Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Предложения за подобряване функционалността на сайта

Предложения за подобряване функционалността на сайта

admin 29 Януари 2013

В тази тема може да публикувате вашите предложения относно игрите , допълване на екстри към потребителските профили или за сайта изобщо.

Виж по-стари
shadowdancer 22 Октомври 2016

Има ли вариант да се промени регламентът на дневните турнири? Сега класирането е по точки и следващ критерий е времето, а игрите са ограничени и има страшно много играчи с еднакъв брой точки. По този начин човекът, записал се секунда по-рано има предимство. Не всички имаме възможност да дебнем да се запишем точно в 10 часа, когато се стартират турнирите. При седмичните турнири имаше възможност за наваксване на точките, ако изоставаш от предишния, но сега няма как.
Ако се направят на две части турнирите ще е много по-интересно. Какво имам предвид, да се играе по тази система до 8 часа вечерта и тогава да се стартира втората част, където са първите 20 или 30 играча. Играят се още определен брой игри до затварянето на турнира и тогава се определя победителя.
Втори вариант е да се направят турнири по схема и да се започват в определен час или когато се запълни схемата. В повечето сайтове е така. Естествено, този вариант няма да е приложим в част от игрите - белот, 3-5-8, НССЧ... Но пък в игрите един срещу един ще е много по-интересно.
Хубава вечер на всички!

-Black-Swan- 25 Октомври 2016

shadowdancer предложението е обсъдено , но засега няма да има промени по правилата към турнирите . Желая Ви успех !

igra4le 26 Октомври 2016

Много от потребителите тук имат Огромните претенции и изисквания относно играта БЕЛОТ.Моето предложение е следното и искам екипа да го обсъди и опита да въведе.Предлагам да се премахне "автоматичното"обявяване на :КВИНТИ,ТЕРЦИ,БЕЛОТИ,50-та,и КАРЕТА!Нека да се даде възможност всеки сам да ги разчита и обявява по време на игра!

_NEBESNA_ 26 Октомври 2016

Харесвам предложението на igra4le и го подкрепям напълно!

-Black-Swan- 27 Октомври 2016

igra4le , промени в белота няма да има !

Bytheway 27 Октомври 2016

Тъй като проблема с часа на записване в дневните турнири, посочен от shadowdancer е напълно реален, искам да попитам възможно ли е всеки еднодневен турнир да има три вида точки, както е например на НССЧ. За таблата и сантасето могат да са например -1, 3 и 4 точки като 4 точки се дават за победа с 12 или 13 игри в сантасе или с марс в таблата. Ако екипа прецени, че може да въведе такива или подобни опции в турнирите, факторът "записване в 10 ч." няма да има такова определящо значение.
Приятна вечер на всички

sn3shk0-1 29 Декември 2016

предлагам ви да направите играта

Авалон

Meri90 преди 2 дни

Ако е възможно,направете така,че да има опция наблюдаване на играта.С други думи,ако май приятел играе примерно белот,да наблюдавам играта.

-Black-Swan- преди 2 дни

Meri90, подобни екстри засега няма да има ! Желая Ви успех !

Meri90 преди 2 дни

Благодаря за бързият Ви отговор!И на Вас успех!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 16 Теми: 479 Мнения: 12990
Премахни рекламата