Премахни рекламата
Avatar

Изпратено от admin

Гласове: 1894

Период: 05 февруари 2021 - 10 февруари 2021

Коментари: 56

Какво мислите за премахването на опцията "друга маса" в белота?

1 Доволни сме от премахването на опцията 29% / 549

2 Да се върне опцията за „друга маса“ 57% / 1081

3 Да не се връща опцията, но да се увеличи времето за излизане 14% / 264

Трябва да сте влезли в профила си за да гласувате.
Виж по-стари коментари

Коментари

Аватар
karevele 10.02.2021

Всеки трябва да има право и време за преценка с кой да играе, не става дума за по-слаби и по-силни играчи, а зоа по-сериозни и НЕ сериозни играчи, има много които сядат и просто играят без да влагат умисъл в играта, аз например играя винаги за победа и понасям тежко загубите, щом има точки значи се играе за повече точки, респективно за победа така, че смятам бутона за необходимост и е добре да се върне за да имаме време за реакция, а не да гледаме тъпите реклами и да губиме време.

Гласувах за Да се върне опцията за „друга маса“
Аватар
ranger 10.02.2021

Да се направят групи на играчите, например тези до 100 игри - 1ва група, до 1000 - 2ра и т.н. Просто е. Не искам да играя с хора, които сега се учат да познават картите.

Гласувах за Да се върне опцията за „друга маса“
Аватар
ЦАР 10.02.2021

Модулът e разглеждан, тестван и анализиран многократно през годините. Проблем не е намерен.
За целта беше добавено цепенето на картите, за да бъде максимално честно раздаването. Разбъркването на картите става със стандартен алгоритъм за разбъркване на масив.
След това потребителят цепи тестето (масива). Разбира се, ако цепи на едно място, на играчите ще се раздадат едни комбинации от карти, ако цепи на друго място - други.
След това следва намесата на сървъра в раздадените карти. Целта е да не се получава единия отбор в рамките на една игра (до 151) да получава много повече на брой бонуси (карета, кварти, квинти). Например, ако единия отбор вече е имал кварта, а другият отбор все още няма, се "разваля" квартата, като се замени карта от нея с карта от друг играч. Например ако аз има 7-8-9-10, се заменя една карта с карта от друг играч, но така, че новата карта да не прави отново при мен комбинация или да не "разваля" комбинация на играча, от който се тегли.
Има още няколко подобни условия, при които се прави замяна. Например играчите твърдяха, че често им се случвало да имат 3 еднакви карти. Например 3 попа или 3 седмици и т. н. За целта пак едната карта се заменя с карта от друг играч.
Тези замени на карти бяха направени още преди да въведем цепенето. Вероятно някои играчи си мислят, че цепенето е само анимация, но масива се преподрежда при него, точно както в реална игра.
Това, че играчите си мислят, че има проблем и играта Белот при нас е нереална си има логично обяснение. В реална игра на живо, играчът никога не знае какви карти има при опонентите. При нас имаме записи на игри и потребителят срещу малка такса може да преглежда игрите си и така да търси закономерности в раздаванията, нещо което в реална игра е невъзможно да прави. Игрите при нас се играят по-бързо от игра на живо - липсва физическо раздаване и цепене на карти, липсва броене и така за ден човек може да изиграе доста повече игри, отколкото в реалния живот. При доста повече игри е нормално да забележи повече квинти и карета. Именно последните се обявяват при нас автоматично, докато в реалния живот един неопитен играч може да не ги забележи и да не ги обяви.

Гласувах за Доволни сме от премахването на опцията
Аватар
_GADEN_DOLEN_ 10.02.2021

czar - obesni go dosta podrobno, no 99% nqma da te razberat.otnosno cepeneto nqma kak da se dokaje dali ako cepq v sredata ili v dqsniq krai shte mi doidat razlichni karti ,no vse pak modula si e dobre, napraven e za po agresivni i umni igrachi ne kakto v ostanalite saitove da dava po 5 kareta v igra.nauchete se da igraete pak togava kritikuvaite modula!i ako moje da se namali i vremeto v igrate remi shte e strahotno,che i tam sa samo shahmatisti i ne se izdarjat!

Гласувах за Доволни сме от премахването на опцията
Аватар
mik 11.02.2021

Много от играчите ги зная по никовете ,че изобщо не се интересуват какво става на масата или ако решът да играят тяхната цел е да развалят удоволствието от игра за всички участващи. Като видя тези лекета естетсвено трябва да изляза възможно най-лесно и бързо. С тези точки само за 2 игри и сме аут . Върнете 5000 точки и ако някой излиза от играта повече от 3 пъти или не вземе участие повече от 3 минути го заключете от игрите за точки 30 мин. и направете игри без точки за тези лешпери да си тровят нервите там или да се учат там хората които не знаят правилата.

Гласувах за Да се върне опцията за „друга маса“
Трябва да сте влезли в профила си за да публикувате коментар!
Премахни рекламата