Всички категории: 26
Теми: 858
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Имам няколко предложения за сварата.

1. Защо само първия след раздаващия може да слага „тъмно”? И ако аз съм втора и този преди мен „се хвърли”. Нека аз да мога да слагам „тъмно”.
А пък защо да няма двойно, тройно и четворно „притъмняване” на всеки следващ играч?
2. Това със свършването на чиповете направо ме влудява. Има например дебела „сварка” и заради това, че на „ГОШО” (примерно) са му останали 123 чипа останалите играчи (с по 10 000- 15 000 чипа) нямат право да искат повече. Нека това се промени останалите да си искат, а ГОШО ако спечели, нека вземе до там до където е отговарял.
3. Друг проблем с парите! Сядам на масата с 2000 чипа и точно преди да ми свършат става хубава игра, почваме да се рейзваме и на мен ми свършват парите и не мога да добавя нови в същото раздаване. А имам, не е да нямам!!!
Това е все едно да имам пари в джоба и да нямам право да си ги извадя!!!
Нека има дори опция да си купиш по време на едно раздаване.(cash)
4. Понеже сървара прави номера естествено в най-неподходящия момент.
Точно когато смяташ „че имаш карти”, нека робота да прецени дали ПОНЕ да плати, а не да „се хвърля” след като ти изтече времето. Отватително е да изгориш със силни карти в ръцете, да не говорим, и че си се „набил” с пари в това залагане – преди да ти „дръпне сървара шалтера”.
Аз залагам, някой ме рейзва...аз него...пак той...и накрая даже да не мога дори да платя!!!!
P.S. Радвам се, че включихте и тази игра към останалите. (party)
Благодаря Ви!
Zylu, всичко е направено така че да е ясно за всички
Нз дали е за тука моя проблем но ще пиша тука начи имам 72 400чипа като влезна в сварката ми изписва че имам 20 000 после излизам и влизам и ми изписва че имам 10 000 а като ми зарежда в началото ми изписва че имам 72 400 чипа на кво се дължи това и някои от админите може ли да го оправи?????или да ми обясни защо се случва това?????????????извинявам се че го поствам тука ама няма къде!!!!!!!
idemotselo - За да не могат те ошушкат до последния чип
Всяка маса си има различен лимит, както разликата във входа, а пък и ако те оберат нищо не ти пречи да си прехвърлиш на същата маса още чипове, просто чакаш едно раздаване
Наред си е сварката, няма нужда се пипа и да се продължава с бъговете от преди тва, малко с изменени правила, ама тая вариация са решили да пуснат, няма лошо.
направете така че на свободните маси да не може да се кани на два пъти ми се случва да играя със хора които си подсказват
първия път си помислих че се бъркам щото не знаех че може да се кани но втория път така 

и тая игра ще осерът като белота
Предлагам да се махне 8-та от игра на СВАРА.Така ще е добре за всички.
Играта е направена точно както трябва,нито промени има нито нищо така ,че не си мъчете акъла. Единственото което е можеше да има и по големи чипове след 100
500-1000
Промените които може да бъдат направени(разбира се ако екипа се съгласи) са :
1.При маси с 100 чипа вход, да не може да се залага 5 или 25 чипа.
(Тоя залог би трябвало да го махнат,защото си влязъл с 100 и да искаш 5 или 25 е малко смешно).
2.Да се махнат 8-те.
(Така ще има по нормална карта).
3.Това,влизане - излизане по време на игра.
Да се направи така че когато някой реши да излезе по време на свара, примерно - да не се отварят веднага картите на другите.
Много е тъпо на чип 100 да се залага 5 или на свара 15 000 да залагаш 5.Никъде го няма това.Моля да го поправите
@X-team
1.При маси с 100 чипа вход, да не може да се залага 5 или 25 чипа.
(Тоя залог би трябвало да го махнат,защото си влязъл с 100 и да искаш 5 или 25 е малко смешно)
Това вече е направено и в момента се тества - стойността на чиповете за залог ще се сменя в зависимост от входа като най-малката стойност ще е входа.
scorpo - Браво за отговора.Все пак виждаме че ЕКИПА, прави всичко възможно да ни угоди.Така всяка жаба ще си знае гьола!