Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Промяна в лоби

Промяна в лоби

-Black-Swan- 02 март 2020

Уважаеми потребители, считано от 02.03.2020 г. ограничението за спиране на лоби - чата в полунощ се премахва за 1 седмица .Въвежда се нова опция , която е добавена в настройките на профила Ви и всеки може да избере дали желае да го вижда и ползва.Опцията се намира в Настройки , раздел - основни. Желаем Ви успех и положителни емоции!


Виж по-стари
H4CK 08 март 2020

_ti_az , всички сме с правото си да искаме, щом зареждаме с пари в този сайт. Всеки от нас има право да си каже "капризите", а и човека не е казал нещо особено. Вие уж не сте играели в този сайт, а в друг? А изказвате някакви прекалено голяма подкрепа относно някои личности. Маската от много никове става твърде банална ми се струва! След като не сте активна в този сайт, след като играете в друг сайт, не мисля, че точно вие трябва да сте тази/този, който ще критикува хората искащи промяна!

09 март 2020

H4CK , то и вие играете в друг сайт нали? Хайде отидете там и имайте някакви претенции! А що се отнася до парите Ви уважаеми , едва ли някой насила ви ги взема нали? Давате ги доброволно с вашето пълно съзнание ! Има си правила които Ние при регистрация сме приели ! Така , че нито Вие, нито аз съм в позиция за искаме каквото и да е ! Никой не ни държи насила тук!

H4CK 09 март 2020

Играя? Покажете ми хронология за друг сайт, всеки ден имам изиграни игри тук. Претенции имам като играч, всеки играч има право да изрази мнението си относно игри и т.н. Правилата си ги спазваме, друг въпрос е дали са за всеки. И като не е на сила тук, не виждам логиката във вашето фалшиво предаставяне. Криейки се зад този ник да ми защитаваш Петя? Меко казано това е позьорско. Защитавай я, няма ягоди, но поне имай смелостта да го правиш от твоя си ник, а не да се криеш зад този. А не на личен да ми гугукаш, че не играеш в този сайт, желаеш да се разбираш с всички. А точно обратното, да нападаш всеки който има претенция. Алоу, ти от къв зор си мислиш, че думата ти тежи повече от на останалите, че да се правиш на началник? Като не ти изнасят нашите думи и нашите желания напусни сайта. Не стига, че като най-големия страхливец пишеш от анонимен ник, а ще се правиш и на защитник. За кой се помисли ти може би?!

zzccgg 09 март 2020

Доста пасторално!

Magitta 12 март 2020

Никой няма право да споменава лични имена в своя претенция, независимо за какво иде реч.Капризи само в реала, тук може да се даде предложение , да се разгледа и евентуално да се одобри или да НЕ се одобри.Подкрепям _ti_az .
Опцията за лоби чата е повече от добра, така всеки ще направи своя избор и всички ща са доволни или поне всички/надявам се/.Някои потребители , постоянно търсят "под вола теле" и се чудят за какво още да се заяждат.
Нека остане лоби-чата 24/7 -да се забавляват потребителите и да се веселят.

_SESIL_7 04 април 2020

Страхотна опция!.емотикона

dReam_ 06 юни 2020

Няма да стане тая работа г-н NHTPOBEPT. Просто двете неща са създадени с различни цели и функции. Не знам какво толкова ви дразни в лоби.

емотикона

Magitta 08 юни 2020

NHTPOBEPT-Интересно предложение, само че не е практично.Лоби в смисъла си на опция ,наречена още "общ чат" ще изгуби смисъла си като значение.Давам пример, ако правилно съм разбрала предложението...Пиша три изречения в общия чат и ако искам например да разкажа някоя история

Дикси 29 януари 2021

Моля да се въведе малко ред и дисциплина в лоби! емотикона

Magitta 07 февруари 2021

Здравейте,

Възможно ли е да се обясни на част от екипа какво означава думата "агресия", защото много често го бъркат с приятелски спор между потребителите.Тази вечер бях свидетел точно на такава случка и съм меко казано изумена от некомпетентността на Модератор.Според правилата на лоби-чата, трябва да се пише на Български език, но това не важи за Модераторите, защо?
Моля да обясните , какво означава "индиректно подмятане" и как Модератора прави преценка за това, защото никъде в правилата за ползване на лоби-чата ,няма думата "индиректно"?Бях свидетел, нямаше никакви подмятания..вижте лога.
Не смятате ли че Модераторите превишават правата си?Защо не получих отговор на последният си тикет?Почти месец ще мине, а още нямам отговор на имейла ?
Защо изобщо е тикет системата, след като потребителите не получават отговори?

Винаги ли Модератор е обективен?
В темата за наказанията съм, да видим този път дали ще го изтриете под предлог , че е спам.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21055
Премахни рекламата