Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Подобрен начин за закупуване на кредити с карта

Уважаеми потребители,

Периодично получаваме оплаквания от вас свързани с отхвърляне на вашата дебитна/кредитна карта при опит за закупуване на кредити.

Тъй като това се дължеше на междубанкови отношение върху които нямахме никакъв контрол, от днес можем да се похвалим с...


Нова опция за смяна на потребителско име

Уважаеми потребители,

Поради честите запитвания свързани със смяна на потребителско име, ви информираме, че от днес всеки потребител може да се възползва от новата опция за смяна на име в настройките на профила си.

Смяната на име може да се осъществи еднократно, като след успешна смяна менюто няма да бъде повече видимо.

ВАЖНО: С цел да намалим до минимум злоупотребата и безразборната смяна на имена, смяната на потребителско име е с цена 20 кредита

Успех и приятни моменти с игрите в сайта!

Екипът на djagi.com


Нова опция за смяна на имейл.

Уважаеми потребители,

В настройките на профила на всеки потребител в раздел "поверителност" е добавена нова опция за смяна на имейл адрес.

Всеки потребител, който не ползва текущия си имейл, забравил е паролата му, или просто желае да го смени с нов, може да го направи по всяко време само с въвеждането на текуща парола.

Препоръчваме ви да използвате качествена и сигурна услуга като gmail.com и др. вместо abv.bg с цел сигурност и защита на личните ви данни.

Успех и приятни моменти с игрите в сайта!

Екипът на djagi.com


Бутон за резервация на място в Свара

Уважаеми потребители,

От днес, в списъка с масите в Свара ще видите нов бутон до всяка пълна маса. Чрез него ще можете да си резервирате място и веднага, след като се освободи такова, системата ще ви вкара автоматично в желаната от вас маса. 

Числото, което ще видите означава кой поред сте в списъка с чакащи. Чрез тази опция ще можете да влизате по-лесно на желаните от вас маси, без да се налага да чакате дълго време за свободно място.

 

 

Активирана е промоция на чипове x3 за период от 3 дни.

Успех и приятни моменти с игрите в сайта!

Екипът на djagi.com


Видео и аудио разговори.

Уважаеми потребители,

С удоволствие ви информираме, че от днес всички наши VIP потребители ще могат да се възползват от най-новата екстра в сайта - видео и аудио разговори. Когато отворите чат с някой, горе до името ще видите две нови икони чрез които можете да звъннете на ваш приятел. В настройките на вашия профил в раздела "ВИП екстри" имате опция чрез която...


Виж още