Премахни рекламата
Форум     Опция за изтриване на акаунт и запис на звук

Опция за изтриване на акаунт и запис на звук

Сейди 03 август 2011

Здравейте, ще бъде много хубаво ако сложите опция с която да можем си трием акаунтите.Понеже 95% от сайта имат поне 3 акаунта, а вие сами казвате, че това не е желателно.
Бих искал да имаме опция за запис на звука (става дума когато влезем в маса и ако има пуснат микрофон да можем си записваме какво се говори, при обиди така ще се доказва лесно)


Сейди 03 август 2011

Забравих да добавя, ако имаме ЕДИТ на коментарите и темите, който пускаме ще е супер емотикона

alets 03 август 2011

Аз съм "за" опция за изтриване на акаунти, но няма да го направят, защото крие рискове за тях.

_ZloboMiR_ 13 август 2011

- Стари акаунти се изтриват, ако не се ползват за определен период от време. През този определен период е добре да ги има, за да се следи за какво са използвани. емотикона
- Промяна/изтриване на пост да, но само докато не е застъпен от друг, колкото да се добави нещо или да се оправи печатна грешка. Все пак, ако някои вече е започнал да пише отговор по въпросния пост (което може да се засече при натискане на бутон отговори), то постът, по които се отговаря да се цитира в отговора, дори авторът да го е изтрил след натискане на бутона "Отговор" от отговарящия.

alets 03 март 2022

"- Стари акаунти се изтриват, ако не се ползват за определен период от време. През този определен период е добре да ги има, за да се следи за какво са използвани."

Добър ден! Не съм използвал профила си в продължение на 10 години, може би не е достатъчно дълго, за да се изтрие акаунта ми. Ще опитам с 20 години.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата