Премахни рекламата
Форум     Има ли бъг с чата или само аз не мога да чата

Има ли бъг с чата или само аз не мога да чата

BAHKATA_777 07 декември 2012

Преди малко влизам в шише и чата ми го няма и не мога да си пиша с другите участници. Също и чата с приятели не ми се появява.


Виж по-стари
Зафър Небесний 14 декември 2012

dreyk71 , това че се опитваме да обясним , не значи , че пробутваме простотии. И мога да ти кажа защо днес не можеш да играеш с ИЕ , въпреки че преди това е ставало. Защото сайтът не е статичен и в него непрекъснато се правят промени , а Интернет Експлоър не отговаря на тях. Все едно да си купиш цифров апарат и да се опиташ да му набуташ черно-бяла лента , за да снимаш. А защо Интернет Експлоър изостава от най-новите тенденции и не може да отговори своевременно на всички изисквания на един непрекъснато обновяващ се сайт , трябва да попиташ разработчиците му и хората , които го поддържат.

dreyk71 14 декември 2012

Зафър Небесний аз не съм писал че не мога да играя!Играя!Но не виждам какъв е...кой е....от къде е....Нямам чат!Когато играя белот не мога да пиша нищо....не ми излиза никакъв прозорец.Не мога да си чатя със приятелите!А до около седмица всичко си беше наред!

Зафър Небесний 14 декември 2012

dreyk71 , пак е от браузъра.

-MASERATI- 14 декември 2012

E аз съм с hrome а чата ми не работи изчистих всичко и пак не става.

Зафър Небесний 14 декември 2012

-MASERATI- , преди 15 мин на всички не им работеха чатовете , имаше друг проблем , ако става въпрос за тази вечер.

iskam_svirka 15 декември 2012

Чата не ми работи от 10 дни!!!Пробвах и с Mozilla Firefox и Google Chrome,но не става. Само админа може да си оправи сайта и дано го стори,защото хората,които нямат чат като мен ще спрат да пускат смс-и...

Poli46 15 декември 2012

При мен и с Mozilla няма чат, а преди имаше(headbang)

Bella_vt 18 декември 2012

Всички нямаме чат от близо 2 седмици , както и статистика на играчите. Омръзна ми да попадам на роботи или слаби играчи. Кога ще си оправите сайта ?

Зафър Небесний 18 декември 2012

Това , че всички нямат чат , не отговаря на истината. След като пробвате с Мозила или Хром , е добре да си преинсталирате и флаш плеъра.

RAMSEY1 04 март 2019

днес от следобед някъде.4.3.2019. нямам нито чат ни писма нито игри.нищо освен един екран да гледам само.От телефона като вляза мога да пиша но от компютъра не става?

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21076
Премахни рекламата