Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Проблеми в сайта

Проблеми в сайта

admin 29 януари 2013

Тук може да публикувате с какви проблеми се сблъсквате в сайта !


Виж по-стари
mimi738 31 юли 2017

Не ми зарежда нито една игра.Синята скала се изпълва до края и до там. емотикона

Бай СТАВРИ 12 август 2017

Искам ,отдавна да попитам,
защо класирането е до 00,00 и от 07,00 някои хора работят нощем а през деня спят.
Не може ли да стане от 00.00 до 00,00 както си е деня и класацията да си е такава и равноправна за всички.

-SameGirL- 07 септември 2017

Здравейте,

Не знам проблем ли е, предложение ли е, просвещение ли е, но ми стана любопитен един факт в сайта. Как става номерът с анонимността в сайта? Да, правилно прочетохте - анонимност. И не говоря за ограничаване чрез вип на наличната към момента информация, а за цялостна анонимност - кога за последно сте влизали в сайта, обединяване на няколко профила в един и т.н. И да, пак правилно прочетохте - в случая става на въпрос за три профила в един. На който и профил да натиснете, излиза само един. емотикона И излиза, че все едно сте никой, все едно сте... робот. Абсолютно нищо не се отчита в сайта. Пълна анонимност!!! Като се замисля... искам и аз така. Все пак, понякога човек се нуждае от почивка от заобикалящата го среда, а така като гледам... за някои хора випът не е достатъчен и използват други непознати за нас методи, постигащи тази цел.

Чудите се за какво говоря ли? Напишете в търсачката за потребители името "Evgeni Ivanov". На който и профил да натиснете(те са три), излиза ЕДИН И СЪЩ ПРОФИЛ. Профил на човек, който изобщо не съществува в сайта от 2011 година! А с него съм играла не малко билярд, но онзи ден, след поредното ни засичане, реших да му посетя профила и хоп - изненада! емотикона

Нека да приложа и снимка, да не кажете, че си въобразявам, защото човек като погледне профилите, наистина излиза, че такъв потребител не съществува. емотикона

Ето снимка от хронологията ми: https://www.dropbox.com/s/c0d0rqnf7e2dwjg/548b5611812ceb079ac98f45493a15df.png?dl=0

Хммм, наистина интересно.

Споделете как става номерът, защото е изключително полезен, признавам си! емотикона

dz3n 07 септември 2017

Цялата магия се дължи на простото обяснение, че преди около 7 години, когато сме въвели опцията за регистрация с facebook, за кратко е можело да се регистрират няколко профила с едно и също потребителско име, и тъй като никой не е информирал (до днес) екипа, проблема не е бил решен (вече е решен).

Честно казано в опита си да бъдете саркастична и забавна сте изписали доста излишна информация за толкова незначителен проблем.

Благодаря ви все пак за сигнала.

-SameGirL- 08 септември 2017

Мдаа... В случая през 2011година(доколкото си спомням на 03.05.11г си беше направил един от трите профила), 2012 година(профилът, който сега оставихте), а пък за третия да не говорим кога е направен. Нещо математиката не излиза. Така излиза, че има стотици засегнати профили(нали такава е логиката). Нека да задам един въпрос - след като това важи само за регистрацията чрез фейсбук, тогава защо има трети профил със същия ник? Нали, поне така се води, след като досега има потребител с даден ник, не може да се направи втори със същия. А тук говорим и за трети профил. Хмм, математиката наистина е интересна наука.

Незначителен проблем? Сериозно? емотикона Това плаче за сарказъм. Но добре, нека да подходим сериозно - несериозно ли е да не знаете срещу кого играете? Несериозно ли е да има профили, които си правят каквото си поискат благодарение на тази анонимност и човек да се чуди кой от профилите му да докладва, а ако се докладва... за какво ще е докладът, след като този човек "нито е играл, камо ли пък е писал нещо в чата"емотиконавсе пак статистиката на профила говори за несъществуващ потребител от години)? Несериозно ли е такива потребители да имат привилегията да бъдат анонимни, след като при сегашните условия, за да постигнеш "частична" анонимност, трябва да се плаща? И т.н., и т.н., да не продължавам с още примери. Човек и сам трябва да се сеща за някои неща.

Да живее незначимостта!

П. П. След като знаете за подобни "краткотрайни" дупки в системата, е нужен мониторинг. Но за какво да го има, след като е незначително, нали?

dz3n 09 септември 2017

Понякога човек когато спори за неща, които не разбира е на ръба да се излага, но опита за сарказъм, ирония и умишлена конфронтация го подтикват да продължава със спора.

Това което се опитах да ви кажа в предния коментар е, че когато е пусната опцията за регистрация с facebook, за кратък период от време е можело двама потребители с едно и също име да се регистрират. И тъй като ви написах същото което и в предния си коментар, но вие явно не го разбрахте ще се опитам да ви обясня по-подробно.

Ако вие ползвате facebook профил с име: Ivan Ivanov И си направите регистрация тук в djagi.com чрез facebook, името ви тук ще е Ivan Ivanov, втория Ivan Ivanov обаче, който няма нищо общо с първия също е можел да се регистрира, и системата му е давала същото име Ivan Ivanov.

Тук става дума за трима различни потребители, които са си направили профил през краткото време през което е имало бъг и когато след 7 години сте се опитвали да влезете в профила на "Ivan Ivanov" системата е намирала един от трите, тъй като линка е http://www.djagi.com/profile/Ivan+Ivanov/ а е нужно потребителското име да бъде уникално.

Това по никакъв начин не засяга докладите и единствената неточност е била, че вие не сте могли да отворите профила му, но докладите не се правят от профила му, а от различни менюта из сайта в зависимост от това кое точно докладвате.

Ако трябва да ви го представя от програмистка гледна точка, то зад сайта когато влезете в профила стои MySQL заявка към нашата база данни която изглежда така:

SELECT * FROM users WHERE username="Ivan Ivanov" LIMIT 1

Тъй като като резултат от тази MySQL заявка са се връщали три записа, а трябва да се връща един запис е довело до тази неточност която е била на лице преди около 7 години и това което вие сте намерили е следствие на отдавна оправен бъг.

Повече информация можете да прочетете тук: https://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/

Бих желал да ви помоля да прекратите спама в този форум, и ако случайно отново съм останал неразбран се обърнете на лично съобщение, ще ви дам повече материали и информация по темата.

Благодаря ви за разбирането.

admin 14 октомври 2017

С цел по-качествено обслужване на нашите потребители сме разработили напълно нова система която има за цел да се установи като единственото място където можете да получите отговори на вашите въпроси, предложения, оплаквания и др.

Тази тема във форума ще бъде заключена, като вашите проблеми свързани със сайта можете да изпращате в новата ни система на адрес:

https://www.djagi.com/helpdesk/?addTicket&catId=4

dobrichliata 08 юни 2021

Исках да играя "генерал" на квалификациите. Не можах, трябвало да имам 5 игри изиграни. Вече четвърти ден се мъча да изиграя поне една игра- не мога. Няма противници, просто няма играчи с които да поиграеш. Параграф 22!

dobrichliata 11 юли 2021

Много често, вместо реклама се появява бяло поле и времето за реклама започва да тече, а реклама няма! Моля, ако може оправете този бъг, аз много обичам да гледам реклами. Те са много полезни и образователни!

L0ves2 24 април 2022

Какво стана с покера от 21:00 емотикона

Тази тема е заключена от администратор!
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21055
Премахни рекламата