, точки и тн.
ЖАЛКИ СТЕ, УНИКАЛНО ПРЕСТЪПВАТЕ СОБСТВЕНИЯТ СИ ПРАВИЛНИК
СМЕШНИЦИ ЖАЛКИ ПАЛЯЧОВЦИ, ЗНАМ ЧЕ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТА ИЛИ ВОБЩЕ НЯМА ДА Е ПОБЛИКУВАНА, А МОЖЕ И ДА МЕ БАМНЕТЕ, АМА КАКВО ОТ ТОВА ИМА И ДРУГИ САЙТОВЕ ЗА ИГРИ
ЗА ФИНАЛ ЩЕ ВИ ПОЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ВСЕ ТАКА ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ,