Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Коледни звънчета

Коледни звънчета

-Black-Swan- 12 декември 2020

Уважаеми потребители, с отварянето на тази тема искаме да предизвикаме у Вас коледният дух.В темата може да поствате стихове , текстове от песни или линкове със песни, както и Ваши размисли,свързани с Коледа и Нова година.Искрено се надяваме да внесем повече топлина и усещане за празничност!


Виж по-стари
_ELINA_ 16 декември 2020

Пожелавам Ви най-вече ЗДРАВЕ!

Nadq-71 17 декември 2020

Коледните и Новогодишни празници са едни от най-светлите в календара ни дни. Със изминаването на старата година , всеки тайничко се надява да остави зад гърба си трудностите и да настъпят по- добри и успешни дни. Много от нас прекарваме част от свободното си време тук , затова е важно да бъдем толерантни и добри . Благодарим на хората , който се грижат всичко в сайта да бъде на добро ниво .Пожелавам на всички Новата година да донесе здраве и късмет , бъдете добри и усмихнати .Нека бъде светлина ! емотикона

Matrix__ 19 декември 2020

Мили Дядо Коледа, тази година и големите ти пишат, за да те помолят за малко чудеса. Моля те, донеси ни пълна трапеза... с хора около нея, не с лакомства и вкусотии. Докато искахме повече, разбрахме, че можем и с по-малко.
Донеси ни по един подарък на всички и нека той да е здраве, друго всичко си имаме. Направи така, че всички да сме заедно и да сме добре, да се радваме на времето един с друг. Чак сега осъзнахме, че у дома трябва да е най-мирно и щастливо, защото винаги се връщаме там. Семейството е всичко, от което имаш нужда, дори когато целият свят навън се руши. Защото няма по-здрава крепост от тази, в която всяка тухличка е слепена с любов!

ВЕсели и светли празници !

емотикона

-BiAnCa- 19 декември 2020

Наближават най - почитаните празници през годината ! Само след 6 дни е Коледа- Рождество Христово!
На този светъл празник и вечерта преди него събираме най -близките в домашен уют на вечеря ,ведро настроение и очакване на Големия празник . Бъдни вечер е семеен празник , много от вас може да са сами , може и да са с любимите си половинки и близки . Запалете свещички , замислете се за най-съкровените неща за чистата любов , за откровените отношения , забравете за обиди ,за болести и тревоги . Пренесете се на това хубаво място където има веселба и има чиста и свята любов . Да се обичаме , колко добре звучи ! Да можем да си прощаваме и осъзнаваме грешките си , това е духовно извисяване и отговорност , която ни прави пречистени и осъзнати .
Позволете ми днес на Игнажден да ви пожелая приятно приготовление на предстоящите празници ! Наслаждавайте се на тези светли празници , нека вашия дом бъде най-прекрасното място да почувствате тази невероятна атмосфера с дъх на вкусните гозби , колкото и скромни да са те . Пуснете си вашата любима музика , насладете и се нека има и коледно приветствие ...... Ако сте сами или вие е скучно , позвънете на ваши близки и приятели , нека в този прекрасен момент се почувствате заобиколени от тях!Бъдете радостни ,с ведро настроение , има невероятна лечебна сила . Положителните емоции ще ви заредят с енергия от която всички имаме нужда .
Желая и най-искрено ВИ пожелавам Бъдете искрени , радостни и щастливи ! ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ ! Нека в сърцата на всички има повече любов , повече усмивки , повече ентусиазъм . Бъдете честни и достойни хора обичайте се и си помагайте !

С най-искрени поздрави и благопожелания! емотикона емотикона

rose7_01 19 декември 2020

Измина поредната година ,времето отново неусетно отлетя и това ще е моята 30 Коледа. Благодарна съм и много щастлива,че съм здрава, че имам това щастие отново да празнувам този ,така светъл празник,Рождество Христово. Живота е един миг,годините така бързо си минават ,а ние остаряваме ,но въпреки това,всеки ден е повече от прекрасен,че ни има и че имаме възможността да се радваме и наслаждаваме на малките неща,защото точни тези малки неща;като усмивката на любимия човек, това стопля моята душа,да се сгушим в топла прегръдка ,да хапваме заедно нещо сладичко и да пием чаша червено вино,да си даряваме любов и топлина,да си подаряваме мигове на щастие,това са малките неща,които са безценни..Обичам живота,защото живота е едно голямо приключение,всеки ден е различен и никога няма да се повтори.. Вярвам,че можем да бъдем по-добри и нека във всеки дом да има ,уюта и топлината ,която да стопля нашите души. Да сме здрави и много щастливи! Пожелавам на всички ни извор на любов и незабравими мигове ,нека всеки ден да е един красив спомен! Вярвам,че всеки един от нас,тайничко мечтае за нещо,вярвам че ще ни се сбъдне в точния момент,когато сме готови! Пожелавам на всички НИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ПРАЗНИЦИ!!! ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!!!
https://m.youtube.com/watch?v=_C4lRCQXBe0

Liter_Djak 22 декември 2020

Остават броени дни до Коледа и всеки прави своята равносметка за изтъркалящата се година. Едни бяха по-щастливи от други, други пък по-здрави, трети придобиха по-голямо имущество, но се надявам за всички нас тя да е била изпълнена с топлина и човечност. Надявам се всеки от нас да е подал ръка на близък човек, да е усетил топлината на обичта, да е помогнал на някой, който се е нуждаел от това. И ако равносметката за изминалата година е положителна, то спокойно всички ние можем да седнем на Коледната трапеза и да си пожелаем още повече човечност, още по-големи дози топлина, милиони сбъднати желания, безкрайни протегнати приятелски ръце около нас и най-вече любов, онази чистата, човешката, която стопля сърцата ни.
Нека бъдем по-добри, приятели!
************ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ********** емотикона

rumenrumen3 22 декември 2020

Коледа

Ой, Коледо, мой Коледо,
роди ми се боже чедо.
Кравай скача от полица
ври в котлето кървавица.

Запей, бабо, като лани,
весело на нас да стане:
ой, Коледо, мой, Коледо,
роди ми се боже чедо!

Весели празници .

CuPeHa 23 декември 2020

По Коледа
емотикона емотикона емотикона емотикона емотикона

По Коледа отваряме сърцата си
и ставаме с частица по-добри.
Дали така претегляме делата си
чрез истинските стойности... дали?
По Коледа сме щедри и очите ни
се спират там, където най-боли,
разбрали – не даряваме излишъци,
а ценното за нас, със жест свенлив.
По Коледа сме смели със мечтите си,
с надеждите, изречени на глас,
и вплели съкровеното в молитвите,
докосваме божественото в нас.
По Коледа... Но нека след гирляндите
остане малко светло от свещта,
запалваща и огъня на неразбраните,
и галещия зов на любовта.

Натали.В 25 декември 2020

ЧЕСТИТА КОЛЕДА

Най-специалното време на годината...
Когато разбираме колко време сме изгубили...
Когато чувстваме нуждата да бъдем с хората, които обичаме и за които все не ни е стигало времето...
Когато можем да видим невидимото и да уловим красотата с душите си...
Когато вярваме, че вълшебствата може да се случат пред очите ни...
Когато разбираме колко малко ни е нужно, за да бъдем щастливи...
Когато осъзнаваме, че важното е, какво си дал, а не какво си получил...Когато е Коледа...

Кошмар 30 декември 2020

Рецепта за благодатна нова година - Вземат се 12 месеца! Изчистват се изцяло от озлобеност, завист, скъперничество и страх.
Всеки месец се разбива на 30 или 31 (в краен случай на 29 или 28) дни, така че запасът да е достатъчен за цялата година. Поотделно се гарнира всеки един от дните с по 1 доза работа и 2 дози радост и хумор.
Прибавят се 3 пълни супени лъжици оптимизъм, една чаена лъжица толерантност, зрънце ирония и щипка такт.
След това сместа се залива обилно с любов.
Готовото ястие се украсява с букетче любезност и се сервира ежедневно с веселие.
Бон апети! емотикона емотикона емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата