Блог Djagi блог RSS Feedабонирай се

Djagi.com ви представя най-новата си игра – Blast Zone

Здравейте, приятели!

Както вече ви съобщихме от днес всички фенове на Djagi.com могат да се забавляват с най-новата ни игра – Blast Zone.

Какво може да очаквате от Blast Zone?

Blast Zone е стратегия, която ще можете да играете както самостоятелно така и отборно. Може да сформирате отбори с приятели и да се сражавате в битки с противников отбор. Целта на играта е да се опитате да останете живи, като помагате на съотборниците си и елиминирате всички противници с различен цвят. За всеки елиминиран противник печелите 10 точки, а при победа всеки играч от победилият отбор почели 10 точки. Може да избирате от голям арсенал от различни оръжия и да приложите ваша стратегия, но внимавайте да не изгубите твърде много енергия. Ако нямате енергия няма да може да стреляте.

В Blast Zone с лесно управление може да сменяте различните оръжие, които притежавате. Допълнителни оръжия може да закупите от магазина на играта, като може да избирате между автомат, бомба, лазерно оръжие или управляеми ракети.

Освен оръжия, всеки играч ще разполага и с различни умения като като смаляване, телепорт и еампирски изстрел. Срещу определен брой кредити също можете да закупите умения в магазина на играта.

Blast Zone разполага има различни нива, като най-високото е 25. По време на игра при всяка спечелена битка всеки играч или отбор печели различен опит. Ако си победен или елиминираш твоят танк или този на съотборник губиш опит. Колкото повече опит печелят играчите толкова по-високо ниво постигат в играта.

При достигане на различни нива играчите могат да получат различни бонуси под формата на оръжия или способности.

Подробно описани правила на играта заедно с всички бонуси, оръжия и способности, които може да използвате може да намерите на страницата на Blast Zone в Djagi.com.

Екипът ни се надява, да прекарате незабравими моменти с Blast Zone и пожелава успех на всички играчи!