Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Правила за писане във форума!

Правила за писане във форума!

admin 01 април 2011

1.Постовете и темите трябва да са в съответния тематичен подфорум – преди да публикувате прочетете описанието на форума.
Писането на кирилица е задължително!

2.Теми и постове ,които не са съобразени с правилата на сайта като цяло няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

3.Добрият тон е абсолютно задължителен. Отнасяйте се с другите така, както искате и те да се отнасят с Вас. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт.

4.Спамът, флудът и "чатът" са забранени
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постове, публикации с емотикон без текст.
"Чат" - личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода на „Здравей,как си?” , „Чао” , „Айде да играем” и т.н.
Форумът е с цел да си помогнем взаимно при решаването на технически или от друго естество проблеми и да направим сайтът по-приятен за всички.
Изрично се забранява пускането на рекламни линкове или такива към сайтове , печелещи точки от кликване и др. Подобни. Темите ще бъдат премахвани веднага!


5.Забранява се публично изнасяне на лична кореспонденция – писма , лични чатове , съобщения по електронна поща , skype и др.
Забранява се публикуването на лични данни – ЕГН , номер на лична карта , телефонни номера , адреси.

6.Всеки възникнал казус, който не е споменат в горните 5 точки се третира по Общите правила на Djagi.com


Тази тема е заключена от администратор!
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21061
Премахни рекламата