Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Предложения за подобряване функционалността на сайта

Предложения за подобряване функционалността на сайта

admin 29 Януари 2013

В тази тема може да публикувате вашите предложения относно игрите , допълване на екстри към потребителските профили или за сайта изобщо.

Виж по-стари
pavlina68 23 Юли

Привет! Защо не мога да стартирам игра?

-Black-Swan- 23 Юли

pavlina68 , ще Ви бъде отговорено на ЛС !

Ivan.Dim 29 Юли

В мобилният сайт има малък недостатък защо не показва последно качените снимки и най харесваните дневни/месечни а показва снимки от преди2-3 години даже?

dz3n 29 Юли

Най-харесвани месечни ги има в раздела "активност", за останалите ще помислим къде бихме да ги поставим.

Arseni 08 Август

имам един въпрос свързоно с точкуването на игрите по конкретно играта реми аз когато спечеля игра ми давате 6 или максимум 8 точки а когато загубя ми вземате 14 точки следователно те питам админе колко игри трябва да спечеля аз днеска за да съм в + с точките до кога ще бъдат толелирани слабите играчи

-Black-Swan- 08 Август

Arseni , погледнете точка 14 и ще разберете как се определя точкуването . Желая Ви успех !
https://www.djagi.com/faq/

Boji-dara преди 6 дни

В турнирите по "Хавайско парти", някои потребители пропускат неизгодни за тях ходове,при това многократно.Изнервящо, досадно и нечестно!Предлагам да имат право да "играят" само веднъж такъв празен ход, при следващ , играта да приключва за тях с победа за опонента.
Това да важи и в свободните игри , там е същото..

lakomnitza преди 6 дни

Подкрепям напълно Boji-dara! Пропускат се ходове ,правят се грешни ходове не само турнира "Хавайско парти" ,но и в "Ябълкова градина"!

admin преди 6 дни

В турнир, когато играч пропусне два хода (изтекат му 20-те секунди за ход), играта се прекратява. Когато играч кара грешен ход му се взимат от ягодите. Ако има 0 ягоди, не му се взима нищо. В момента това са наказанията. Няма причина при втори грешен ход, вместо да се отнемат още от ягодите, да трябва да се прекратява играта.

Boji-dara преди 6 дни

Когато се пропуснат два хода , играта наистина се прекратява. Но когато се мести "умишлен празен ход", играта си продължава и така може до безкрайност..Защото когато се мести "умишлен празен ход" , това се прави в рамките на тези 20 сек. и се зачита за просто поредният ход.Явно трябва показно, за да се разбере за какво иде реч.Става дума за "Хавайско парти"!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 16 Теми: 480 Мнения: 13366
Премахни рекламата