Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Как ще обясните, другари

Как ще обясните, другари

BETEPAHKO 23 юни 2021

Имам въпрос, защо винаги турнирите по ГЕНЕРАЛ ЗАР и НЕ СЕ СЪРДИ, едни тотални игри на късмета, където умения не се изискват, а просто да се знаят правилата, се печелят от едни и същи играчи, повечето от които все стари профили от 2009, 2010 година. За справка вчера в турнира по зар първите три места се заемат от профили от 2009 година, от 4-то до 7-мо място включително са профили от 2010 година, осмо място е скрит, но също е стар. Да погледнем генерал зара, първо място за един от старите сървърни любимци, също с профил от 2011, в топ 10 - 7 от 10 профила са от 2009-2011 година, отново стари играчи...Нали уж алгоритъмът бил много справедлив към всички, пък все нашите стари другари печелят и са на първите места!? Как се получава тъй? Любопитно ми е да узная?


HOB_ 28 юни 2021

Здравейте, ''ВЕТЕРАНКО'' Имам предположения относно проблемите свързани с таблата. Не мога да се аргументирам, но ще Ви дам съвет. Не търсете отговорите от модераторите. Играйте и с опита ще стигнете сам до решението на проблема.

dobrichliata 01 юли 2021

ВЕТЕРАНКО, в този сайт, никой нищо няма да ти отговори, най- много модератор с името Дияна да те накаже за лош тон!

ZLA-GAD 16 май 2022

Г-н ВЕРЕРАНКО
Не е до стари и нови профили.
То е до можещи и не можещи.
Колко повече си играл ставаш по добър.
Казва се с по голям житейски опит.
Ама за това трябва да се СЕТИШ.
емотикона
емотикона

MFilipova 16 май 2022

ZLA-GAD-Житейският опит не помага, когато в турнир по Сантасе не ти влиза коз през 11-те игри , определени като правило. 10 000 игри да си изиграл , все таяИзобщо не става въпрос за късмет,защото не е справедливо спрямо потребителите .Призовавам екипа и в частност програмистите да обновят версията на играта Сантасе.Няма последователност в алгоритъма.На единият опонент налива карта и коз, на другият -нищо.Дали е правилно??

karry 16 май 2022

MFilipova, промени в модула на игри няма да има! Статистиката е в норми и призоваваме да се спре тирижирането на тази всеобща мания, че модула наливал на едни. Нали самите вие сте в това число като печеливши!
Нито един потребител няма само със загуби!
Темата е приключена окончателно!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата