Форум     СВАРА РЕАЛНА ИГРА !!

СВАРА РЕАЛНА ИГРА !!

Lazialche 18 юни 2012

Нищо лично,просто искам да кажа как може човека който е проектирал играта СВАРА да е измислил по такъв начин емотикона Как може тоя човек въобще да не се е докоснал до великата тръпка на играта и ако не е бил запознат с основните правила,поне да беше питал хора които са играли на живо.И защо ли ? Ето защо! Аз като човек които играя дълги години на тази игра,бих ви обяснил и ако имате желание може да пробвате за ден за два по тези правила да видите,че по голяма част от играчите ще бъдат доволни емотикона Влизането с 20 000 или какъвто и да е лимит е доста глупаво,по този начин слагате лимит на първоначалния макс бет на играча.ДОбре искате да има лимит,нека си влезна аз със сумата която съм натрупал 100 000 или 200 0000 чипа няма значение емотикона нека започна с лимит за макс. залагане 20 000 и нека когато спечеля на масата повече мога да дигам с тях,както е до сега,но защо аз да влизам с 20 000 и защо е нужно това презареждане БЕЗМИСЛЕНО е емотикона С влизането си със висчки чипове се променя и друго основно нещо което е доста глупаво измислено,как немога да влезна в СВАРА 60 000 като нямам на масата чипове,при положение че имам 1 000 000,"ТОВА АКО Е НА ЖИВО НАЛИ ВАДЯ ОТ ДЖОБА И ВЛИЗАМ!!",защо поне не ме пита дали не искам да презаредя и да влезна,се пак най-голята тръпка на тази игра е СВАРАТА,не случайно и така се казва играта,Защо убивате тази най-голяма тръпка в играчите , да играят свара от порядъка на 100 000-200 0000 чипа и нагоре,което би било възможно ако бяха измислени по-добре правилата емотикона А и примерно по вашите правила "имало е свара 20 000 , аз имам 20 000,влизам аз със 10 000 и играта така се развива че става 50 000 свара , как аз бих могъл да вляза пак" верния отгор е НИКАК и защо,защото човека който е правил правилата си е нямал понятие от зрелишната игра наречена СВАРА емотикона Друго основно което е объркано , това със човек който има примерно на маса 5000 и залага макс.бет,защо аз немога да вдигам с 10 000 над неговите "ЗЕМЕТЕ ПРОСТ ПРИМЕР ПРИ ПОКЕРА КАК Е, НАЙ-МАЛКИЯ МАКС.БЕТ ИГРАЙ ЗА СУМАТА КОЯТО Е ЗАЛОЖИЛ , АКО СПЕчЕЛИ ЗИМА ТОВА КОЕТО Е ЗАЛОЖИЛ ТОЙ ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ КОЙТО СА ЗАЛАГАЛИ АМА ПО 5000 от ТЯХНИТЕ , АЗ ДИГАМ 10 000,ХОРАТА КОЙТО МИ ПЛАТЯТ И ЗАГУБЯ ОТ МАЛКОТО, ЗИМАМ ОСТАНАЛОТО КОЕТО Е ЗАЛОЖЕНО,НО АКО ПЕЧЕЛЯ ПЕЧЕЛЯ ПОВЕЧЕ , ЗАЩО ЛИ се ПИТАТЕ,ЗАЩОТО МНОГО ХОРА В ТОЗИ САЙТ ПРИ ПОСЛЕДНИТЕ СИ 1000 ЧИПА РАЗВАЛЯТ ИГРА и НЕМОЖЕ ДА ВДИГАТ СЛЕД НЕГО ХОРА КОИТО ИМАТ ТОЧКа емотикона А НАЙ-чеСТО ТОВА СЕ СЛУЧВА ПРИ СВАРА , ТАМ КЪДЕТО СЕ ЗАЛАГА НАЙ-МНОГО , НЯКОЙ Е ВЛЕЗНАЛ В СВАРА С 10 000 примерно има 19 ЗАЛАГА ОСТАНАЛИТЕ СИ 1000 чиПА КОЙТО СА Му останали, примерно СЛЕД НЕГО ИМА 2-ма С 33 и 31 и ТЕ ЗАЩО СА ДЛЪЖНИ ДА ПЛАТЯТ 1000 А НЕ ИМ Е ДАДЕН ШАНС ДА СЕ БОРЯТ И ДА СИ ВДИГАТ емотикона ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА СЕ РЕШАВАТ ПО ТОЛКОВА ЛЕСЕН НАЧИН емотикона ВЛИЗАШ СЪС ВСИЧКИТЕ СИ ЧИПОВЕ НА МАСА емотикона НЯКОЙ АК О ТИ ВДИГНЕ С ТОВА КОЕТО Е СПЕЧЕЛИЛ НА МАСАТА,- ИМАШ ПРАВО ДА ПЛАТИШ,ТИ ИМАШ ПРАВО ДА ДИГАШ С 20 000 чипа ПЪРВОНАЧАЛНО , А СЛЕД ТОВА СЪС СТОЙНОСТА КОЯТО СИ СПЕЧЕЛИЛ НА МАСАТА КАКТО Е ДО СЕГА ,С ТОВА ПРАВИЛО МОЖЕ ДА ВЛИЗАШ НА СВАРА ПО ВСЯКО ВРЕЕМЕ И НА ВСИЧКИ СУМИ "ВСЕ ПАК ТИ СИ РЕШАВАШ ДАЛИ ИСКАШ ДА УЧАСТВАШ" емотикона И НЯМА ДА ИМА ТАКОВА НЕЩО 0 ЧИПА ИГРАЯТ 2-МА на СВАРА,ТВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗМИСЛЕНО НАПРАВЕНО (emo) ДАНО ДА ИМА СВЕСТНИ ХОРА ТУКА И ДА ОБМИСЛЯТ МАЛКО ПРАВИЛАТА ЗА ПО ДОБРА ИГРА И ПО- ГОЛЯМА ТРЪПКА НА ТАЗИ ИГРА емотикона БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВНИМАНИЕТО !!!!

_Shys3_ 18 юни 2012

Като цяло е добро решение, но не смяташ ли, че ако се направи това ще има доста минуси?Например хората, който имат по 1 милион ще си правят по 5-10 профила с по 100 или 200 хиляди, заради риска, че от 1 раздаване могат да загубят всичко? Според мен е по-добре да се направи на маса самата маса така, че ние да избираме как да играем.
Примерно: за хората с чипове (100 хиляди+) маси с минимални тъмни 1к и да няма по-малка сума от това!Всеки, който е на ход е длъжен да даде, ако забави нарочно робота да му ги дава.
Лично на мен ми е писнало от тези случайни маси, на който друго освен да се чака не се прави!И да се дават някакви си смешни 100 тъмни чипа!Искам маси с минимални тъмни 1к.
Нека този лимит от чипове, с който те пуска да бъде оправен от 20к на 100к, защото се изпускат много хубави свари!
Ако не се подкрепяме взаимно ще го видим през крив макарон!!!!!!

Stormy 26 юни 2012

Скоро ще имате избор на маса преди да влезете на игра, така че да се ориентирате с какви чипове се играе на масата. Ако искате да залагате милиони - влизате на такава маса. Ако просто ви се цъка с по 5-10 чипа - влизате на съответната маса. И всички са доволни. Успокойте се. емотикона

Surrogates 13 юли 2012

Скоро играх свара и няма да повторя!
Играл съм на живо тази игра хиляди пъти и съм печелил много, също и съм губил много...
Имах 8, 9 купи и Асо Пика - Друг играч тука ме взима с Вале и Дама Пики което прави 20 пък аз имам с Асо Пика 28???
Който е правил тая свара въобще не е имал идея, какво представлява тая игра!!! емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 858 Мнения: 22337