Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нова опция за спиране на чат на маса и нов Модератор в екипа _bybi_

Нова опция за спиране на чат на маса и нов Модератор в екипа _bybi_

karry 27 април 2021

Уважаеми потребители,

С цел подобряване средата на игралните маси, добавихме нова опция „затвори чатa“.
След въвеждането на тази опция, ще намалим наказанията от тези чатове, като Ви даваме възможност да си спрете чата по време на игра, без да е нужно да се спира от настройките в профила. Разбираме, че при много от Вас, използването на нецензурни думи е свързано най-вече със спортна злоба. Моля не прекалявайте!
След като спрете чата на масата веднъж, няма да имате възможност да го пуснете отново до окончателното приключване на играта. Целта на тази промяна е да Ви създаде бърз комфорт, ако не желаете да четете някой по време на вашата игра.

Информираме Ви също така, че имаме нов член на екипа на изпитателен срок _bybi_
Този модератор, ще отговаря за общия чат. Също така, чрез този модератор, ще осъществявате по-бърза връзка с човек от екипа в помощ на Вас, уважаемите потребители.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
_KOTE_ 27 април 2021

EleksiR_ , благодаря за разбирането! Вербалната агресия в сайта наистина е потресаваща. На мен ми се е случвало психопати да стигнат до там да ми кълнат детето в чата по време на игра.
И пак питам - какъв е смисълът от тва че някой ме прави на нищо пред другите 3ма в чата а аз не го виждам?Че то даже по-добре за него щото може никой да не го докладва и ще остане безнаказано.
А за помията която се излива ежедневно в лоби ,наистина просто нямам думи, но там поне може да игнорираш напълно чата защото модераторите го следят.
Наистина не знам как тези хора издържат психичеси да четат и контролират това нещо което се бълва ежедневно в лоби . емотикона

DJAGI-MEN 27 април 2021

Въобще не ме вълнуват вашите чатове или каквото и да е там

TraffiK 27 април 2021

Само преди два часа за пореден път се убедих колко е излишен чата на масата. На маса за белот - три жени и един мъж...След размяна на две реплики относно моя аватар и аватара на мъжа на масата, което аз естествено приех за шега и с шега отвърнах мъжа тропна снимка на интимните си части. Естествено докладвах чата. Наясно ли с апотребителите които псуват, които използват вулгарни думи, клетви и цинизми, че в сайта има доста непълнолетни лица?
Защо е нужно един потребител да оронва престижа на друг потребител?
Убедихме се всички, че наказанията помагат временно до изтичането им или до влизане на наказания с нов ник.
Подкрепям предложенията на Елексир и Коте. Все пак сме в сайт за забавления. За други изяви и свалки има други сайтове, но явно доста потребители са тук за да оронват името на сайта. По голяма част от тези потребители държат чата на масите да остане, защото в противен случай нямат поле за изява.

_MAMBA_ 28 април 2021

„Аз съм за“ премахването на чата в игрите.

__DaRReW__ 28 април 2021

Все за белота говорите.
В този сайт само белот ли има?
Има си друг сайт с шаблонни фрази, играйте там белот.
Тук може да си изключвате просто чата.
И има други игри, освен белота.

_Heart_ 28 април 2021

+1 за шаблони с готови реплики

iiTRON 28 април 2021

_Kote_ каква е разликата да Ви псуват на ум и да Ви псуват на масата БЕЗ да виждате? За мен няма. Тази опция на мен не ми е необходима, защото аз доста често си минимизирам чата и не се изкушавам и съблазнявам да го отворя. Има всякакви хора обаче.
Иначе подкрепям въвеждането на шаблонни реплики за хора, които са си спрели чата на масата или са наказани. Там някъде при "шегите" да излизат - екстра

_huligankata 28 април 2021

Oт коментарите разбирам ,че искате да подражавате на БЕЛОТ БГ,там е с шаблонни фрази,ееее угодияя нямате,ами сменете сайта тогава ,а не го правете копие на други!

analitik99999 28 април 2021

Съгласна съм с IITRON.Въведохте по-строги наказания,за потребители,които уронват авторитета да дадени потребители. Предлагам ,наказанието за такива лица,да се забрани чата им за година,ако вече веднаж са злоупотребили,вместо те да пишат,останалите да четат,с потърпевшия да е в невидение.

TraffiK 28 април 2021

-klaus-чата на масите не се отнася само за белота, а за всички игри.
_huligankata - с това което цари в момента в чатовете и 1000 модератора не могат да се оправят. То е ежеминутно, ежечасно, ежедневно. и както писах по-горе ясно е кои искат да остане чата. А Джаги няма как да стане копие на Белот Бг, защото тук се предлагат много повече екстри. По скоро, ако не се вземат мерки може да заприлича на Гепи ме.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 799 Мнения: 21039
Премахни рекламата