Всички категории: 26
Теми: 868
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Ако е възможно да се вмъкнат нови шеги в шишето, тъй като тези са крайно малко.
, прегръдка... нещо по-раздвижено.
Пример - кафе, камшик
Заложените в момента шеги започнаха да доскучават. Би било добре да има по-голямо разнообразие
И аз подкрепям идеята ,освен кафе мога да допълня една тортичка .
Да наистина трябва нови шеги да се направят като например уиски водка шампанско или нещо по така
Да , и аз съм за идеята за нови шеги като шамари , камшици ,торта, прегръдка ,гъделичкане.
Ще стане много по интересно и забавно!
Подкрепям идеята за нови шеги и закачки,мисля че много ще се забавляваме
Подкрепям идеята ви за най приятните нови емотиконки да бъдат свложени с много любов от сърце
И аз също, нека има нещо ново, за да е по-интересно и забавно ...
Едно време някога в играта шише имаше възможност да се пуска звук и камера и беше много забавно. Имали шансове да се върнат тези екстри ?
SVETIVALENTIN , към момента не се предвиждат тези екстри .
Здравей те , интересно ми е дали ще помислите да вмъкнете нови шеги.