Премахни рекламата
Форум   Свара   Предложения за развитието на играта Свара

Предложения за развитието на играта Свара

Аватар
  21500
  0
  0
admin 29 Януари 2013

Предложения за развитието на играта Свара

Виж по-стари
Аватар
  183427
  223
  1307
FelixX 27 Февруари

Zzccgg първо да те попитам теб!
Ти свара играеш ли?В качеството си на каква пишеш?Играч на свара,потребител който зарежда чипове ?
Второ напълно подкрепям -TEAM-BMW и -X-Team-
Ние не играем свара само по промоция !И веднага давам пример снощи играем на аризона влиза Dida_kirchevo с 500к дръпна 8 милиона излезе и седна с друг профил пак с 500к .Това какво е?Също така смятам ,че предложението не е неосъществимо молим за една маса с лимит,вече който прецени той ще сяда да играе 2 000 000 е добре но ще се играе спокойно.Поне можете да не залъжите че ще обмислите предложението.

Аватар
  29667372
  31872
  157069
-Black-Swan- 28 Февруари

Не смятам да повтарям постовете си от 13.12.2019 г. , там съм изложила мнение и позицията на екипа спрямо това предложение . Бих искала да задам някои въпроси .
-TEAM-BMW , ще си позволя да използвам цитат от поста ти по-горе .
“ Но не е коректно спрямо една група от потребители това което не изкате да направите.”
Тази група защо смята , че само тя зарежда и налива средства ?
Тази група защо сега реши , че трябва да се наложи лимит на големите маси , а през изминалите години от когато е пусната сварата в сайта не възнегодува ?
Тази група може ли с ръка на сърцето да каже , че никога не е играла или влизала с малко чипове на голяма маса ?
Тази група замисля ли се , че ограничава правата на останалите потребители или негодуванието е персонално насочено ?


FelixX , аз ще изпреваря с отговор zzccgg . Тя играе свара и може да поства като всеки останал потребител , това е нейно право или трябва да наложим лимит по твоята логика и за форума ли ?Един въпрос и към теб , ако позволиш ? Като ти намалеят личните средства , това означава ли , че не влизаш в магазин да пазаруваш ? Аналога е следният , всеки сам преценява дали иска да рискува последните си чипове на голяма маса . Друго , което искам да спомена е във връзка със смяната на акунтите , мултиакаунти не са желателни и мерки спрямо тях ще се предприемат , но всеки един от поствалите по-горе е правил същото , ако не му върже с един акаунт , влиза с друг , а дори и да е печелил пак го е правил . Не е лошо когато се поставят някакви искания да се помисли първо дали това не е намеса в правата на всички останали потребители и да погледне в собствената си паничка .Желая Ви успех !

Аватар
  0
  3272
  17148
-TEAM-BMW 28 Февруари

В отговор на- Black-Swan- не мисля че ограничавам правата на други участници.Желаем отделна маса за поребители с повече чипове с цел по интересна игра да става.Както и да е .Аз повече няма да зареждам чипове така или иначе докато няма промяна в това отношение.Има къде да си харчим парите.И мисля че няма да съм единствен.Дайте да го направим като хората за да е интересно на всеки .УСПЕХ

Аватар
  6050120
  25599
  127088
EleksiR_ 28 Февруари

-Black-Swan-Аз не мисля, че със слагането на лимит, ще се ограничат правата на останалите потребители. Има достатъчно маси са хора с по малко чип. Нека тръгнат да се борят от малките маси, и като направят примерно 2 милиона чипа да сядат на Аризона. Лично аз нямам нищо против когато на маса влезне играч с малко чип, но знаем че зарежда за големи суми. Но когато влезне играч, за който знаем че не влага средства, влиза почва да чакали и разчита на късмета си.........дразнещо е. И понеже говориш за потребители в този случай сме ощетени ние които влагаме повече средства. Аз го писах и преди решение на въпроса има, стига екипа да има желание да го направи, но явно такова желание липсва. Ами сложете поне бутон ИЗГОНИ ИГРАЧ .

Аватар
  97463
  33325
  157704
-X-Team- 28 Февруари

Някой беше казал " Има ли желание, има и начин".
Лесно е да се направи маса с лимит и маса без лимит. Така всички ще са доволни.

Аватар
  29667372
  31872
  157069
-Black-Swan- 28 Февруари

В крайна сметка никой не отговори на въпросите ми .
-TEAM-BMW , избора да зареждаш или не е личен .
EleksiR_ , не мислиш ли , че ако се сложи бутон - изгони няма да остане с кого да играете , защото малко или много не само малкото чипове са причина за негативно отношение спрямо някои потребители и всеки все ще намери за какво да изгони друг играч .
-X-Team- , може да претендираш какво е желанието е на така назованата група , но не може да знаеш какво е желанието на мнозинството потребители в сайта .

Аватар
  6050120
  25599
  127088
EleksiR_ 28 Февруари

Не мисля така, при наличието на такъв бутон, едва ли ще се гоним един друг тези които имаме чипове. А спор тук и претенции съм един или друг потребител има не само в сварата. А Вие с какво и как се допитахте какво искаме ние потребителите? На някой изобщо не му е изгодно, да ни обърне внимание ние ПОТРЕБИТЕЛИТЕ какво искаме. Каквото и искане или предложение да направим получаваме един и същ отговор. Изглежда, че на никой от екипа не му се занимава с нашите искания. Имах един общ отговор от вас че ще се направят някакви промени в сварата, но така и не виждам какво е направено - освен че когато излезе внезапно играч не знаеш дали залагаш или плащаш. А мисля че сме в правото като потребители влагащи големи суми си да имаме предложения и искания на които да не се отговаря толкова рязко и отрицателно. Кога ще дойдат тези промени - когато повечето които сме солидни платци напуснем сайта.

Аватар
  29667372
  31872
  157069
-Black-Swan- 28 Февруари

EleksiR_ , ще се повторя , но избора дали да играете (зареждате) е Ваш ! Успех !

Аватар
  0
  28372
  139114
iiTRON 01 Март

Може ли и аз да коментирам като абсолютно коректен потребител в това отношение?
Така...Аз съм един от петте човека в този сайт, който играе с един акаунт тази игра свара. Да, случвало се е да вляза и с другия ми ник, но това беше отдавна и за супер кратък период от време. Не мисля, че е окей да се разрешава мултиакаунтинга, също така не мисля че е удачно да се слага лимит на големите маси, защото след промо се играе предимно на сингапур и аризона. Да не говорим, че вечер има маси предимно на аризона.
Аз като един играч със скромен опит в тази игра, мога да кажа, че се е случвало да губя адски много на малките маси, да изляза и да ида на голяма маса и да ги обирам на тъмно едва ли не и да почнат да излизат като ужилени от пчеличка. Както се е случвало и обратно - влизам на голяма - губя примерно 5 милиона, отивам да монтето и всички свари двойти и тройни са мои. Така че защо да не си пробвам късмета на голяма маса?
Като алтернатива съм дал едно предложение по-горе, а за мултиакаунтинга и за дразнещото прехвърляне мога да дам като вариант да се върне стария процес за прехвърляне (одобрена от модератор/админ), все пак не мисля, че тези модератори са там за да красят сайта? Другият вариант е да има някакъв лимит на "подаряване" - тоест 3 пъти на месец примерно. Нали опцията се казва "подаряване", а не "прехвърляне"? Благодаря за вниманието и надявам се се вземат мерки скоро, защото е супер изнервящо.

Аватар
  836224
  33341
  126533
emopernik преди 2 дни

Здравейте,
Интересно е предложението да се направи както при Тексас Холдем - при свара да може да се вдига макс от всички играчи до дупка и после да се разпределят чиповете, а не както сега - ако един сложи Макс 50 К на Сингапур /защото му е последния чип/, а ти имаш 34 и можеш само да платиш, но не и да вдигнеш, нищо че имаш 2 мил. Когато се сяда на Тексас Холдем може да избереш дали да седнеш с 8К или с 80К. Може да се направи на Вегас да седнеш с 400к или да добавиш до 2 мил например. Защо ли? Защото когато стане 2-на или 3-на свара не можеш да влезеш и да си провериш шанса, защото нямаш достатъчно чип на масата за вход, нищо че може да имаш в галгата и 10 мил.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 17 Теми: 517 Мнения: 14411
Премахни рекламата