Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Бесеница

Бесеница

admin 19 май 2021

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че играта бесеница е с обновена версия, която може да се играе през всички браузъри. В процеса на бъдеща разработка ще добавим и нива на трудност и обновена графика.
Можете да играете бесеница тук - https://www.djagi.com/game/22/besenica
Моля пишете ни ако забележите проблеми

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра и повече забавни моменти.


-BARCA-FC- 19 май 2021

Браво Браво велико постижение, емотикона поздравления невероятни сте,любимата игра на много потребители най после ще може да се играе.Браво. емотикона емотикона

silenzio 19 май 2021

Супер!

larinka 20 май 2021

Липсва под играта бутон с правила за да прочета как се играе бесеницата . емотикона

20 май 2021

Larinka, играта е от типа - държави, градове, села, но без да се променя самата дума за познаване до самият край.Играе се само от двама участници...нещата за отгатване са разделени на категории емотикона
Назоваваш буква от азбуката и ако я има, то тя се изписва в празните квадратчета.Т.Е., познаваш по букви търсената дума, като в самото начало ти са показани само празни квадратчета с броят съставни букви на търсената дума. Категорията се обявява също в самото начало. Ако назовеш буква и тя не е в самата дума, се чертае по една част от тялото на човече, което е провесено на чертичка- подобие на бесило и който успее да познае думата е победител, а този на когото първи се нарисува човечето до пълна цялост е губещият.

А емотикона
Ако не ти стане ясно..винаги има любезни* модератори, които могат да разяснят по-подробно. Но това е игра от детските ни години и вярвам ще се досетиш за какво точно става на въпрос.

_Flower_ 20 май 2021

Адмирации за екипа, отново добре свършена работа!Продължавайте все така да се вслушвате в потребителите и ще вървите нагоре!

ЦАР 20 май 2021

Правилата също вече са добавени към играта:

Игра за двама, в която всеки се стреми да познае пръв дума от определена категория. Всяко правилно предположение на буква дава допълнителен ход. Играта печели този, който пръв отгатне 3 думи.

Magitta 25 май 2021

Здравейте.Прави впечатление, че има потребители в играта "Бесеница", които са научили наизуст отговорите на всички думи и генерират лесна победа.
Предложението ми:Ако е възможно , думите или изразите да се сменят на определен период от време, примерно веднъж на месец или както прецени екипа.

ЦАР 25 май 2021

MaggieF3N,

Думите са около 5000, някои от които доста трудни. Определено би отнело доста време някой да ги научи.

Magitta 25 май 2021

Цар- Не знам колко са думите, но играх с потребител , който след една позната буква, знаеше вече коя е думата или думите, което ми се стори малко странно.
Въпроса ми е :Подновени ли си думите с нови, след обновяването на играта?Защото ако има и стари думи, потребителите, които играят тази игра постоянно и от преди обновяването на играта, си ги знаят.
Сравнително от скоро играя играта и ми харесва.Благодаря за отговора.

ЦАР 25 май 2021

MaggieF3N,

Има и стари думи, но повечето са нови. Ще ги обновим ако е нужно отново скоро.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21060
Премахни рекламата