Премахни рекламата
Форум     Въпрос към админа

Въпрос към админа

Ponichka 11 ноември 2012

Защо ми е изтрит поста който написах снощи и темата е заключена емотикона ? Не бил то темата.Това не е вярно и мога да го копирам тук,но пак ще бъде изтрит.Явно админите не обичат да се пише истината и решават въпроса като изтрият поста и заключат темата емотикона.Аз ще отворя нова тема и ще напиша същото Вие го изтрийте пак емотикона.Първо ще почакам админа да ми отговори във форума.Аз мисля че този форум е да се пише ИСТИНАТА независимо дали харесва на админа или не.Или греша емотикона?Ако греша то отворете тема "Похвали към екипа на djagi.com" и направете така че да не може да се пускат други теми и всичко ще е на ред.Поста беше изтрит доста бързо дано и отговора да не закъснее емотикона


Виж по-стари
-genuine- 14 ноември 2012

Поничка ,тук не говорим кой какъв е и що бил и с кой се има ,изказвам като цяло мнение по въпроса ви и имам право на това емотикона ,независимо към кого се отнася.Така ,че мен пък ни най-малко ме касае това ,че НЕ те интересува коя съм.
Моите възгледи за нещата са така , а кой крив и кой прав - тук вече е отделен въпрос,зависимо до характера на човека и неговата ценностна система .емотикона
Напротив ,мъчете се ,то се вижда - не анализирате ,както трябва заключенията си - за първите места в класациите примерно ,а нападате ...За играта свара ,която ви се изписва ,че ви е любима игра - да ви имам проблема !
Какво ми копирате коментара от "Градивна критика до RELOADED относно заключените теми в белота" не разбирам?! Това е просто един въпрос ,който съм задала там ,не заставайки зад ничия страна... Хайде ,със здраве ,не си тормози мозъчето с малкото гънки...

Ponichka 14 ноември 2012

Уважаеми г-н админе, не знам за каква поредна заблуда пишете " породена от ниска информираност" ? Дали аз давам такава или вие, потребителите сами решават-пример с хронологията-вие я виждате ние не(clap).Това как се наричаемотикона?Знам че вие сте "много информирани" и така също "давате доста информация" подплатена с доказателсва по темите във форума, но също така чета и теми в който пише че именно вие заблуждавате потребителите.Вие сте писали и сте обяснили какво се е случило,но явно никой не ви вярва,И защо ли емотикона?
Не се опитвам на никого нищо да втълпя,а и не е необходимо.Сега ще пусна тема "Как се става първи в дневната класация на сварата" и ще опиша всичко точно и ясно.Като чета темите във форума това не е само във сварата,но за другите игри не знам. Знам че поста ще бъде изтрит,но до като го изтриете все някой може да го прочете.Не разбрах и защо изтрихте това дето бях писала за приятелите на админите?
С уважение Ponichka емотикона

-genuine- 14 ноември 2012

Поничке ,така близка ви почувствах ,че чак почнах отчасти да ви говоря на "ти",даже затъпях покрай вашите изблици на ограниченост...Пишете тука ,че много теми ,много нещо ...сега има ли съм смисъл да се отваря поредната тема с недоразумения ?Проблемът с хронологията се реши още на същия ден ,даже забравихме за него - цял живот ли ще го натяквате ?

RELOADED 14 ноември 2012

Поничка, пишете и си вярвате. Което е абсолютно правилно от ваша гледна точка, защото просто толкова ви е информацията.
А и на българина му дай конспирации само.

Хронологията имаше бъг, при който ту се появяваше ту се скриваше. За това я виждах, а вие не и обратно. За щастие в рамките на няколко работни часа се усетихме къде е проблема и го отстранихме.

Защо никой не ми вярва ли?
Ами защото повечето явно предпочитате да вярвате в поредната конспиративна теория.
Вече изчетох достатъчно такива, от абсурдна по-абсурдна емотикона

Админите толерирали играчи.
Админите подкрепяли играчи.
Админите по цяла нощ седят, докато играете и се чудят как да ви прецакат.
Админите нарочно не ви дават повече от 10 бройки на свара.
Админите нарочно дават победи за точно определени потребители.

И още поне 10тина.
А като ги прочетете не се ли замисляте, че звучат толкова зле, че ако се действителност,то защо изобщо има повече от 100 човека в този сайт.
Или пък смятате, че не харесваме точна вас и още 5 човека и ги проваляме...

Къде е смисъла ?
Какво ще спечелим ?
Ако някой считаме, че не е за сайта го премахваме с не повече от 10 клика на мишката и повече няма и да влезе тук.

Но... чисто по нашенски ще продължите да твърдите всичките абсурдно звучащи обвинения и още много други.

Хора сме, грешим, да.
Сайтът не е идеален - да, така е. За това сме се хванали здраво и работим оптимално бързо.
Да не казвам голяма дума, но се стремим към ежеседмични подобрения по сайта.
Опитваме се да оправим абсолютно всеки казус и проблем, първо идейно, а след това и програмно.
Но няма как да ви убедим, че подобни твърдения, като това, което изтрих и заради което е направена тази тема, са крайно неправилни. Трябва сами да се замислите, да се позаинтересувате , да не тръгвате директно с рогата напред, а да броите до колкото е нужно, да премислите пак и чак тогава да попитате какво всъщност е станало.

Ponichka 14 ноември 2012

Уважаеми г-н админе,последната част на поста ви ми хареса много емотикона.Да хора сте и грешите,но е хубаво и да си признавате поне от време на време грешките както в случая.
Изобщо не смятам, че не харесвате точно мене (ако сте го написали в буквалния смисъл) имам само това потребителско име (за разлика от други) и нямам никаква причина да смятам така.
Виждам че работите доста и полагате доста усилия да има нови неща в сайта и с това да го направите привлекателен за много потребители.Желая ви успех и много потребители и дано да ни изненадате с нещо за Коледа емотикона
С уважение Ponichka

__karizma__ 15 ноември 2012

Ама вие няма ли да се грамнете наи после?Всеки да се прави на света вода ненапита,оставете милите хора да си вършат работата бе.Не правете така както аз-ето оказа се, че аз съм бил недобреинформиран,че тук всяко нещо намира своята причина и някъкси всички сме начисто.Oставаме само със задалите си въпроси и разбира се затапващите отговори.Не се заяждам споделям най правилното си виждане на нещата емотикона

-genuine- 15 ноември 2012

Ponichka , изобщо си нямате на идея в какво се състои работата им ,а нападате ,защото така ви е скимнало само - то да се мисли с оная си работа само не е работа. Предният път бяхте отворила тема специално за аватара - само се вижте отстрани там и сама си вадете изводите ,че само знаете да плюете,без да имате представа как се бачка в сайт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не само последния абзац от поста на RELOADED е хубав , а цялото му изразяване ,но вие няма как да разберете това ,защото не сте на негово място емотикона Само тези две изречения имат смисъл от всичко друго написано от вас : "Виждам че работите доста и полагате доста усилия да има нови неща в сайта и с това да го направите привлекателен за много потребители.Желая ви успех и много потребители и дано да ни изненадате с нещо за Коледа " А като попрочитам съдържанието на темата ви ми става толкова комично ,че няма и накъде ,но трябва да има и такива хора да ни забавляват емотикона

RELOADED 15 ноември 2012

Ponichka, 100% ще има какво да покажем за Коледа. От сега сме започнали подготовката.

__karizma__ , истината е въпрос на гледна точка (лично мнение) , а гледната точка се формира според обстановка, обкръжение и информация от факти.
За това предлагам следното на вас и на всеки друг, който "не брой до 10" ,а реагира импулсивно.
Когато нещо ви направи лошо впечатление спрете, огледайте нещата от други ъгли. Информирайте се - възможно ли е нещо да се случи поради други причини, а не поради тези, за които мислите. И когато вече можете да съпоставите ситуацията, в която сте попаднал с други действително възможни ситуации и това, което сте решили на прима виста. Можете и сами да прецените дали това, което сте решили в самото начало действително изобщо е възможност и дали тя е възможността с най-голям шанс да се е случила.
Тоест, стремете си да си обяснявате нещата с възможно повече факти, а не на 80% догадки и наслагване на лоши впечатления, които всъщност идват главно и от мнението на други импулсивни хора.

Ponichka 15 ноември 2012

__karizma__ само искам да ти кажа,че твоето виждане за нещата е най-неправилното(не в буквалния смисъл) както и моето.Ние падаме от марс,а там нещата са по различниемотикона.За това трябва и да броим до 10!
Уважаемия г-н админ е прав " истината е въпрос на гледна точка (лично мнение) , а гледната точка се формира според обстановка, обкръжение и информация от факти."Кажи как да гледаме от неговата гледна точка като той е админ,а ние потребители-няма как да стане.Все пак той е тука да защитава интересите на сайта,а не на някои такива като нас.
Приятен ден на всички и приятни игри емотикона

BLANCOS_RM1902 13 януари 2019

Искам да знам до кога трябва да търпиме този играч с измамите му в билярда и до кога ще го толерирате да ви лъже и вас и другите играчи???? Защо го правите, да не би да е от вашия екип и защо с равни точки е пак на първо място в турнира по билярд??? има куп играчи които играят с измама в билярда!!!! обърнете внимание, че ако започна аз да обръщам внимание ще има доста лаптопи за ремонт!!! Само предупреждавам за последен път!! Писах на модераторите и те не знаят за какво са модератори!!! емотикона (puke)

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата