Премахни рекламата
Форум     До Екипа във връзка с Наказани некоректни играчи в Белот.

До Екипа във връзка с Наказани некоректни играчи в Белот.

onevsall 29 март 2012

Значи така, когато се отнемат точки, нека също се нулира и галгата.
Защото повечето от тях играят не само за рейтa, a и за да се напълни галгата,
за да видим че са голями майстори.И некоректните им игри да не се броят в победи,
тогава мисля че няма да имат смисъл за да играят със Skype. емотикона

Добро настроение и успех на всички коректни играчи ! емотикона


only_the_strong 30 март 2012

Абсолютно съм съгласен с това предложение. Защото когато някой нов влезе моя профил или в профилите на всички провинили се с какво ще ни различи?! С какво ще се различи някой който не играе с точки и е майстор, от наказаните майстори? С какво тия майстори които са извоювали това ниво със скайп заслужават това ниво? Вижте какво, да си говорим честно - всеки един от нас тези с големите нива или рейтове в повечето случаи играе срещу хора със слабо ниво, не само аз а и вие "скайпери". Но кое е по смешното да играеш честно и да ги биеш наред, или не стига че играеш срещу слаби, а и да играеш нечестно срещу тях! Как тези душички да вземат игра? Толко ли не разбрахте играйте си честно, пак ще биете и ще си качвате ниво и точки. Един истински майстор не би трябвало да се съмнява в това. Верно е че от всички до сега наказани некоректни играчи има и много добри, но хайде поне вие усетете най-накрая и започнете порядъчно да си биете тези същите слабаци. То не стига че тук белота е където е картата той бие, а в повечето случаи картата си е във по-силния отбор. Разберете - играейки на скайп вие лъжете само себе се, а на другия отбор просто разваляте удоволствието да играе и да се забавлява. Успех на всички и дано малко от малко се вразумят всички тези хора. емотикона

zarina132 30 март 2012

only_the_strong-Браво парт нали ти казах че най сетне ще има виделов ден и всеки ще си получи заслуженото.Играта е за мислещи аристократи а не за плебей.На плебея и да му даваш шанс е все едно в пробита туба вода да наливаш.Сега е ред вече да се оправи и раздаването първо 3 карти, после 2 и след анонса пак 3.С ПОДСКАЗВАНЕ СЕ ГУБИ УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ИГРАТА-ТРЪПКАТА.

dqkona0220 01 април 2012

padri4a 30 Март 18:25 Чудесна тема , поздравления !
Присъединявам се към идеята на zzccgg да могат да се наблюдават масите , но искам да предложа да се премахнат точките . Нека в профила на всеки остане само статистиката - "победи - загуби " !
Пожелавам успех и настроение на всички !
Не забравяйте , забавлявайте се !емотикона,,,,,[eto vi o6te edna skaipadjiika, 70%ot priqtelete i sa sashtite [maistori]na skaipa,..................

X-team 01 април 2012

dqkona0220 - 700 точки 5,614 игри 2,906 победи емотикона

Тя е скайп а ти си най слабия играч който познавам.Погледни си само игрите и тогава решавай кой е скайп.И другото което е преди да обвиниш тук в форума,направили запис на играта?!И ако си направил разгледа ли я добре играта,имаш ли основание да обвиниш най нахално за това че не можеш да играеш.Сигурен съм дори,че ти е играла на открит микрофон.Хайде спрете се бе!Само знаят да реват,играй и ти на скайп и това е.(grin)

jk2cool 13 май 2012

Актуална тема, с много умно предложение....
Забележете обаче статистиката, свързана с нея, към настоящия момент: 494 ПРЕГЛЕДИ, и само 5 МНЕНИЯ!!! Нима никой от останалите 490 „посетили” не си наложи над мързела за да каже поне едно „ДА” в подкрепа на по-суровата мярка?
Факт е, че проблемът със скайпа царува от дълго време и той ще продължи да съществува, защото за хора с комплекси това е начин да се почустват фактори, а докато им се разминава с някакви козметични наказания – спирачки няма да имат.
Каква е хавата в момента? Хванат „играча” в некоректност и му взимат не знам си кви трохи от точките – и кво от това? Бълха го ухапала- та нали ще си ги компенсира двойно и тройно по същия измекярски начин .... Публикували му ника в някакви списъци на наказани .........и кво? Да не би да са му сложили портретната снимка или истинските имена и адрес и да се притесни, че е публично разобличен?! Да се лежи на ухото, че от срам ще направят като щраусите е просто, детско и наивно.....Нали знаете поговорката „Всяко чудо за 3 дни”- така и в неговия случай, на 4-тия ден ще си вилнее с фалшивата осанка на „паркетния лъв”.
Я на същия този „убавец” да му се секне брутално кранчето - от раз гаугата на НУЛА, всички точки на НУЛА (не само нечестно спечелените) и да се върне в първи клас голямото междучасие.

Веднъж да бръкне в кацата с мед, да му се отхапе не пръста, а ръката до рамото! емотикона

Надявам се поне един от Екипа да се включи в темата, и ако евентуално са на лице някакви пречки, които биха възпрепятствали налагането на по-строгата мярка, то поне да ги изброи.....така поне ще стане ясно, че причината е друга, а не нежелание за справяне с проблема.

DJONI737 13 май 2012

jk2coolемотикона

karry 14 май 2012

Истината за жалост е една,а именно,че екипа не се явява възпитателен орган.Това е сайт за игра и дори след систематични наказания пак има некоректни играчи.
Проблема извира от самите потребители,ако самите те не се усещат,че скапват сайт за забавление,какви ти наказания бе.То бива наглост и простотия ама то се уляха до шия.
Сайта се разраства и става по добър.Да не говорим,че това е най големия Бг-сайт за игри.Не ви ли минава през акъла,че може да стигне до по големи мащаби и да бъде един от най добрите европейски сайтове????Не ви ли минава през акъла,че ви сте част от нещо хубаво??????Защо самите ние скапваме с балканския си манталитет нещо хубаво с постоянни тарикатлъци,скандали,бълвоч и простотия.
Колкото и да ми е болно да го напиша,този сайт е огледало на българския манталитет.
Силно се надявам тези които чете коментарите да умеят да чете между редовете и да намерят зрънце европейско мислене и да започнат да се държи като европейци,а не като аграри.

-gotin- 04 август 2021

Моля, за проверка на модераторите. В продължение на 1 месец ме наказват 3 пъти за провалена игра. Примерите са неадекватни и показват само некомпетебтност на Вашите модератори. Явно игрите не се гледат, а само се чакат някакви доклади от който и да е. Държа на отговор, защото е възмутително!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата