Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Предложения за подобряване функционалността на сайта

Предложения за подобряване функционалността на сайта

admin 29 Януари 2013

В тази тема може да публикувате вашите предложения относно игрите , допълване на екстри към потребителските профили или за сайта изобщо.

Виж по-стари
larinka 12 Февруари

Предлагам в менюто да добавите и бутонче с колекция от обикновените flash игри . Игри с коли и мотори , аркадни , логически , пъзели , и на месец да се добавят поне по 30 нови игри .

-Black-Swan- 15 Февруари

Misterio3en , във форума и правилата ясно е упоменато за последствията от използването на един профил от няколко човека и всеки , който си го позволи ще поема отговорност за действията си и последствията .
-SameGirL- има опция за изключване на чата по време на игра , други няма да бъдат добавени . Относно звука , проблема явно е при Вас - изключването му е без спънки .
larinka , за сега не се предвижда включването на нови игри , ще трябва да се задоволите с предлаганите !
Желая на всички успех !

Perpetuum 23 Март

За промяна дизайна на някои игри

(Предложението се отнася за Табла и Не се сърди човече)

От самото начало на сайта за местене на пуловете или пионките тук се използва начина, известен като "Drag and Drop". Тоест, с ръчно преместване от точка А до точката Б, в зависимост от зара. Тази технология обаче е остаряла и вече отдавна не се използва на повечето от сайтовете, и специално не на онези за Табла.
Модерният начин е известен като "Double Click". Тоест, цъка се двойно върху точката А и програмата сама мести пула или пионката на толкова полета напред, колко е показал зарът.

Възможно ли е Dgagi да се промени дизайна на двете игри ?

Разбира се, ще са необходими известни усилия от програмистите. Но абсолютно всички играчи ще останат доволни от новия начин за местене, защото така се спестява време и ненужни усилия при бавното придвижване в момента...

elito7008 05 Април

Направете и турнир за не ВИП

dz3n 05 Април

Турнирите на този етап ще останат само за VIP потребители, както всички останали турнири в сайта.

radenko-acm 06 Април

Здравейте ,а може ли да се направи опция да си избираш с кого да играеш ,за белот говоря ,примерно сяда някой с не добър рейт победи -загуби(демек само да си чатка там и губи времето без грам да мисли) и да може да се... така един вид изгони от масата .Защото ми се е случвало доста пъти 3 мата които сме на масата- горе долу на едно ниво и сяда някой с 100 победи и 550 загуби (примерно) ... и трябва да ставам аз вместо споменатия хвъляч .Питам

zzccgg 08 Април

Предлагам сами да си избираме любимата игра,а не както е в момента най-играната

dz3n 08 Април

В момента любимата игра се определя въз основа на това коя игра е най-играна през последните 200 изиграни игри.

Не виждам основателна причина да се играе предимно една игра, а да слага за любима друга. На този етап подобна промяна не е нужна.

anonymous66 21 Април

Здравейте имам предложение за блокирането на потребители да важи и за не вип потребителите

-Black-Swan- 21 Април

anonymous66 , блокирането на потребители от не Вип потребителите е възможно , просто за тези потребители броят на блокираните е по -малък .Желая Ви успех !

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 16 Теми: 480 Мнения: 13126
Премахни рекламата