Всички категории: 26
Теми: 878
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Здравейте. Освен тоя акаунт имам още 1 (DonGalin), но си забравих паролата. Цъкнах на Забравена Парола и си написах имейла, но ми изписа, че трябва да въведа валиден имейл. Реших, че съм се регистрирал с друга поща и затова пробвах да се регистрирам наново като използвам същия мейл (тоя, който ми изписа, че е невалиден), но какво се получи. При написването на пощата ми изписа, че тоя мейл вече е зает. Нямам представа какво става, но моля помогнете. Благодаря предварително!
Хмм и аз имах същия проблем, но някакси се оправи, не знам как, но се оправи. Пробвай с друг браузър.
Не става с друг браузър, пак е така ... не знам как да го оправя
Оправи се!
ами аз в началото с един друг профил бях и с имейла на майка ми и при нея стана същия проблем