Премахни рекламата
Форум   Други игри   Прoблеми свързани с играта Други игри

Прoблеми свързани с играта Други игри

admin 29 януари 2013

Прoблеми свързани с играта Други игри


Виж по-стари
DJAGI-MEN 30 декември 2014

danger- да права си за съкровището на майте Аз превъртам играта пък имам по малко точки от тези дето са стигна ли до пето нива или второ ниво

MaRtInA-_ 16 юли 2015

Играх на шише , мина един час и не ми отчита целувки те и в хронологията не ми ги показва.Какъв е проблема не знам но си го оправете емотикона

aleks_kova 04 декември 2015

Здравейте на админи и моератори. Понеже не видях раздел за играта "Блато"емотикона3 5 8) затова Ви пиша тука . И ще Ви помоля да не ми изтривате оплакването , а да го преместите в нужния раздел (ако има такъв) . Поканиха ме на играта БЛАТО от играч signal001 , приех поканата и не след дълго раздаване усетих че двамата играчи играят некоректно . По някакъв начин си подсказваха кой каква карта има . Това са играчите signal001 и pka001.

Meri90 14 октомври 2017

Искам да попитам,откога са въведени "постиженията",за играта "Mahjong"? Защото ,в момента играя играта и не ми отчита изиграните игри,в първото"постижение"?.

-Black-Swan- 14 октомври 2017

Meri90, постиженията в играта Маджонг са въведени от доста време . Последните включват брой изиграни игри и преминати нива ,които Вие още реално нямате и затова не са отчетени като такива .Желая Ви успех !

admin 14 октомври 2017

С цел по-качествено обслужване на нашите потребители сме разработили напълно нова система която има за цел да се установи като единственото място където можете да получите отговори на вашите въпроси, предложения, оплаквания и др.

Тази тема във форума ще бъде заключена, като вашите проблеми свързани с игрите можете да изпращате в новата ни система на адрес:

https://www.djagi.com/helpdesk/?addTicket&catId=3

Magitta 17 януари 2019

Тъй като не открих никъде тема свързана с играта "Хавайско парти" , ще отворя нова!
В играта "Хавайско парти" нещо не е наред,не подава правилно алгоритъма за генериране на комбинации от числа!Налива на единият играч само печаливши комбинации , на другият само НЕпечаливши!И преди ми се е случвало да попадам на такъв проблем, но по-рядко/писала съм за това в тикет/.От началото на турнира по "Хавайско парти", попадам само на такъв проблем във всяка изиграна игра.И не може да става дума за късмет, защото е очевидно, че нещо не е наред.

DJAGI-MEN 21 април 2022

Не знам къде да го напиша затова ще го напиша тук.Дигнахте цените за вип 12 лева 50 кредита 1 месец вип да съгласен съм но защо не вдигнете и печалбите в турнирите и елиминациите примерно първо място 10 кредита или 15 кредита защо къжете си мълчите така ощетявате потребителите емотикона

Диана 21 април 2022

DJAGI-MEN,

Наградите за всички игри и турнири са увеличени още през 2021 година!

skromen 22 април 2022

Тук Випа,Трябва да струва-Минимум 20 лв

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата