Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Промяна на бързите турнири по Свара

сваркаУважаеми потребители,

През последните 2 месеца пускахме нощни турнири по Свара интереса към които последните седмици започна да намалява. Поради тази причина ще организираме нов тип турнири, които ще бъдат с много по-големи награди и ще бъдат в по-удобно за вас време.

От днес преустановяваме пускането на...


Опция за изпращане на снимки на приятел.

Уважаеми потребители,

От днес е налична нова опция чрез която всеки ще може да изпраща една или повече снимки на личен или общ чат на своите приятели. Това означава, че е възможно изпращането на снимки от мобилния си телефон или качени на вашия компютър без да се налага да ги прикачате в други сайтове. Опцията е налична за всички VIP и не VIP потребители.

 

Успех и приятни моменти с игрите в сайта!

Екипът на djagi.com


Mahjong Classic в djagi.com

Здравейте,

След по-малко от месец ви съобщаваме, че добавяме още едно заглавие към списъка ни с игри - Mahjong Classic.

Това е класическа игра за един, като целта е да се премахнат всички плочки от полето за възможно най-кратко време. Играта разполага с...


Мобилна версия на djagi.com

Уважаеми потребители,

През последните няколко месеца разработваме нова, мобилна версия на сайта (https://m.djagi.com). Тя е предназначена за мобилни устройства и е добре оптимизирана за да зарежда сайта максимално бързо, като консумира минимално количество от мобилните ви данни. 

Всички потребители, които от днес...


Очаквайте нова игра в Djagi.com - Пасианс

Уважаеми потребители,
 
Очаквайте съвсем скоро нова игра в Djagi.com! От 22 май потребителите на нашият сайт ще могат да се забавляват и играят Пасианс.

Пасианс (Solitaire) е позната игра за много от вас. Това е класическа...


Виж още