Премахни рекламата
Форум   Тема на Седмицата   Какво според Вас предизвиква негативизма в отношението между хората

Какво според Вас предизвиква негативизма в отношението между хората

admin 18 март 2021

Уважаеми потребители,

Последните няколко седмици станахме свидетели на много негативно отношение е djagi.com. Каква според Вас е причината за това? Каквo ние екипа и Вие потребители можем да направим за да подобрим микросредата в djagi.com?


Виж по-стари
romanti 15 септември 2022

" klaus_ 02 септември

Освен тва, което казва жената Виолета друга причина е, че допуснахте и сайта от сайт за игри да стане и за запознаства. "

Само да добавя, че вече спокойно може да се води и за Психодиспансер !!!
емотикона
емотикона емотикона емотикона емотикона емотикона S S S S

Stefaniq_P 16 септември 2022

Ще попитам нещо. Защо провокирате хората към доносничество?! Мислите ли,ЧЕ по този начин възпитаване някакви ценности освен подлост!В края на краищата тук не е пансион за девици и е естествено да нахокаш някого,който няма и хабер от белот и е дразнещо ТЪП?!

Вини 16 септември 2022

Stefaniq_P,
сайта има строго определени правила и държим да се спазват. А вие след като изпитвате някакво желание да обиждате и псувате, можете спокойно да слезете пред блока и да упражните това си право на свобода на речника.
В сайта подобна дейност се наказва, защото сайта се посещава от деца!!!

TAURA_85 21 септември 2022

klaus_ е прав.Тук наистина стана сайт за запознанства.И не само.Нон стоп се размятат снимки на нечии интимни части.Това мисля че не е за тук.Има си чат, всички знаят кой.

karry 21 септември 2022

TAURA_85, имате опция да докладвате чатове с налични порнографски снимки. До момента няма сигнал на който да не сме обърнали внимание. Все пак сайта се посещава от деца и за нас е приоритет да има правилна комуникация на територията на сайта по нашите правила.

Потребител_3513431 02 януари 2023

В този сайт има много мъже които нямат уважение и възпитание. Глупостите които ми пишат прекачват всякакви граници. Ужасно тежко ми е, за това и блокирам хора..

bigor 22 юли 2023

извинявайте за това че безпокоя екипа ви но има нещо което прави лошо впечатление как може по време на игра в центъра на монитора да излезне реклама и да чакаме да се махне или да я махнем след 5 секунди за да можем да играем това май идва в повечко или като всяко нещо в България колко му е да го развалим

karry 22 юли 2023

bigor,

имате опция да затворите рекламата с хикса. Работим с рекламодателите за по правилно позициониране на рекламите.

bigor 23 юли 2023

да ама рекламата в центъра на монитора трябва да минат 5 секунди за да можем да я махнем това дразни особено по време на игра

karry 23 юли 2023

bigor,
екипа работи за по правилно позициониране на рекламите, за да не ви пречи в бъдеще.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21056
Премахни рекламата