Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нова класация за играта Белот и нова опция за запазване на място за игра в играта Бинго.

Нова класация за играта Белот и нова опция за запазване на място за игра в играта Бинго.

karry 24 октомври 2022

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да ви информираме, че от днес, ще има 2 вида класации в играта Белот. Също така сме добавили нова маса със залог 100 000.
По време на промоция масата, ще бъде също с нов залог от 150 000.

Шампионска лига - за тази класация, ще можете да играете на маси започващи от залог 500 до маси със залог 2 000 включително.

Висша лига - за тази класация, ще можете да играете на маси от залог 5 000 до маси със залог 100 000. По време на промо, ще имате възможност да играете на масите със залог 150 000 за класация - Висша лига.

Промените по двата типа класации, ще влязат в сила от 00:00 часа тази нощ.

Ако някой от вас е класиран и в двете класации, автоматично, ще взима по голямата награда.
Пример: 1 минута преди полунощ ако сте първи в Шампионска лига и втори във Висша лига, наградата ви остава първи в Шампионска лига и във Висша лига няма да фигурирате.
През целия ден, ще виждате текст който, ще ви информира "Можете да участвате в двете класации, но в края на периода може ще вземете само една награда, която е по-голямата."

Награди за класация Шампионска лига:

Дневни награди
1-во място 5 дена ВИП
2-ро място 3 дена ВИП
3-то място 1 ден ВИП


Месечни награди
1-во място 15 дена ВИП
2-ро място 10 дена ВИП
3-то място 5 дена ВИП

Награди за класация Висша лига:

Дневни награди
1-во място 7 дена ВИП
2-ро място 5 дена ВИП
3-то място 3 ден ВИП

Месечни награди
1-во място 20 дена ВИП
2-ро място 15 дена ВИП
3-то място 10 дена ВИП

Тези промени в класациите, ще са валидни само за играта Белот.


Имаме удоволствието да ви информираме, че от днес сме добавили за играта Бинго нов бутон с който можете да си запазвате място за игра.
Този суич бутон, ще можете да го видите под бутона ИГРАЙ!



Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
__007__ 27 октомври 2022

Здравейте! Присъединявам се към апела на Candy Bomb относно промяна на правилата за изграждане на рейтинг.
Десетки хора на думи ще ви кажат клишето " Рейтингът не значи нищо", но напрактика не е така!
Рейтингът си остава ЕДИНСТВЕН показател АКО НЕ познавате даден играч, по който може да се ориентирате до колко е успешен въпросният играч.
Макар че напомпаните рейтинги с ботове или с донори се виждат от самолет кои са, аз също така кристално ясно разбирам че екипът на Джаги, няма как да проведе разследване кои профили са с фалшив рейтинг и кои не са.
Кари е абсолютно права че няма да е честно и спрямо тези които по честен начин са успели да направят добър рейтинг да бъдат занулени.
(То вероятно ще стане война в сайта.)
По тази причина предложението ми е следното-
Направете така че скалата на профилите да не може да пада повече под достигнато веднъж ниво. Няма никаква логика да пада рейтинга защото щом един играч вече е достигнал дадено ниво, той се е доказал че може да го достине.
И тук идваме до другото нещо което ВЪОБЩЕ НЕ Е СПРАВЕДЛИВО КЪМ КОРЕКТНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ.
Ще посоча за пример себе си -
От 2014 година до днешна дата, аз нямам ДОРИ ЕДНА нечестно спечелена игра (било срещу ботове да си помпам рейтинга, било срещу донори, камоли да играя на скайп). Една нечестно взета игра нямам.
А знаете ли колко пъти се е случвало да ми спре нета или тока, партът ми да ме остави с бот по някаква причина, на мен самата да ми се наложи да оставя бот заради нещо спешно, да се набия парт на някой от онези които умишлено провалят игри.
А знаете ли КОЛКО ПЪТИ съм падала от скайпери?
Т.е аз нямам ЕДНА нечестно взета игра и само един Господ знае колко игри съм ИЗГУБИЛА от НЕЗАВИСЕЩИ от мен обстоятелства.
Е честно ли е това нещо спрямо мен и другите които играят честно и коректно?Една победа нямам даром,а изгубени игри по НЕЗАВИСЕЩИ ОТ МЕН ПРИЧИНИ- БОЛ!
Още по-дразнещо е когато виждаш напомпаните рейтинги на някои потребители че могат да си позволят да паднат хиляди пъти и пак ще са с червен рейтинг, докато КОРЕКТНИТЕ потребители треперят над всяка загуба.
Ето в този профил от който ви пиша от фул червен рейтинг, след поредица от някои от гореизброените неща, ето колко ми е рейтинга сега.
Предложението ми е следното-
Направете скалата да се пълни на стотната игра и повече да не може да пада надолу от постигнатото ниво.
След стотната игра да се направи рестарт на рейтинга и съответно потребителят да може да се бори за по-горно ниво или ако не може да се справи, просто си остава на това ниво което е достигнал на 100 игра.
(Игрите трябва да са 100 защото при 50 игри е доста по- лесно за манипулация с донори)
Това нещо ще доведе и до още нещо положително-
Ако аз знам че съм достигнала максимума си и повече не мога да вдигна рейтинга, на мен НИЩО НЕ ми пречи вече да оставам на масата с който ми седне за парт и буквално да експериментирам защото аз ще знам, че дори обратен рейтинг да има въпросният играч, единствено може да ми скъса нервите в играта, но не може да ми бутне рейтинга ако паднем.
Ще рискувам само чиповете, но ако съм на малък залог, голяма работа за чиповете.
Познавам и други играчи от сайта които се борят или са се борили ПО ЧЕСТЕН НАЧИН за рейтинг и повярвайте ми ужасно е дразнещо когато направиш хубав рейтинг ,да не можеш да го задържиш заради скайпери, заради нета, заради тока, самият сайт ме е изхвърлял много пъти от игра и т.н .
В същото време за ВСЯКА ЕДНА ПОБЕДА трябва да се бориш със зъби и нокти и нито една игра НЕ може да ти дойде ДАРОМ И ЗА КАПАК НА ВСИЧКО ТОВА, гледаш напомпаните с ботове или с донори рейтинги в сайта.
Моля, екипът ви да обмисли това нещо с рейтинга защото както е в момента, просто НЕ е коректно точно спрямо честните играчи в сайта.

zzccgg 27 октомври 2022

Сложете надпис ""Висша лига""на останалите маси,защо не изглежда добре в момента общия план.

Алфа 27 октомври 2022

Коментарът ми е насочен към CANDY BOMB, _007_ и всички останали, които държат на рестарт или запазване на веднъж постигнат рейтинг: На целия сайт му е ясно когато играч на масата е с "напомпан" рейтинг. Дори новите потребители бързо се ориентират. Заради тези 20-30 човека желаете да рестартирате няколко хиляди играча ли ? Имате по някоя загуба заради интернет или неотложна работа, да не мислите, че сте само Вие? 100 игри и рейта да не пада по ниско след това - за сто игри 90% от потребителите могат да изкарат майсторска статистика. Ще започне едно масово създаване на нови профили само заради 100те игри. А дотук всичките коментирали за подобна промяна пишете именно от нови профили. Не мразете играчите - мразете играта.
До модераторите - когато се вижда непрестанна манипулация от дадени играчи към временното наказание и отнемането на чипове може да се добави и зануляване на рейтинга. Също така предлагам добавянето на опция "зануляване на рейтинг" за всеки профил, която да се заплаща със символични кредити. Така ще се избегне създаването на много нови профили за в бъдеще.

__007__ 27 октомври 2022

Алфа а какъв точно е проблемът ако повече хора се сдобият с висок червен рейтинг?Няма да можеш да се открояваш в тълпата ли? Това ли те притеснява?
Много лесно може да се направи така че нов профил да не може да си крие игрите поне до 100 и нагледно ще се види дали рейтът му е направен по честен начин. Ако достигне високо червено ниво , какъв е тогава проблемът ако рейтингът му се застопори на това ниво? При условие че по ЧЕСТЕН НАЧИН го е постигнал , какво повече има да доказва? Какво от това ако се появят повече червени профили???Още по -добре защото в момента има безброй зелени играчи които реално са за червен профил.
И въобще не се касе до " по някоя игра " защото причините НЕ СА една и две заради които може да загубиш БЕЗ ДА ЗАВИСИ ОТ ТЕБ- като почнеш от спиране на тока или нета, изхвърляне от игра от самия сайт , парта ти умишлено проваля игра или те оставя с бота до това да те натрепят скайпери които очевидно че въпреки наказанията НЕ СЕ СПИРАТ.
Тук ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ИНЦИДЕНТНИ ЗАГУБИ. Нещо от тези неща може да ти се случи ВСЕКИ БОЖИ ДЕН.
Мен конкретно почти всеки ден ме оставят за повече или по-малко време с бот защото хората през деня РАБОТЯТ и просто им се налага ЧЕСТО да оставят бота. ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НЯКОЙ МИ ПУСКА ПОНЕ В 1 ИГРА БОТ И ЕДВА ЛИ СЪМ САМО АЗ ТАКА!

zzccgg 27 октомври 2022

Скалите да са без цвят и всичко ще е точно.Победи/Загуби.

karry 27 октомври 2022

Разбирам позицията ви относно рейтинг скалата и желанието за промяна в тази насока, но ще бъда малко по обстоятелствена, за да обясня с точност окончателното решени по този въпрос след дълго обсъждане с ръководството на сайта.
В сайта има дългогодишни и то верни потребители с много изиграни игри и то коректно изиграни игри, които си държат на тази рейтинг скала.
Въпросната рейтинг скала така е направена, че дори и нов потребител да се регистрира в сайта да има възможност да си я вдигне с малко игри в червената майсторска зона.
Скалата така е направена от създателите на сайта, че да не се влияе от това дали сте дългогодишен потребител или нов.
Това дали губите от лош партньор или от нехаен партньор или от някой решил да стане по време на игра или от срив в нета или от техническа неизправност със сайта, са все фактори които са неизбежни и се отчитат във ваш минус. Отчитат се в минус, защото в годините така се подаряваха игри.
Със сегашният контрол над игрите окончателно сложихме край на тази порочна практика. Имаше дори опция да се вдигат скалите с роботи, това също сме го отстранили. Некоректни потребители се хващат бързо и гарантираме за вашия комфорт в това отношение. Призоваваме ви за съмнения в донорство веднага да ни сигнализирате с доклад от масата, за да проверим сигнала.
Напомняме ви, че не малка част имат болните амбиции за червени скали и при зануляване на рейтинг скалата риска за некоректна игра в пъти, ще се увеличи в сайта. Това под никаква форма, не ни плаши като работа за следене, но потърпевшите, ще са маса невинни потребители.

Поради изброените причини ви информираме, че на този етап промени по рейтинг скалата и нейното зануляване няма да има.
__007__,
това, че губите след като ви оставят с робот са странични фактори които са рисковете в играта.

Успех на всички и всяко едно предложение е добре дошло за обсъждане.

igra4le 06 ноември 2022

Аз предлагам,рейта и тези скали да бъдат оцветени с още по-ярки цветове! емотикона

ONE_DOLLAR 10 ноември 2022

Защо масите не ги направите с минимален рейтинг? Пример хора с рейтинг по малко от 6/13 по вашата скала да не могат да играят на залог повече от 5 000 ?

Алфа 10 ноември 2022

Partizanin09 масите ше стоят празни...всички подбират слаби опоненти, особено на големите маси емотикона емотикона

Кошмар 14 ноември 2022

Не съм специалист по футбол, но от обща култура ми се струва, че групите трябва да бъдат обратно -
между 500 и 5000 - Висша лига и от 5000 нагоре - Шампионска лига. емотикона
Висшата лига (Първа дивизия) са отбори на национално ниво с доказани качества, а Шампионска лига е есенцията - елитните в международен мащаб.
Ако имате друго тълкование и логика при съставяне на групите - споделете.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21060
Премахни рекламата