Всички категории: 26
Теми: 858
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
и при мен е така ама тия админи си малчат нищо не казват (dull)
както се казва в такива случаи- "да ви имам проблема..."
Ne moga da si podtvurdq e-maila molq vi za pomo6t!Blagodarq predvaritelni!!!
Същият проблем и при мен не изпраща e-mail за активацията. Моля оправете проблема
20 пъти потвърждавам мейла си , но в него нищо не получавам,защо? Знам си паролата след като влизам в пощата си.
В моята дясна страна на профила ми няма каре със заглавие E-Mail потвърждение! И въпреки това,немога да поканя приятел на табла,нито той да ме покани мен... Може ли някой да ми помогне?
приятелите са ми на линия а аз неги виждам, опрайте си хамавия бъг ве админи шивани
когато игра белот не мога да напиша нищо в чата показва ми че емайла ми не е активиран ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен
как да си активирам емаила
и аз не мога да потвърдя е-мейла си!!!!Помогнете ми!!!Моля ВИ