Форум     Какъв сайт е това и колко читав е сървърътЗа какво плащаме....

Какъв сайт е това и колко читав е сървърътЗа какво плащаме....

Mims_N 12 февруари 2012

Влизах през Морзила.Забиваше ужасно. \писах до админите. Казаха да влизам през Гугъл хром. Направих го. Пак същото.Нито играта е игра , а за чата да не говорим. Непрекъснато презареждам.И като го направя, обикновено не излиза на масата кой какво е казал и на какво се играе. И го караш на сляпо. Пак писах на админите. Отговориха ми че или компа ми е слаб , или имам отворени подпрозорци. Понеже не е така викнах си специалист. \\\\\\\\оказва се , че при мен всичко е наред. \\\\\значи къде е проблемът? В скапаният сървър на Джаги. За какво плащаме тогава? Аз лично си строших много нерви с това.И никой не обръща внимание... Ако има и други с подобни проблеми нека пише Все пак някой е длъжен да вземе мерки.... Това струва пари но и много нерви.

Виж по-стари
stasko101 20 март 2012

и при мен забива загубих много игри така

didoni 21 март 2012

свързване със сървара......ужас!

email67 23 март 2012

от няколко дена нямам чат в белот, нито ми излиза резултатемотикона

sedemdva 24 март 2012

На мене пък изведнъж игралния прозорец ми стана с удивителна ! бъг до бъга мила моя майнольооооооооооооо

Poro4notO 25 март 2012

и изведна6 като ви багва намерете друг саит които няма да ви багва, това предлагат симпатягите ама нали трябва се намирате в спор я поспорете малко за скаип4ето кои бил кои не емотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотикона

25 март 2012

Аз си намерих решение на проблема с сървъра... Питате как?... Много просто не плащам ВИП!!!
Поне затова да не се ядосвам емотикона А докато има балъци който си плащат , за некачествена услуга , сайта ще процъфтява (извинявам се на всички ВИП-ве, но си е така).

anna-mari 25 март 2012

Дори да не може да се играе ,да не зарежда игра ,да ти скъсат нервите с бъгвания, платения чат и муз.поздрави са си наред !!! Възмущавайки се там пак си плащате...Успех и здрави нерви желая...емотиконаемотиконаемотикона

luksi75 26 март 2012

Оправете си скапания сайт,в течение на няколко дни многократно ми се случва да изляза от масата преди да е започнала играта ,а вссъщност се оказва че съм играл такава и естествено загубил.Скорпо направих ти предложение да възстановите старата система с гоненето и писа а ми вие напускайте масите .Ето това напускане до какво води,да не говорим за неудобството постоянно да сменяш масите.емотикона(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)(puke)

tishou78 26 март 2012

luksi75 не се бори с прасе,защото накрая и двамата ще сте кални,но на прасето ще му хареса!емотикона

chalga_fen1 13 април 2012

http://prikachi.com/images/962/4641962A.jpg
Е на ви отговор, колко ви е читав сървъра. емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 869 Мнения: 22459