Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   Предложения за подобряване функционалността на сайта

Предложения за подобряване функционалността на сайта

admin 29 Януари 2013

В тази тема може да публикувате вашите предложения относно игрите , допълване на екстри към потребителските профили или за сайта изобщо.

Виж по-стари
Meri90 21 Януари

Ако е възможно,направете така,че да има опция наблюдаване на играта.С други думи,ако май приятел играе примерно белот,да наблюдавам играта.

-Black-Swan- 22 Януари

Meri90, подобни екстри засега няма да има ! Желая Ви успех !

Meri90 22 Януари

Благодаря за бързият Ви отговор!И на Вас успех!

lumbardo 03 Февруари

понеже в различните части на България се играе по леко различни правила като например " някъде от контра не се бяга!! някъде се качват и на БЕЗ КОЗ . , някъде след контра и изпълване на 151 точки разликата се дописва за следващата игра....... ТА ПИТАМ " не може ли който е домакин да има опция да си подбира тези правила пък който му харесват да сяда на тази масата а на който не му харесват да сяда на друга маса където се играе по правила които му изнасят ?

-Black-Swan- 03 Февруари

lumbardo , тази опция е неприемлива !Желая Ви успех !

Misterio3en 10 Февруари

Предлагам да се забрани даването под наем на профили!
Всеки потребител в сайта се определя с някакъв профил (nickname) и не е разумно да играе с профила на Иван, Петкан или Драган...
Защото съм сигурен, че на никой няма да му хареса да види два мои профила на маса за свара!

-SameGirL- 12 Февруари

Здравейте,

Ще направя две предложения:
- първо - по време на игра да има бутон, с който да се изключва чата на масата.
Всеки има потребители, с които не иска да общува, но иска да победи ... а няма как да изключим чата за игрите си, както е сега, защото могат ни се паднат свестни хора и така пропускаме възможността да създадем нови приятелства. Затова - като ни се падне някой, който ни пише неща, които не искаме да четем, да можем изключим чата и след като се махне от масата и се падне друг човек, да можем да върнем опцията за чат.

- второ - отнася се пак за чата, но не за непознатите, които ни пишат на масата, а за нашите приятели.
Така, където се намира иконата за чата(зелен, жълт и червен цвят), от ляво на нея има опция да се спре звука от чата, но действително това не се получава... Например, когато играя дадена игра и ако някой приятел ми пише, а през това време съм отворила друг прозорец за чат, се чува един ужасен звук, а това е убийствено за хора с слушалки Моля, оправете го, защото е много некомфортно...

Поздрави!

larinka 12 Февруари

Предлагам в менюто да добавите и бутонче с колекция от обикновените flash игри . Игри с коли и мотори , аркадни , логически , пъзели , и на месец да се добавят поне по 30 нови игри .

-Black-Swan- 15 Февруари

Misterio3en , във форума и правилата ясно е упоменато за последствията от използването на един профил от няколко човека и всеки , който си го позволи ще поема отговорност за действията си и последствията .
-SameGirL- има опция за изключване на чата по време на игра , други няма да бъдат добавени . Относно звука , проблема явно е при Вас - изключването му е без спънки .
larinka , за сега не се предвижда включването на нови игри , ще трябва да се задоволите с предлаганите !
Желая на всички успех !

Perpetuum преди 15 часа

За промяна дизайна на някои игри

(Предложението се отнася за Табла и Не се сърди човече)

От самото начало на сайта за местене на пуловете или пионките тук се използва начина, известен като "Drag and Drop". Тоест, с ръчно преместване от точка А до точката Б, в зависимост от зара. Тази технология обаче е остаряла и вече отдавна не се използва на повечето от сайтовете, и специално не на онези за Табла.
Модерният начин е известен като "Double Click". Тоест, цъка се двойно върху точката А и програмата сама мести пула или пионката на толкова полета напред, колко е показал зарът.

Възможно ли е Dgagi да се промени дизайна на двете игри ?

Разбира се, ще са необходими известни усилия от програмистите. Но абсолютно всички играчи ще останат доволни от новия начин за местене, защото така се спестява време и ненужни усилия при бавното придвижване в момента...

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 16 Теми: 480 Мнения: 13072
Премахни рекламата