Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Предложения за подобряване функционалността на сайта

Предложения за подобряване функционалността на сайта

admin 29 януари 2013

В тази тема може да публикувате вашите предложения относно игрите , допълване на екстри към потребителските профили или за сайта изобщо.


Виж по-стари
admin 14 октомври 2017

С цел по-качествено обслужване на нашите потребители сме разработили напълно нова система която има за цел да се установи като единственото място където можете да получите отговори на вашите въпроси, предложения, оплаквания и др.

Тази тема във форума ще бъде заключена, като вашите предложения можете да изпращате в новата ни система на адрес:

https://www.djagi.com/helpdesk/?addTicket&catId=7

sarkoma 05 декември 2018

Моето предложение е, ако не е прекалено сложно да се направят няколко неща :

1 - Бутон с възможност едновременно да се изтриват подаръци/картички наведнъж, а не поотделно всяка (ако има такъв ине съм го видял се извинявам предварително). Възможност за маркиране на повече от 1 или възможност за избор колко да бъдат изтрити.
2 - Бутон с възможност за едновременно изтриване на всички известия. Възможност за маркиране на повече от 1 или възможност за избор колко да бъдат изтрити.
3 - Възможност да се прехвърлят кредити от един потребител на друг, да речем с минимална такса за "услугата".
4 - Респективно, бутон с възможност за директно изтриване на всички качени снимки/картинки и проичие в албума. Възможност за маркиране на повече от 1 или възможност за избор колко да бъдат изтрити.

Благодаря сърдечно за отделеното време и внимание. емотикона

lakomnitza 19 април 2020

Предлагам да се направят промени в записването за елиминации! Например да се направи листа за из4акващи ,и ако има потребители, които не са на линия при запо4ване на елиминации да пуска автоматино първите от листата с из4акващи. Добре знаем, 4е има много потребители, които се записват и после не играят. Или да се направят елиминациите по 2, за да могат да у4астват по голям брой потребители. Благодаря и 4естит Великден!

23 февруари 2021

Моля,върнете опцията изтриване на регистрацията.

-Black-Swan- 23 февруари 2021

В настройките на профила Ви има опция за деактивация и тази опция е налична отдавна.

kulio47 04 март 2021

защо не си поразчистите хората които провалят игрите
.като се намесват явно с тенденция

Диана 06 март 2021

kulio47- Когато попадате на некоректни играчи е необходимо да ги докладвате, за да може екипът да предприеме мерки.

Magitta 19 март 2021

Ако не се лъжа тази система е разработена да обслужва потребителите при необходимост и да се правят предложения.Многократно се е случвало да се задържа, както в момента и ако се наложи отново да се използва при проблем , не може, защото не е отметнат тикет , който е пуснат преди това и не е обработен.Разбирам , че в момента ври и кипи , но нали трябва да се започне отнякъде.Безумните срокове за отговор , не са в полза на потребителя.Или преразгледайте срока за отговор или я премахнете.Не правете така, че и малкото доверие , които изградихте да изчезне.

Detelinabest 11 април 2021

Невъзможно и нереално е да се играе в този вид! Водя убедително..., удрят мой пионката - ок! нещо нормално за тази игра, но ме държи навън, докато противника си превърти всички пулове в неговото поле и за капак му дава 2-3 поредни чифта при ваденето.. ) ) ...Не беше веднъж и не беше дваж, губя интерес към такава измислена игра...

_ZloboMiR_ 16 октомври 2022

Здравейте,

Има ли начин да се въведе бутон, с който да се блокира играч директно от масата за белот, без да е необходимо да се търси и отваря профила му?

Поздрави

Тази тема е заключена от администратор!
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21056
Премахни рекламата