Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нов турнир с Елиминация за играта Свара!

Нов турнир с Елиминация за играта Свара!

karry 09 януари

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че от утре (10/01/2024 г.) пускаме Елиминации за играта Свара!
Досегашните бързи турнири отпадат и на тяхно място пускаме Елиминации два пъти през деня с фиксирани часове за записване и стартиране на елиминационните турнири.
Сутрешната елиминация, ще е с по нисък вход за записване - 10 000 чипа.
Вечерната елиминация, ще е с по висок вход - 100 000 чипа!

Прилагаме ви точни условия и детайли за предстоящата елиминация за играта Свата!


Участие:
Всички VIP и не VIP потребители могат да участват в турнирите с елиминации на играта Свара, стига да покриват следните критерии:
Потвърден имейл адрес
5 завършени игри на Свара
Нямат забрана да играят турнир на Свара
Най-малко 15 дни регистрация в сайта или наличие на VIP статус
Записване:
Записването за сутрешните елиминации е между 9:00 и 9:30. Таксата за вход е 10 000 чипа, с които се формира наградния фонд.
Записването за вечерните елиминации е между 17:30 и 18:00.Таксата за вход е 100 000 чипа, с които се формира наградния фонд.
Могат да се запишат максимум 77 играчи.
В 09:30, както и в 18:00 след края на записването, схемата на турнира се изтегля на напълно случаен принцип от нашата система, като 60 секунди по-късно системата ще ви вкара автоматично в игра. Преди започването на първата среща можете да видите кои ще бъдат евентуалните ваши противници.

Провеждане на турнира:
Турнирът се провежда в 3 кръга. Всеки кръг играчите започват с равен брой чипове. В първия и втория кръг играчите са разпределени на няколко маси, като играта продължава докато на масата останат само двама играчи. Двамата продължават за следващия кръг. След всяко отпадане на играч от масата антето се вдига.
Ако след раздаване в първи и във втори кръг играч елиминира наведнъж няколко от останалите играчи на масата, то към следващия кръг продължава победителя, както и играчът с най-много чипове от победените. Ако победените имат равни чипове, например всички са с по 0 чипа, тогава напред продължава играчът, който се е записал най-рано за турнира.
В случай, че за турнира се запишат точно 77 играчи (11 маси по 7 играча), то в първи кръг от една от масите ще може да продължи напред само един играч. Това ще е масата, на която играта е била най-продължителна и е завършила последна. Причината е, че във втори кръг могат да участват максимум 21 играча (3 маси по 7 играча).
Финалния кръг се провежда само на една маса. Играта продължава докато остане само един играч с чипове на масата, който ще бъде победител в турнира.
След края на играта ви в първи и във втори кръг, в случай, че сте победили, трябва да изчакате да завършат другите маси, за да се стартира следващия кръг. След сформирането на масите от новия кръг, 25 секунди по-късно системата ви пуска автоматично в игра.
В реално време всеки един може да вижда броя чипове на играчите на всяка от масите. Има и бутона "Гледай" от който можете да влезете като наблюдател на съответната маса.

Награди:
Награди получават последните трима, които са останали на финалната маса:
1-во място: 70% от сумата от входа на турнира
2-ро място: 30% от сумата от входа на турнира
3-то място: 15% от сумата от входа на турнира







Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


bokser 03 март

Ок супер

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21069
Премахни рекламата