Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Мисля че при сегашното положение тази забрана е ненужна.Неискам всеки с който искам да играя да го вкарвам в приятелите си.
tishou78-хубава тема дано я приемат
А искаш ли 3 кила банани?
...аранжирани с мандарини, праскови, кайсии, ай без дини?
Ами аз съм тук да се забавлявам и искам да играя с различни хора а не само с едни и същи.За две игри с някои трябва да го добавям.Така или иначе скайповете ще си играят.Какво значение има дали ти е в приятели или не?Като не ти е в приятели неможеш да видиш че са изиграли 100 игри заедно ли?То пак ще си е ясно на всички кои е скайп и кой не.
tishou78 И аз сам За дано наистина да го приемат

Не считам че е редно да се испращтат смс със цел да ти зарежда играта по барзо, да имаш право на турнирите да играеш и да не гледаш тапите реклами от които собсвениците на сайта печелят доста пари на всичко това вече има и нова функция със която ако излезнеш от играта 4 пъти ти истриват профила, а това че си плащтал за да играеш никой не те пита(победи-загуби зариди това киснеш въвъ този сайт) Надявам се всички да ме подкрепят
tishou78 М да,като се има в предвид,че си умираш да ме пробваш а не искаш да съм ти фр
значи и аз съм за
Браво tishou78, това вече е наистина смислено предложение! Аз лично не искам да имам много приятели защото не играя често, а като имам много приятели, поканите за игра са постоянно. Искам да има играчи когато мога да си ги каня, когато имам желание за игра, а не да се налага да им пращам покани за приятелство за да го правим и после да се налага постоянно да им отказвам поканите за игра когато не ми се играе (доста е неприятно постоянно да отказваш игра на приятели)! А и щом сте се поканили и сте на маса за 2ки, каква е разликата от това дали ще си приятел с него или не?